Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Δηλαδή εγώ που είμαι 28 και τους έχω ξαναδεί σε ποιά κατηγορία ανήκω?Πες μου σε παρακαλώ για να ξέρω τι να δηλώνω!Γιατί με την εμφάνισή τους έπαθα πλάκα(όχι οτι ήταν τέλεια).Όπως και το μισό κοινό!Από το επόμενο φεστιβάλ λέω να σε έχουμε πόρτα ,και να ρωτάς αν ξέρει το τραγούδι αυτός που πάει να χτυπηθεί!Έτσι για να ξεχωρίσουμε τους true από τους posers!Ξεκολλάτε το μυαλό σας ρε!Το οτι έχετε μιά άποψη δεν σημαίνει οτί είναι και η σωστή!!!Μπορεί να εκφραστεί και πιό ωραία!Όχι με το στυλ,ότι πω εγώ είναι νόμος!Σιγά ρε μεγάλε ποιός είσαι?Ο Chuck Norris?Και μιλάω για πολλούς που κάνανε τέτοια ποστ!Ξεκαβαλήστε το καλάμι και καταλάβετε οτι υπάρχει και μια περιπτωση να μην είστε σωστοί!

Υ.Γ: κορυφαίοι του φεστιβάλ κατ’εμε CAVALERA CONSPIRACY μακράν!!Ακολουθήσανε Carcass,Morbid Angel,Judas Priest(παίξανε πολύ λίγο ή μου φάνηκε?Όχι οτι είμαι και φαν,απλά ρωτάω…)

ρε σεις γιατι καθεστε και σπαζεστε!!ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του λογω της αγαπης του για την εκαστοτε μπαντα και το αντιστροφο!δηλαδη για να καταλαβω πως ακριβως ηταν οι εκτελεσεις των morbid angel αριστες…ο trey εκανε λαθη σε απλα ρυθμικα και τα solos(ειδηκα του destructor) ηταν οτι να ναι εχοντας δει τους morbid angel σε ολες τους τις εμφανησεις στην ελλαδα αυτη ηταν μακραν η χειροτερη… αυτη η εμφανηση των priest ηταν καλυτερη απο αυτη του 04???ειμαστε σοβαροι???(αυτα συμφωνα με την δικη μου αποψη).ολα αυτα συμφωνα με την κριτηκη του rocking…αυτο που θελω να πω ειναι να μην παιρνετε στα σοβαρα την γνωμη του καθε ενος που θελει να εκθειασει η να θαψει μια μπαντα εμπηστευθειτε τα δικα σας αυτια και μονο αυτα!!

http://rapidshare.com/files/128699393/______003.3gp

παρτε και ενα βιντεακι απο μενα για το τι γηνοταν cavalera και φενετε για μερικα sec και το αριστερο πιτ .

Γύρισα μετά από ένα πολύ όμορφο 3ήμερο στην Αθήνα και λέω την ταπεινή μου γνώμη…
Να πω ότι λέω την γνώμη μου όπως είδα τα πράγματα από εκεί που ήμουν εγώ, για να μην υπάρχουν μετά σχόλια τύπου “σε μένα ακουγόνταν χάλια…” κλπ…

Innerwish
Για περίπου 15’ που τους είδα κάνανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά η μπάντα δεν είναι καθόλου του γούστου μου και σταματώ εδώ.

Morbid Angel
Πολύ καλοί. Μπήκαν δυναμικά με τα κομμάτια από το Covenant και άρχισαμε να τρώμε χώμα. Για Trey & Pete δεν λέω πόσο παικταράδες είναι , ανώφελο. Μου άρεσε πολύ ο καινούργιος κιθαρίστας.
Δυστυχώς στο αγαπημένο μου Immortal Rites o ήχος χάθηκε και χρειάστηκε να πάει ως την μέση το κομμάτι να καταλάβω ποιο είναι.:frowning:
Επίσης δεν ακούσαμε το World Of Shit.
Γενικά μου άρεσαν πολύ.

Opeth
Να πω αρχικά ότι είμαι μέγας οπαδός της μπάντας και ίσως ακουστώ γραφικός. Δείξτε κατανόηση…:smiley:
Δεν περίμενα τόόόσο καλή εμφάνιση…Άψογος ήχος ,εξαιρετικά προβαρισμένοι , καταπληκτικό setlist.
Χωρίς να κουραστούν έδωσαν μια άψογη εμφάνιση.
Οι εκτελέσεις στα Heir Apparent , Baying Of The Hounds ήταν μαγεία.
Είδα προηγουμένως σχόλια εις βάρος της μπάντας.
Εγώ είδα όμως έναν κόσμο τουλάχιστον εκεί δίπλα μου τελείως γκαυλωμένο με το απίστευτο παίξιμο του παικταρά Akerfeldt και των υπόλοιπων μελών και ας μην ήξεραν πολλοί τα κομμάτια.
Μακάρι να έρθουν σύντομα και να έχουν τόσο καλό ήχο.:vibrate:
Εξαιρετικοί.

Και καλώς ή κακώς είναι μεγάλη μπάντα…8)

Α nihilist δεν είδες τι φορούσε ο Wiberg…Μάντεψε…:stuck_out_tongue:

Cavalera Conspiracy
Χμμμ…Εντάξει πορωτικοί , έγινε φονικό mosh-pit , ο Max με μια κραυγή προκαλούσε πανικό αλλά…δεν μάρεσαν. Περίμενα πολύ περισσότερα. Αφήνω τον κακό ήχο. Γενικά οι διασκευές στους Sepultura ήταν ψεύτικες και εντελώς “άνοστες”.
Δεν λέω πορώθηκα με τα μισά Orgasmatron ,Inner Self (που ίσα ίσα ακούγονταν) και με το Refuse Resist αλλά περίμενα πολύ περισσότερα.

Carcass
Δεν ξέρω όλα τους τα κομμάτια να πω εξ αρχής.
Και δεν είδα όλο το σετ τους.
Ωστόσο μου φάνηκαν άρτια προβαρισμένοι , και με πολύ καλό ήχο.
O Amott σε 2-3 solo με κατέπληξε.
Παικταράς και ο Bill.
Μορφή ο Jeff.
Αλλά ήμουν κουρασμένος από τις φωνές στους Opeth και την διαρκής κίνηση στους Cavalera και συν το γεγονός ότι κάποιος έριξε το τσίπουρό του στο πόδι μου , αυτά δεν με άφησαν να τους δω με την απαιτούμενη ενέργεια.
Πολύ καλές οι εκτελέσεις στα Corporal , Buried Dreams και απίστευτη στο Heartwork.

Within Temptation
Πήγα να τους δω με το που τελείωσαν οι Carcass από περιέργεια.
Πρέπει να ικανοποίησαν τους φαν τους με το παραπάνω , είχε φοβερό ήχο , και καλό σόου…
Αλλά μου φαίνονται τρομερά βαρετοί και πολύ κλαψομ*****μα από την τραγουδίστρια.

Judas Priest
Μεγάλη εμφάνιση!!!
Το κατευχαριστήθηκα.
Το setlist μου άρεσε πάρα πολύ εξ αρχής , μόνο το Livin After Midnight (το οποίο είναι το απόλυτο συναυλιακό κομμάτι) να έπαιζαν και όλα θα ήταν στην εντέλεια.
Μου άρεσε το κέφι που είχε ο Halford.
Προς το τέλος ζορίστηκε αλλά τα κομμάτια τα έβγαλε αξιοπρεπέστατα.
Στα μείον η απουσία του Manalishi , όχι που δεν το παίξανε αλλά είναι ένα κομμάτι λιγότερο όπως και να έχει και οι κιθάρες που χάθηκαν στην αρχή του Painkiller. (ένα μικρό ψεγάδι)

Από τα νέα κομμάτια μου άρεσε το 1ο που παίξανε και καθόλου το 2ο.

Γενικώς…

Μια πολύ όμορφη βραδιά…

1)Εξαιρετικό ήχο σχεδόν όλες οι μπάντες

2)Πολύ καλός ο αριθμός προσέλευσης

που αμαβρώθηκε από τα παρακάτω…

1)Το χώμα , είναι ότι πιο ελεεινό μπορούσε να συμβεί.
Πραγματικά δεν ξέρω μετά τους Maiden αν θα ξαναπάω Μαλακάσα.
Α-πα-ρά-δε-κτο…:?
Μακάρι να βάλουν μυαλό μέχρι τέλη Ιουλίου να το διορθώσουν…

2)Τα 3? στο χοτ ντογκ ενώ θέλεις κάπου 7-8 να χορτάσεις από αυτά.#-o

Επίσης…

Nihilist , ChrisP , Heatseeker χάρηκα για την γνωριμία.:slight_smile:

Στον Μάνο ξεχωριστά γιατί με πηγαινοέφερε με το αμάξι…Immortal Thanx…8)

Terrorizer 8)

Εγω περασα τελεια παντως.Εβγαλα και κανα 2κιλο σκονη απο πανω μου οταν πηγα σπιτι.
Παιδες δεν μπορουν να βαλουν πιτογυρα και τετοια σε φεστιβαλ.Το hot-dog θελει 10
δευτερολεπτα να το φτιαξεις.

Ειδα λιγο InnerWish και ηταν αρκετα καλοι πιστευω.

Οι Morbid Angel ηταν οσο καλοι τους περιμενα.Τα λιγα προβληματα στον ηχο δεν με εμποδισαν
να απολαυσω μερικα απο τα καλυτερα τραγουδια του ακραιου ηχου.5 παρα το απογευμα δεν
γινοταν καλυτερη εμφανιση.

Οι Opeth ηταν πολυ καλοι και αυτοι.Respect στον Per Wiberg για το μπλουζακι Nihilist.
Κανανε καποια λαθακια αλλα γυρω μου μονο χαμογελαστες φατσες εβλεπα.

Οι CC ηταν απλως τελειοι.Ο κοσμος αγαπαει την οικογενεια Cavalera και το εδειξε.

Οι Carcass με αφησαν καπως ετσι 8O .Τελειοτης.

Within Temptation δεν ακουσα ουτε ενα τραγουδι με προσοχη οποτε δεν μπορω να κρινω.

Judas Priest απο τις 4.30 στον ηλιο δεν αντεξα και την ειχα πεσει στο λοφακι στα δεξια.
Απλως ικανοποιητικοι και τιποτα παραπανω απο καλοι για εμενα.Δεν με ξετρελαναν αν και το
κοινο εδειχνε να το απολαμβανει.

Μορφη του φεστιβαλ ο 50αρης με ξυρισμενο μαλλακι,σορτσακι και λευκη μπλουζιτσα που ηξερε και
ολους τους στιχους και το 6-7χρονο πιτσιρικι διπλα του με μπλουζα Priest.

Επισης ρε παιδες που ησασταν και δεν ακουγατε καλα ? Εγω ειτε αριστερα στους ΜΑ ειτε δεξια σε Οpeth
και CC μια χαρα ακουγα.

Γ Α Μ Α Τ Η M E T A L Ι Κ Η Η Μ Ε Ρ Α
Αν και άρχισε άσχημα με τις πόρτες να ανείγουν αφού οι Univerce 217 είχαν παίξει 2 κομάτια μπροστά σε 1 άτομο8O . Να πώ την αλήθια λόγω αυτής της κολοκατάστασης, γούσταρα στο σετ τους
Insidead καλή φάση σε λάθος ώρα, ωραίες οι διασκευές.
Innerwish σίγουρα ήχαν καλύτερες μέρες απο την χθεσινή αλλά πέρασα καλά.
Morbit Angel κακός ήχος αλλά πολύ συναίσθημα.:slight_smile:
Opeth ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΉ στο Ελληνικό Metal Hammer :respect: που κατασκεύασε τέτοια γκρουπάρα!!!
Cavalera Conspirency τά’σπασαν κανονικά, όντως τα καινούρια ακούγονται κάπως κοντάστα παλιά.
Carcass γαμάτη εμφάνιση μακάρι να ήχαν χρόνο για όλο το σετ λιστ.
Judas Priest καύλα :bow2: ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ έβγαλαν απίστευτα συναισθήματα και αυτο μετράει για μένα πιο πολύ.:smiley:

Πολύ χώμα 8O και πολύ ανοργανοσιά από didi[-X
ΠΟΛΎ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ το περίπτερο του rocking.gr ευχαριστώ παιδια για τα δωράκια είσται υπέροχοι.
Ωραίο και το περίπτερο και του Rock Hard.
Και όπως είπαι και ο metal god ‘‘KEEP THE METAL FAITH’’:thumbup:

Υ.Γ στο επόμενο rock wave festival θα πάρω μαζί μου κεφτεδάκια και γιο γιο:p

Αν θες όλα γίνονται!Στην Αυστρία που είδα Bon Jovi,είχε hot dog(κανονικό με λουκανικάρες και όχι το δείγμα που βάζανε εδώ),πίτσες,κεμπαπ και δεν θυμάμαι τι άλλο!Και μην μου πείτε τι συγκρίνω τώρα,Συγκρίνω μία χώρα 8 εκατομμυρίων με μία 10εκ!!Αν είναι ο διοργανωτής για το πέος τότε ναι,δεν γίνεται!Όταν κοιτάει να βγάλει από παντού τότε δεν γίνεται!Όταν δεν θέλει να έχει τους πελάτες του ικανοποιημένους,παρα μόνο την τσέπη του,τότε δεν γίνεται!Πόσο δύσκολο θα ήταν για παράδειγμα να βάλουν 3 παγκους merchandise?έναν αριστερά,έναν δεξια,έναν στη μέση?πόσο δύσκολο ήταν να κάνουν το αντίστοιχο και με το φαγητό?Πόσο δύσκολο ήταν να βάλουν και κάποια επώνυμη εταιρεία φαγητού μέσα(πίτσα/σουβλάκι/σάντουιτς),και όχι μόνο τα δικά τους παιδιά για να βγάλουνε κι από εκεί?δεν συνεχίζω γιατί δεν θα σταματήσω ποτέ!
DIDI MUSIC FUCK OFF!!!

Γενικώς το φεστιβάλ είχε 3 μεγάλα προβλήματα:

1. Χώμα
  2. Ήχος σε Siouxsie, Inner Wish, Carcass
  3. Φαγητό/Μπύρες

και συ ποιος εισαι ρε φιλε?
κανας δημοσιογραφος του mega channel?
εσυ πως ξερεις δηλαδη οτι το μισο κοινο επαθε πλακα με τους cc
εδω μεσα σε ενα φορουμ υπαρχουν 15 διαφορετικες αποψεις
και συ μπορεσες και εκρινες το κοινο ενος φεστιβαλ??
ωραιος!!

επισης
εγραφα και κατι αλλο πριν απο αυτο που εκανες quote

ειπα οτι το μοναδικο πραγμα που σε πορωνε
ηταν η φωνη και η αισθηση των 2 καβαλερα επι σκηνης

και κακα τα ψεμματα η φωνη του καβαλερα και pop να τραγουδησει
θα κανει το κοινο να χοροπηδαει

αυτο ομως δεν αναιρει οτι τα τραγουδια των sepultura ακουγωνταν σαν διασκευες
ουτε οτι ελειπε ο ογκος
και απο τη στιγμη που το παραδεχονται και αλλοι αυτο
παει να πει οτι δεν ειναι λογια ενος τρελου

επισης δεν μιλησα για true και posers
ειπα οτι υπαρχουν ατομα που χαμπαρι δεν εχουν το τι παιζει η μπαντα
αρκει να κοπαναει για να κανουν circle pits
αυτο δεν αποτελει παραγωντα για το ποσο καλο ητανε το ταδε γκρουπ

το αν θα περασεις καλα εσυ,εγω σε μια συναυλια ειναι διαφορετικο
με το να κρινουμε την αποδωση της μπαντας

στο συνολο του σαν φεστιβαλ περασαμε καλα
ολες οι μπαντες ικανοποιησαν το μεγαλυτερο μερος των οπαδων τους

τωρα αν εσυ νομιζεις οτι σου θιξαμε την υποληψη
ζηταμε συγγνωμη

αλλα μαθε και συ να δεχεσαι διαφορετικες αποψεις απο τις δικες σου

An theleis na eisai dikaios prepei na ta les ola…Pes ston kosmo posi ora ekanes na mpeis mesa kai posi ora ekanes na fygeis apo ekei. :stuck_out_tongue:
Just teasing epeidi ypirxe logos pou dialextike to akatallilo gia BJ meros opote den ftaigane…8)

επισης απο τα γνωστα πηγαδακια διοργανωτων και συντακτων γνωστου μεταλ περιοδικου (:roll: )

μαθαμε οτι ειναι σχεδον κλεισμενο το λαιβ των at the gates εδω!!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

και επισης ακουστηκε και για cult of luna
(καθολου απιθανο)

1ον:το αν είμαι δημοσιογράφος πού κολλάει?άκυρο τελείως!
2ον:που ξέρω οτι το μισό κοινό έπαθε πλάκα?Έχω μάτια και βλέπω.Εκεί ήμουνα ξέρεις!
3ον:15 απόψεις=10000 κόσμος?ωραία μαθηματικά!άσε που για καβαλέρες υπάρχουν 2-3 και όχι 15…
4ον:Να μάθω να δέχομαι άλλες απόψεις???Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα…στην τύχη απάντησες!Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μιλάω!Και κατηγορώ αυτούς που πιστεύουν οτι οι απόψεις τους είναι σωστές για όλους!δλδ εσένα και μερικούς άλλους!υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις αυτά που πιστεύεις και αυτός που διάλεξες εσύ ήταν ο χειρότερος!σα να λες,ξέρετε,αυτό είναι και τέλος!όποιος δεν το πιστεύει είναι αλλού!όλες οι άλλες απόψεις είναι λάθος και μόνο δικιά σου σωστη!Αυτό λες,και αυτό που έκανα ήταν να υποστηρίξω το δικαιώμα στην αντίθετη γνώμη του οποιοδήποτε!
5ον:Αν είναι να απαντήσεις,διάβασε καλά αυτά που έγραψα,γιατί βαριέμαι να εξηγώ τα ίδια πράγματα 2 φορές,όπως τώρα.

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!! 8O 8O 8O :bounce: :bounce:

Έκανα 1,5 ώρα να πάω,και 3,5 να γυρίσω!!!Όντως απαράδεκτο!υπ’ όψιν όμως ότι 1η φορά γινόταν συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο.Και το λέω σαν ελαφρυντικό απλα και όχι σαν δικαιολογία.Θα έπρεπε να το ειχανε προβλέψει.Απ’ότι μου είπαν όμως 1η φορά υπήρξε τέτοια καθυστέρηση στην Αυστρία.Εδώ άντε να ΜΗΝ υπάρξει καθυστέρηση 1 φορα!:lol: :lol:

1,5 ora den itan tipota. Toulaxiston 10000 kosmos exase tin arxi tis synaylias. Pliroforithika dont worry. Egine PROTO thema pantou kai apla den ypirxe stadium eleythero logo Euro. Den ksanaginetai bebaia…mia fora ginontai ayta :lol:

Ρε παιδες η Αυστρια ειναι ευρωπαικη χωρα.Δεν ειναι βαλκανικη.Χτες παντως ηταν θετικο,με εξαιρεση
τους Carcass οτι ολοι βγηκαν στην ωρα τους.Αντε με 5 λεπτα καθυστερηση.

Ευτυχώς που δεν βγήκανε στην ώρα τους οι carcass και απολαύσαμε ολόκληρους τους καβα-λέρες!!! :stuck_out_tongue: η μοναδική φορά που δεν θα γκρινιάξω για καθυστέρηση :smiley:

…να ανοίγαν και οι πόρτες στην ώρα τους…

Me neither ! 8)

Αυτο το διαβασα,γιατι στο Τερρα εφτασα κατα τις 4.