καλα σημερα το βλεπα το dvd!!!
παλιες καλες μερες
οταν τραγουδουσε ακομα ορθιος ο halford…
καλα σημερα το βλεπα το dvd!!!
παλιες καλες μερες
οταν τραγουδουσε ακομα ορθιος ο halford…
αχ εγω το ειχα παρει σε κασσετα πριν 10 χρονια 4000 χιλιαρικα γνησια:roll:
Ωχ! Και σε μενα! :o :-# :razz: :blink: :wacko:
πσσσσσσσσσσσ!!!8O εκει κι αν γινοταν κολαση!πως αναπνεαμε δεν μπορω ακομα να καταλαβω
χαχαχα μαρια εγω ειχα πιει μια μπουκαλα ουζο.μεσα εκει ημουν αλλα δεν θυμαμαι τιποτα.την επομενη μερα στην τουαλετα και με το νερο που ηπια εβγαζα τσιμεντο.:lol:
πωπω!χαρα στο κουραγιο σου!ουζο μεσα στη σκονη και στον ηλιο!παντως θα κοπανηθηκες ως εκει που δεν παει ε?εγω πιγαινοερχομουν λογω αναπνοης!το ιδιο θα ναι και σε μειντεν?ελεος
εγω απ’την καντινα το ακουσα το κομματακι…μεχρι το Roots Bloody Roots εκατσα
εγω θα προσπαθησω να μην πιω τοσο στους μειντεν.θα πας και συ μαρακι?Αντε να ειμαστε τουλαχιστον τοσοι οσο και στο ροκγουειβ και θα ειναι χαρμα.:roll:
ποσο ειπαμε το χουν το εισητηριο?το φθηνοτερο 50?
νομιζω ναι.υπολογιζε και 10 για μεταφορικα.και 10 για ταξι αν χρειαστεις και 10 να φας.δυκολοι καιροι για χορευτριες.
παλι καλα που ειμαι πριγκηπας δηλαδη!
θανατος στους διοργανωτες-κερδοσκοπους-μαφιοζους
γεια σου ρε σιδηροπουλε.παντως για να μην ξεφυγουμε και απο το θεμα τα παιδια εδω εχουνε ποσταρι σετλιστ και ειναι απιθανο.εγω για αυτο παω γιατι αν κρινω απο την εμφανιση τους το 2005 δεν θα επρεπε να το σκεφτω καν.εχουμε και cloven hoof αντε μην αρχισω τωρα
Πειτε και τη γνωμη σας για το νεο δισκο της Αντζελας.
εγω παλι ημουν πολυ πιο μπροστα:p στην φασαρια! το warspit οπως ειπε:D
Τελεια και παυλα. ^
Sinner, Sinner, Sinner, SINNNNEEEEEER!!!
Τεταρτη φορα που τους βλεπω, + 3 φορες τους Ηalford, (δε μετραω καν του 2001 με τον Τιμ-δεν υπαρχουν Priest χωρις Ηalford), και παντα δειχνουν στους αλλους πως γινεται.
Θεοι.
Πόσο κόσμο τελικά μάζεψε η μέταλ μέρα του Rockwave?
Ολα τα εχω ακουσει.Απο 15000 ως 40000.Οποτε η αληθεια πρεπει να ειναι καπου στην μεση.Σε σχεση με κιςς παντως παιζει να ηταν και τριπλασιος κοσμος.
Έχουν ειπωθεί σχεδόν όλα… Να πω απλώς ότι αν και δεν τρελαίνομαι για τους Within Temptation με εντυπωσίασε η εμφάνισή τους. Η φωνάρα της Sharon, ο ήχος και ο επαγγελματισμός τους ήταν άψογα! Αίσχος οι άγριοι που φώναζαν “Priest Priest” όταν ανέβηκαν… Για τη σκόνη δεν το συζητάμε, 2 μέρες έκαναν να καθαρίσουν τα πνευμόνια μου. Οι Priest φοβεροί, ο Rob μας έστειλε κανονικά (Sinner λέμε!), αλλά πού είναι το Green Manalishi, οέο;
Και κάτι που δεν πρόκειται να συνηθίσω ποτέ μου: Ρε άγριοι τρου μεταλλάδες, πώς επιβιώνετε με αρβύλες και κολλητά δερμάτινα στους 40 βαθμούς;;; Έλεος με την πόζα…
:lol: :lol: :lol:
Σιγά να μην ήταν και ένα εκατομμύριο.
Λίγο κάτω από δεκαχίλιαρο.
όντως δεκαχίλιαρο…