Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Ρε συ, πώς κατάφερες να γυρίσεις το δεξί σου χέρι να φαίνεται σαν αριστερό ? :smiley: Σαν αριστερό του Amott έστω.

Μην μου πεις πως βγαλανε και με judas.Mε πειασαν οι ευγενειες και τσιμπησα τις υπογραφες και εφυγα.Βασικα μονο που του επιασα το χερι δεν ηθελα τιποτα αλλο.Τωρα το μετανειωσα.Αλλα αν εβγαλε κανεις καλο θα ηταν να ποσταριστουν:roll:

Έπρεπε να έρθεις Manu εσύ. Εκεί να δεις κούνημα! 8)

Manu μονο για τα γομενακια θα ερχομουνα.επεσες σε σκληροπυρηνικο μεταλλα.Παντως μαζεψε κοσμο και περασανε καλα σχετικα.ρε συ σημερα μου ειπαν οτι ι παττι σμιθ ηταν καποτε αντρας.το ηξερες?μια 50αρα μου το ειπε και επεμενε.πρωτη φορα το ακουσα.

μην πιστεύεις ότι σου λένε! Σίγουρα έχει κότσια που πολλά αγοράκια δεν έχουν, αλλά ποτέ δεν ήταν άντρας :lol:

Ax-ax-axaxaxaxaxaxaxaxa! Ναι βρε συ, δε το ξερες? Ήταν άντρας και λεγόταν νομίζω Γιώργος. Είχε και σπίτι στα Άνω Λιόσια, μέχρι που βαρέθηκε την τότε δουλειά του (καθαριστής φακών) και αποφάσισε να το γυρίσει (με όλη τη σημασία της λέξης!) και να την κάνει για “την χώρα των ευκαιριών”! Αλλά επειδή πρόκειται για μεγάλο μυστικό (αυτό και τα UFO που κρύβει στην πίσω βεράντα του ο Μπους), πρόσεχε μη διαδωθεί γιατί καταλαβαίνεις…

σοβαρά, η 50αρα μάλλον ζηλεύει την κυρία Πάτι που στην ηλικία της έχει κατορθώσει να θεωρείται μια απο τις σημαντικότερες γυναίκες του ροκ! 8)

και το ελεγε με τοση σιγουρια η βλαμμενη λες και εγω της ελεγα το περιεργο.τι να κανω?δεν πρεπει να περασει ετσι αυτο.τα πηρα τωρα.βγαινει ο καθε βλακας και λεει την παπαδα του ελεος.#-o

Στους ΚΑΒΛΑλερας πεθανα(Χιτσικερ σ’αγαπω),και μονο που τους εβλεπα πρωτη φορα μπροστα μου να παιζουν υμνους (refuse/resist,territory,roots bloody roots,orgasmatron,troops of doom κτλ κτλ κτλ) μου εφτανε,αυτα για κακο ηχο που λετε δεν τα προσεξα καν,ημουν αλλου.
Πρηστ γουσταρα πολυ,αλλα ξενερωσα λιγο που μας εκοψαν και ενα κομματι.

Για τα υπολοιπα τιποτα το ιδιαιτερο,ποτε δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα με κανενα απο τα συγκροτηματα και η αληθεια ειναι οτι νυσταζα τρελα(δεν ειχα πιει καφε και δεν ειχα φαει :Ρ) μεχρι να αρχισουν οι Καβαλερας,κι ετσι Innerwish,Opeth,Morbid Angel μου φαινοντουσαν σχετικα κουραστικοι και βαρετοι,ειδικα μεσα στον ηλιο.
Τους Carcass τους ειδα καθιστος αφου ημουν πτωμα απο καβαλερας,αλλα μου φανηκαν καλοι.Temptation ειδα 20 λεπτα και δεν μου εκαναν καμια ιδιαιτερη αισθηση.

Ριγιουνιον Σεπουλτουρα και 2 ωρες σετλιστ ΤΩΡΑ(παραπανω δε θα αντεξουμε μαλλον).

Το δα -dang-και τραβούσα τις κοτσίδες μου…

καμια priest βρηκες?:-k

απεριγραπτη η ανατριχιλα…

Παραλίγο να ξεχάσω και αυτά… :stuck_out_tongue:

Η σκηνή στήνεται η ίδια(με λίγες παραλαγές) τα τελευταία 2-3 χρόνια

…ali8ia, diavazei kaneis metal hammer?#-o

Nihilist, βρωμερο ποζερι!

Παντως μουσικα το φεστιβαλ καταλαβα οτι ηταν ικανοποιητικοτατο (αν και οχι και τοσο για τα γουστα μου). Τωρα το πως καταφερε η ντιντι να βαλει συγκροτηματα να παιξουν πριν ανοιξουν οι πορτες και πως καταφερε να προκαλεσει τετοιο προβλημα με το χωμα, ειναι αποκλειστικη ικανοτητα της.

+1

:!:

ναι, εκτος απο αυτο εγω εβλεπα τη siouxsie και σε καποια φαση ακουγοταν ο marky ramone τι θελω να πω?οτι σε σημεια γινοταν ενα μπαχαλο με τις 2 σκηνες στο θεμα του ηχου.

Συμφωνειτε παντως οτι ειναι γαματη σκηνη με εκπληκτικο φωτισμο και για τα ελληνικα δεδομενα τα σπαει?:-k

Έτσι… τα κατασκευάσματα του ελληνικού Metal Hammer έκρυψαν τον ήλιο…

Τι βρήκα ρε σ’ένα video… που μου προκάλεσε πόνο (απ’τα γέλια)…

[SPOILER]

66Dude66 (40 minutes ago)
Kala, file, xalarose ligo… Oraioi oi Opeth alla tous Within Temptation den tous ftanoun oute sto mikro daxtylo tou deksiou podiou tous…[/SPOILER]

:lol: Ok, ok … είπαμε, υποκειμενικότης…

Είμαι αντίθετος με την έκφραση “Ελληνικά δεδομενα”.Συγγνώμη αλλά γι’αυτό μια ζωη θα αρκούμαστε στα ψίχουλα.Η σκηνή πολύ καλή.Τώρα ο φωτισμός είναι (και) θέμα συγκροτημάτων.Ήταν όντως πολύ ωραίος πάντως.:stuck_out_tongue: