Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

kαι γω διαφωνω αλλα ετσι ειναι η αληθεια.Αν δηλαδη λεμε τωρα δεις κανα rockwave me 100 μεταλ ονοματα του χρονου δεν θα πεις πως για τα ελληνικα δεδομενα ειναι ονειρεμενο?Οσο εχουμε κωστακη και γιωργακη θα ειμαστε Ελλαδιτσα :frowning:

Αν δω rockwave με 100 ονόματα,θα πω οτι είναι ονειρεμένο παγκοσμίως!:smiley: Αλλά τι να λέμε?Εδώ είχαν υποσχε8εί 10 ονόματα φέτος(όσο είχαν ανακοινωθεί τα 6),και τσοντάρανε και 3 Ελληνικά!Σύνολο 9!Αλλά στ’ απίδια τους!Ξέρουν οτι οι μαλάκες θα πληρώσουνε(με) γιατί είναι(είμαστε) καυλωμένοι!Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει κάποιο μπουκοταζ στους Maiden και να πάνε 1000 άτομα,αλλά δεν παίζει!Ο Έλληνας,Maiden και Βανδη δώστου και πάρτου την ψυχή!:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελεος…

γιατι ρε συ? Το wacken ποσα ονοματα νομιζεις οτι εχει? 170 περιπου ξερω εγω με 3 σκηνες και ξεκινανε απο το σουρουπο.:frowning:

΄Αφού με 5 ονόματα μαζεύονται τόσα άτομα γιατί να βάλει η didi κ άλλες μπάντες? Επίσης δεν υπάρχούν υποδομές για να γίνει κάτι παρόμοιο με wacken, εδώ καλά καλά δεν υπάρχει parking. ¨ασε που η ελληνική ζέστη δεν βοηθάει καθόλου ένα 24/7 φεστιβάλ. Γενικώς η didi δεν έχει ανταγωνιμό κ άρα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι.

ξερετε αν υπηρχε καποιος γιατρος στο χωρο της συναυλιας η εστω περιπτερο πρωτων βοηθειων?νομιζω χωρις αυτες τις προυποθεσεις δεν μπορει να διοργανωθει φεστιβαλ

αχαχαχαχαχα
φανταζεσαι 200.000 κοσμου να κατεβαινει το μονοπατι απο το βουνο με το κινητο για φακο μεσα στο πουθενα?
αυτο να δω κι ας πεθανω

Υπηρχαν κατι σαν ασθενοφορα αριστερα της σκηνης νομιζω,εκει θα υπηρχαν γιατροι σιγουρα.

ρε Θεριο σε ειδα σε μια φαση απο μακρια πριν τους Καβαλερες που εκοβες βολτες :!: Πηγα να σε βρω αλλα την ειχες κοπανησει λολ

Ας με εψαχνες κι αλλο :!:

Πριν τους Καβαλερα καθομουν στα δεντρα κ επινα καφε κ ετρωγα για να ξυπνησω :razz:

Δεν σε ειδα στο πιτ ομως φιλος.[-X

Και εγω σε ειδα απο μακρια νομιζω!Dark Tranquillity μπλουζακι φοραγες ?
Δεν ηρθα να σου μιλησω γιατι εβγαιναν οι Morbid Angel. :stuck_out_tongue:

Ναι μπλουζακι των θεων φοραγα :Ρ
Πφ με γραψατε για τους βαρβαρους.Οκ.Θα το θυμαμαι αυτο.

γαματα και θεικα περασαμε…!!!

νταξει το ξερω οτι σπαμαρω και στις τρεις σελιδες αλλα λιγο πολυ εχουν ειπωθει τα παντα τα παντα ειτε συμφωνω με αυτα ειτε οχι… εξ’αλλου για αυτο υπηρχε και το αλκοολ στις καντινες ωστε να παραβλεπεις αυτα που δεν σου κανουν…

p.s. θεριε και εγω σ’αγαπω…
p.s. 2 χρωσταω ενα κερασμα…
p.s.3 α ρε βραζιλια με τους καβαλερες σου και τον ζιλμπερτο σου…!!!
p.s.4 ελπιζω να κατεβω την μαλακασα τον αυγουστο 3 φορες… :roll:

xairetw to forum apo kina…dystyxws den exei ellinika edw opote sorry gia ta greeklish alla kai gia to spam post pou akolouthei…

ena akoma festival pou xanw to rockwave meta to graspop (pou ta eixa hdh skasei) alla kai polla live pou xathikan h’ tha xathoun se iounio kai ioulio…ti na pw gamw th douleia mou kai gamw to afentiko to malaka…

elpizw oloi na perasate kala se aytes tis 3 meres tou rockwave kai na to xarikate…pragmatika…

grafw edw giati den ixera se poio apo ola na postarw…ithela trela na dw priest kai cavalera alla ekei pou tha tous evlepa 2 fores den tous eida kamia…telos pantwn den sas kourazw allo…

Apla na pw ena geia se olous (h’ opws lene kai oi kinezoi NIHAO) kai na eyxithw se mena na kalypsw to xameno edafos apo bands pou exasa…

Rock on guys kai elpizw na prolavw na gyrisw wste na sas dw sto rock 'em all festival…

Έλα με μαν! ΝΙΗΑΟ :lol:
Μην ανησυχείς για το RW, μόνο Flogging Molly έχασες :roll: :smiley:
¶ντε καλή δουλειά!!

Έλα ρε Χρηστάρα!! ¶ντε θα αναπληρώσεις το κενό του χρόνου με τους AC/DC.

Ελπίζω να έμαθες τάβλι εκεί στην Κίνα :-s

re paidia…opoios exei traviksei kamia foto apo cavalera as tin anevasei giati emena mou espase to kinito me to pou vgikan!!

Υπομονη φιλε εκει στην ξενιτια!Δεν σε ξερω,αλλα δεν εχει να κανει!

Το παιδι στο κεντρο με το μακρυ μαλλι και την μπλουζα με τα λευκα γραμματα ειναι ο deathster
μαινομενος.

βοηθεια μπαινει χωμα και απο την οθονη οταν ανοιγω youtube να δω την εμφανιση στο rockwave

Εγώ έλειπα Γαλλία κι έτσι έχασα Πριστ, ίσως το αγαπημένο μου συγκρότημα. Πήρα όμως μαζί μου στη Γαλλία το Vengeance '82, και το βάλαμε στο φουλ στις 9 του μήνα. Έτσι το ζήσαμε όσο πιο έντονα γινόταν…:wink: