Μήπως πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό; Ανησυχώ…
Να έλεγες για τον χρήστη nihilist, να πω «ναι, αυτή είναι φάτσα για αναπαραγωγή!»
Μήπως πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό; επαναλαμβάνω
Μήπως πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό; Ανησυχώ…
Να έλεγες για τον χρήστη nihilist, να πω «ναι, αυτή είναι φάτσα για αναπαραγωγή!»
Μήπως πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό; επαναλαμβάνω
Παιδια το φεστιβαλ με αφησε πολυ ικανοποιημενο απο πλευρας εμφανισεων και συγκροτηματων και αρκετα ξενερωμενο απο πλευρας οργανωσης…
παμε πρώτα στις μπαντες…
Morbid Angel : παρα πολυ δυνατοι,συγκροτημενος ηχος παρα τα τεχνικα προβληματα που υπηρχαν και πολυ καλη γενικη εμφανιση…Αν δεν εβγαιναν και μεσα στο καταμεσημερο πιστευω θα ηταν ακομη καλυτεροι…Ξερει κανεις τι ειναι αυτο που εκαιγε πανω απο τους ενισχυτες σε ενα μαυρο μπολακι ???
Οpeth: τους εχω ξαναδει,τους θεωρω τεραστια μπαντα χωρισ να ημουν ποτε ο μεγαλυτερος οπαδος τους…επαιξαν καλα κατα τη γνωμη μου και ζεσταναν αρκετα το κοινο…
CAVALERA CONSPIRACY : ηταν ο κυριος λογος για τον οποιο κατεβηκα (με το τρενο του τρομου παρακαλω-χαλασε η μηχανη μετα απο 3 ωρες ταξιδιου και περιμεναμε 2 ωρες μεσα στη νταλα να φερουν αλλη-ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΣΕ) και μπορω να πω οτι με ανταμειψαν με τον καλυτερο τροπο…Για να ειμαι ειλικρινης,δεν μπορω να ειμαι τελειως αντικειμενικος μαζι τους γιατι απλα τουσ λατρευω…Πιστευω ομως οτι τα εσπασαν ολα και ο κοσμος τους ευχαριστηθηκε…
Για οσα διαβασα στα τελευταια ποστ,χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος και εχοντας δει τον κυριο Μαξ Καβαλερα 4 φορες θα ηθελα να πω ορισμενα πραγματα…
Παιδια δεν επαιζαν οι Sepultura αλλα ο Μαξ και ο Ιγκορ…ειναι λγικο οι εκτελεσεις των ΣΕΠΣ να μην ηταν παιγμενες αψογα…Σκεφτειτε μονο πως οταν ο Μαξ εφευγε απο τους ΣΕΠΣ ηταν 27 χρονων και φετος ειναι 39…Εχει παρει 12 χρονια στις πλατες του,με αμετρητα τουρ (οσοι ασχολουνται με τον συγκεκριμενο κυριο ξερουν οτι ειναι μεγαλο tour-όσκυλο με τους SOULFLY) . Πιστεύω λοιπον πως ο Max έχει μεγαλώσει αρκετα σε σχεση με το πως ηταν στουσ SEPULTURA…Προσωπικά,το αντιλαμβανομαι καθε πορα που τον βλεπω…
ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ,αποτελει τεραστια φυσιογνωμια πανω στη σκηνη και ξερει να κανει το κοινο να ευχαριστηθει το λαιβ και να δωσει ενεργεια…Ποσο μαλλον οταν στα ντραμς ειναι και ο Ιγκορ,σκηνικο που φερνει μνημες των αυθεντικων,ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Sepultura !!!
Eπειδη ημουν πρωτη σειρα καγκελο αντιληφθηκα πως σε ορισμενα σημεια η μπαντα ειχε μεγαλο προβλημα λογο σκονης (και ποιος δεν ειχε ?) πραγμα ομως που δεν νομιζω πως τους επηρεασε ιδιαιτερα…
Οσον αφορα το setlist και τα medley που ειπαν μερικοι…Οι CC ειχαν στη διαθεση τους 1 ωρα…δεν γινεται να παιξουν ολοκληρο το Arise,ολοκληρο το Dead Embryonic Cells και ολοκληρο το Inner Self και να παιξουν και αλλα ΣΕΠΣ αλλα και τα δικα τους…Πιστευω πως με αυτον τον τροπο θελαν να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι ακουγοντας περισσοτερα κομματια εστω και οχι ολοκληρα…Επισης και για τα CC κομματια,επελεξαν τα μικροτερα σε χρονο (Ηex-the doom of all fires-Nevertrust) αφηνοντας τα μεγαλυτερα (και κατα την αποψη μου καλυτερα Must kill-hearts of darkness-bloodbrawl)…
Aυτα κατα τα αλλα,εγω τους καταευχαριστηθηκα και νομιζω πως επεσε και αφθονο ξυλο στα pit…
Το σετλιστ τους για οσους ενδιαφερονται (οχι σε σειρα-σορρυ αν μου διαφευγει καποιο) :
Inflikted
Sanctuary
Territory
Terrorize
Arise/DEC
Black Ark
Inner Self/Hex
The Doom Of All Fires
Nevertrust
Wasting Away (τρελοοοοο Nailbomb)
Refuse Resist
Orgasmatron
Desperate Cry
Troops Of Doom (με τον Igor Jr.)
Roots Bloody Roots
CARCASS : πολυς κοσμος τους περιμενε,νομιζω πως ανταμειφθηκαν…Τα σπασαν ολα και ειχαν φοβερη σκηνικη εμφανιση…
PRIEST : Θρύλοι…Αν και δεν ειμαι priest-άκιας μου αρεσαν πολυ και τους απολαυσα…Η φωνη και η παρουσια του Rob ηταν ολα τα λεφτα !!!
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗ ΝΤΙΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ !!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ? ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ? ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΘΜΑ ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ? ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?
Είμαι με dial up, δε διαβασα τι γράψατε, οπότε ας πω στα γρήγορα την άκρως υποκειμενική γνώμη μου.
Καταρχάς να πω ότι αυτό που ευχαριστήθηκα πιο πολύ ήταν ότι είδα από κοντά Ακερφελντ
Όμως ας πάμε από την αρχή.
Έφτασα λίγο πριν τους Ιnnerwish οι οποίοι ήταν φανταστικοί. Γενικώς γουστάρω τα τραγούδια τους κάργα και την καταβρήκα. Στα μισά βέβαια άδειασε η σκηνή τους γιατί όλοι σχεδόν πήγαν στους νοσηρούς αγγέλους, μα εγώ έμεινα εκεί ως το τέλος και ήταν η σωστή επιλογή. Επίσης respect στη κοπελιά που ήταν πάνω στη σκηνή για backing vocals και πολλές φορές πήγαινε το βλέμμα μου εκεί κατά λάθος :oops:
Το λοιπόν, μετά κατηφόρισα για Morbid Angel. Δεν τους ακούω, δεν είμαι φαν, παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι μου άφησαν θετικότατες εντυπώσεις και μου άρεσαν πολύ.
Στη συνέχεια ντάξει τι να πω. Είδα από κοντά Οpeth. Ανατριχίλες και τα λοιπά. ¶ψογοι τεχνικά. 5 κομμάτια μόνο νομίζω αλλά who cares. Ειλικρινά όταν τέλειωσαν, ήμουν σίγουρος ότι δεν είχαν παιξει πάνω από 15 λεπτά. Τόσο γρήγορα πέρασε η ώρα.
Έπειτα Cavalera Conspiracy. Είναι το μόνο συγκρότημα που θα μιλήσω για τον ήχο, γιατί μου φάνηκε πολύ μουντός. Κατά τ’ άλλα ο κόσμος πωρώθηκε με τα πιτς και φάνηκε να γουστάρει πιο πολύ από κάθε άλλη μπάντα. Ακόμα και άθλια να έπαιζαν βέβαια, ο κόσμος το ιδιο θα πωρωνόταν, οπότε δεν αποτελεί κριτήριο. Προσωπική άποψη δεν έχω.
Όπως προσωπική άποψη δεν έχω για τους Carcass. Δεν είμαι φαν, 2-3 τραγούδια κάθισα να ακούσω, καλά πρέπει να έπαιξαν. Κατά τ’ άλλα θέλουμε ζητιάνους εμείς, αυτά ειναι κάφρικα
Φευγοντας πήγα για Within Temptation. Με το που κατέβηκα, έπαιζαν το αγαπημένο μου τραγούδι τους, το Julian οπότε χώθηκα μέσα. Μετά από 4-5 τραγούδια όμως κουράστηκα και πήγα πίσω-πίσω σε ένα κομμάτι που έχει γκαζόν, όπου ελέω τρομερού χανγκόβερ και απουσίας φακών κοιμήθηκα για κανα τέταρτο υπό τους ήχους της Ντ. Αντελ. Κατά τ’ άλλα, δε λέω καλοί, αλλά μου φάνηκαν πολύ “ψευτικοι” στη σκηνή. Πως να το πω, πολύ πλαστικοί. Βασικά δεν το περιγράφω καλά αυτό που εννοώ αλλά whatever.
Τώρα για Judas Priest. Ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα. Ήθελα άλλο σετλιστ. Δλδ μόνο 2 τραγούδια θα κράταγα αν το έφτιαχνα εγώ. Γενικώς όμως νταξ, είναι εμπειρία να βλέπεις τον ένα και μοναδικό μέταλ γκοοοοντ. Όμορφα σκηνικά. Νταξ για τις ψιλές του είναι γνωστό ότι βγάζει μόνο ελάχιστες, και αυτές βραχνές, αλλά δεν περίμενα να ακούσω και φωνή αλα-Unleashed in the east. Περίμενα περισσότερα μπορώ να πω.
Εγώ δεν ήρθα…:-(Ήταν η μόνη βδομάδα όλο το καλοκαίρι που θα μπορούσα να πάω διακοπές με την αδερφή μου,που μένει μακρια,και απλώς δεν τέθηκε θέμα.Και από ό,τι διαβάζω θα το μετανιώνω για πάντα…Πληρώνω όσο όσο για bootleg /rapidshare ή ό,τι άλλο έχετε διαθέσιμο…
Για carcass και morbig angel ε.
Πάμε μία με Carasssssss:
Ο Βασιλάκης;
O μόνος λόγος που στεναχωρήθηκα που δεν πήγα ήταν οι Carcass και οι Morbid Angel…Kατα τα άλλα νηνεμία…
Δηλαδη και οι 2 θελατε να δειτε τις 2 καλυτερες μπαντες του φεστιβαλ ? 8)
nihilist νέε μου με καταστρέφεις…
Κατι σελιδες πισω εχει και με τον Pete Sandoval φωτο.
Στη γωνια ειναι βρε, χαζευει το υπερπεραν.:lol:
Edit: Ο Αμοττ πλεον μου φερνει αηδια. Σα να την εχει ψωνισει με ξενα κολυβα θα λεγα. Οι μονες δισκαρες που μπορει να παινευτει οτι εχει γραψει ειναι το Ad Astra και το Anthems.
Πάντως πρέπει να ντρέπεται η ντι-ντι!Τι σκόνη ήταν αυτή φέτος?Την πρώτη και την δεύτερη μέρα που ήμουν (την τρίτη μέρα δεν πήγα γιατί δεν γουστάρω λοκομόντο και μανου τσάο) έφαγα σύνολο ίσα με πέντε κιλά σκόνη!Πως δεν πεθάναμε ειδικά καβαλέρα είναι θαύμα!Χθές ήμουν άρρωστος και δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά που ήμουν σπίτι μου!Λέω εγώ τώρα,χεστήκανε πραγματικά για τις ζωές μας?Έλεος!Πληρώσαμε να δούμε 6 γκρουπάρες και μας το βγάλατε ξυνό!Πάλι καλά που δεν ξενερώσανε και τα συγκροτήματα!Άντε και του χρόνου χειρότερα!Βάλτε και ποντικοκούραδα να πατάμε!Τέλος ένα μπράβο στους καβαλέρα,στους πρίστ,στους μορμπιντ και στους κάρκας!ΜΠΡΑΒΟ DIDI MUSIC!:!:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΠΡΩΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΗΝΗ.7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.ΤΡΙΤΟΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΓΙΑ ΑΡΑΓΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ? ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ Η ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΟΥΖΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.:lol: #-o
μην γραφεις με κεφαλαια(την ειδα moderator βραδυατικα :lol: :lol: :lol: )
με το νερο εγω,δεν αντιμετωπισα προβλημα…μια χαρα λασπη ηπια απ’την σκονη που ειχε κολλησει στη γλωσσα μου :lol: :lol:
Ειναί τα πρωτά μου ποστ.Τι δηλαδή πρεπεί να χανώ χρονο να βαζώ και τόνους?:lol: :lol: :lol:
οχι ρε συ…απλα ειναι κουραστικα για τα ματια τα κεφαλαια…τονους δεν χρειαζεται να βαζεις…
btw,καλως ηρθες κι εσυ…
μαλλον το ουζο φταιει:p
να σας πω εμενα μ αρεσε παρα πολυ…ηταν η πρωτη μου φορα σε rockwave και περασα πολυ πολυ ωραια…οι morbid angel ηταν θεοι…ημουνα και καγκελο και πραγματικα τους απολαυσα…oi opeth δεν πορωσαν τοσο αλλα παραδεχομαι οτι ειναι μουσικαρες οι ανθρωποι…oi cc απλα τα σπασανε, ειχα τρελαθει και μ αρεσαν παρα πολυ…within δεν ειδα…ημουν στους carcass,οι οποιοι γ…σανε!!!αν και ημουν λιγο κουρασμενη και δεν τα δωσα ολα στους carcass…judas δεν πορωθηκα ιδιαιτερα, μονο σε μερικα κοματια, διοτι προτιμω το death …αλλα ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη που ειδα 1 τοσο μεγαλο συγκροτημα στα 15 μου μολις…
οταν γυρισα σπιτι ημουν μεσ τη σκονη , με αναπνευστικα, πονουσε ο λαιμος μου και ολο το σωμα μου…αλλα πιστεβω αξιζε…:roll:
τι να πω κ εγω που γυρισα Ζακυνθο μεσα στην σκονη και τον ιδρωτα??..απορω πως αντεξε ο παππους διπλα μου :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω ρε παιδια στους judas πηγα να τσακωθω με μια γιατι τουσ φωναζα να κουνηθουνε και τησ φανηκε τοσο περιεργο που μου την ειπε.Παιδες επειδη παω συναυλιες απο το 98 εχω δει οτι ο κοσμος απο κατω ειναι πολυ ψοφιος.Δεν γινετε ρε γαμωτο να παιζει ο πατριαρχης hell patrol και να εισαι αγκαλιτσα με το αγορι σου μπροστα.Και μεις ειχαμε κοπελα αλλα δεν καναμε σαν να ειμασταν στον γονιδη.πραγματικα λυπαμαι.Και μην ακουσω ιδεολογιες περι δημοκρατιας και οτι θελει κανει ο καθενας.Εδω ειναι αγραφοι νομοι.Εγω θα το ξαναφωναξω παντως οταν το ξαναδω Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεε:(