Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

λιγο υπερβολικοι δεν ειμαστε με τους priest

αν τους βλεπαμε δηλαδη το 80 τι θα λεγαμε??

η φωνη πλεον δεν τραβαει κακα τα ψεμματα
το painkiller τι το ηθελε?

και πραγματικα γουσταρετε να τον βλεπετε σκυμμενο να τραγουδαει λες και εχει δυσκοιλια?

οκ
ειναι το συναισθημα,δεκτο

αλλα να το παραδεχομαστε ετσι??

Εγώ το είπα.
Είδαμε κ ακούσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαν να προσφέρουν οι Priest εν έτει 2008.

Συμφωνώ σ’ αυτό. Έδωσαν πιστεύω τον καλύτερο εαυτό τους, όσο μπορούσαν. Χάρηκα που είδα και τον Halford για πρώτη φορά, ακόμα και τώρα είναι μορφή… Πραγματικά, χωρίς να είναι η συγκεκριμένη συναυλία η αγαπημένη μου απο τις 3 μέρες του φεστιβάλ, το χάρηκα πραγματικά.

Οι KISS είχαν 8.000 εισιτήρια.
Τη metal μέρα (Priest), περίπου 10.000.

Τα 40αρια είναι αστεία έως γελοία!

offspring 9-10 χιλ
manu 30+

δλδ τελικά ΟΛΟΙ φέτος μάζεψαν περισσότερο κόσμο απτους KISS ?? :-k :stuck_out_tongue: :lol:

Ειμαστε για τα πανηγυρια!

Kiss ήταν και σε εντελώς άκυρη περίοδο ρε γαμώτο. Δεν είχαν μπει για τα καλά οι ζέστες και έπρεπε να τρέξουμε Terra Vibe. Ο κόσμος έχει συνδυάσει Terra Vibe = ζέστη + μπύρες + κόσμος :p.

Οι Kiss δυστυχώς ποτέ δεν είχαν πολλούς φανς στην Ελλάδα. Ο περισσότερος κόσμος ξέρει κάποιες από τις επιτυχίες τους, πολλοί θα ήθελαν να τους δουν μόνο για το show τους, αλλά οπαδοί που να κατέχουν τη δισκογραφία τους δεν υπάρχουν πολλοί,

Περι κοσμου, οι Priest μαζεψαν 10 χιλιαρικα τοτε στο Rockwave με Megadeth και καπου πανω απο 14 το 04 επι reunion. Δεδομενου των παραπανω λοιπον η προσελευση ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ικανοποιητικη. Και να μη ξεχναμε πως γυρω στα 2.000 ατομα ηρθαν για Morbid Angel και Carcass. Ηταν πραγματικα η πρωτη φορα στα χρονικα της Ελλαδας που ο ακραιος ηχος ειχε τετοια προσελευση, διχως μαλιστα να μιλαμε για headliners.

Υ.Γ.: Περι Emperor το 97 δε ξερω τι κοσμο ειχαν οποτε αν κανω λαθος συγχωρεστεμ.:stuck_out_tongue:

Edit: Επισης +500 στον Χαρτ απο πανω για τα λεγομενα.

O Walker παντως ειναι ακομα Ελλαδα και αραζε στο underground!!! (Ασχετο)

Eκτος απο Painkiller και Dissident Aggressor που δε την παλευε ο Rob σε ολα τα αλλα ηταν καταπληκτικος! Στις χαμηλες και μεσαιες ειναι καλυτερος απο παλια, στις ψιλες παλευει ηρωικα και συνηθως τα καταφερνει. Οι καλυτερες φωνητικες ερμηνειες του Rob στην Ελλαδα ηταν τις δυο βραδιες στο Ροδον το 2000 με τους Halford. Silent Screams, Beyond the realms of Death, Tyrant, Genocide, Running Wild, Stained Class, Jawbreaker, Riding on the Wind σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εκτελεσεις, εχω και το bootleg της δευτερης μερας που το αποδεικνυει.

Οι Priest ειναι το ιδιο το Metal και κρατανε ακομα γερα. Δε με πειραζει καθολου που σκυβει για να βγαλει τις δυσκολες νοτες ο Rob, τις βγαζει ακομα εστω και με προσπαθεια. Η χροια της φωνης του δε συγκρινεται με κανενος στην ιστορια του Μεταλ. Ολοι οι αντιγραφεις ωχριουν μπροστα του και ας βγαζουν ανετα τις ψηλες νοτες.

Οντως απαραδεκτοι αυτοι που φωναζαν Priest-Priest την ωρα των within temptation και κυριως ο βλακας που πεταξε μπουκαλι που περασε διπλα απο τη Sharon. Παροτι δε μου αρεσουν καθολου, ειναι αισχος να μη σεβεσαι οποια μπαντα παιζει σε ενα φεστιβαλ. Οποιος δε γουσταρει ας παει καμια βολτα, δεν υπαρχει λογος να το χαλαει για τους υπολοιπους.

Στους KISS, το σφάλμα ήταν η τοποθεσία. Αν γινόταν π.χ. στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα ήταν ένα τέλειο show.
Αλλά, όσο το βλέπω στο dvd, μου αρέσει η φάση.

Μιας και λέμε για ΚΙSS και Priest…

Τι φοράνε θεέ μου :p.

Και μετά κατηγορούμε τα emo :p.

Θεικο σχολιο! Δεν εχεις κι αδικο με τις κωλογριες!:stuck_out_tongue:

Morbid Angel σκοτώσανε κανονικά, ο Vincent ήταν ο σατανάς ο ίδιος πάνω στη σκηνή, στους Opeth o Akesson φάνηκε να μην είναι τόσο δεμένος με την υπόλοιπη μπάντα στα παλιά κομμάτια, αλλά σε αυτά που έπαιξαν από το Watershed σκότωσε, Cavalera έπαιξαν καλά, αλλά μου φάνηκε σαν να τους αδίκησε ο ήχος, Carcass σκότωσαν, το ίδιο και οι Priest με την φωνή του Halford να είναι σε άριστη κατάσταση και να κλείνει στόματα.

Το μόνο κακό ένα δίποδο πράγμα (δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω ζώο γιατί τα προσβάλλει) wannabe μπάτσος (δηλαδή σεκιουριτάς), ο οποίος όταν πήγα να πάρω την τσάντα μου από κάτι φίλους που έμεναν στο καμπινγκ και την είχα αφήσει στη σκηνή τους, με άφησε να μπώ κανονικά, αλλά στη συνέχεια με έβαλε… να κάνω τον κύκλο, για να ξαναμπώ από μπροστά και να χαθώ με τα υπόλοιπα άτομα που είχαμε κατέβει (και ενώ του είχα εξηγήσει ότι έχω κατέβει από Ξάνθη και δεν έχω κάρτα στο κινητό για να πάρω ττηλέφωνο και να συννενοηθώ όταν ξαναμπώ, αυτός μου συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν ζώο, αγενέστατος, τσάμπα μάγκας, καθώς κανείς δεν μπορεί να τον πειράξει εκεί μέσα, αν ήταν τόσο νομιμόφρων θα μπορούσε να μην με αφήσει να μπώ καθόλου και όχι να μου κάνει τέτοια ιστορία), ελπίζω να έκανε τον μάγκα και σε καναν ντόπιο και να τον πετύχει στο δρόμο για να του ξηγήσει τ`όνειρο…
Προσωπικά μετά από αυτό εγώ δεν ξαναδίνω λεφτά στη DiDi. Δεν θα κάνω 500 χιλιόμετρα δρόμο, πληρώνοντας εκτός από υπερτιμημένα εισητήρεια, τα κέρατα μου στον ΟΣΕ για να πέφτω στον κάθε κατεστραμμένο αποτυχημένο δίχως νόημα στη ζωή του που την έχει δεί εξουσία…
Να μάθουν να φέρονται πρώτα…

¶ργησα λίγο αλλά θέλω να κάνω μία παρατήρηση.Καλύτερα τα moshpit να τα ονομάσουμε πλέον περνά περνά η μέλισσα, ή ένα φράγκο η βιολέτα τσίγκολελέτα…Τι πράγμα ήταν αυτό?30 άτομα να πηγαίνουν γύρω γύρω όλοι…Σα να παίζανε κυνηγητό!Τραγικό…Σε λίγο θα χορεύουμε ο πιό καλός ο μαθητής πιασμένοι από τους ώμους!

χαχχαχαχαχα καλο.χαχαχαχαχ τρικαλο.αφου ρε ειναι φλωρια και φοβουνται να κουτουλισουν.οταν μπαινω εγω πεταγομαι με κλοτσιδι λεμε.ασε φιλε μου.εχε χαρη που ημουνα λιωμα.θελουνε και μος πιτ.ου ρεεε.

Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις μπει ποτέ σε σοβαρό mosh pit.

πλακα πλακα ενα θρεντ με το ποια συγκροτηματα θεωρουμαι πως προξενουν το μεγαλυτερο μοσ πιτ θα ελεγε.

τι πεταγεσαι με κλωτσιδι και χαιρεσαι αμα γουσταρεις να πας μονο για ξυλο πηγαινε μπροστα καγκελο και βαρα την κεφαλα σου να ησυχασουμε και εμεις…
ναι και ενα αλλο θρεντ χρειαζετε