Γύρισα μετά από ένα πολύ όμορφο 3ήμερο στην Αθήνα και λέω την ταπεινή μου γνώμη…
Να πω ότι λέω την γνώμη μου όπως είδα τα πράγματα από εκεί που ήμουν εγώ, για να μην υπάρχουν μετά σχόλια τύπου “σε μένα ακουγόνταν χάλια…” κλπ…
Innerwish
Για περίπου 15’ που τους είδα κάνανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά η μπάντα δεν είναι καθόλου του γούστου μου και σταματώ εδώ.
Morbid Angel
Πολύ καλοί. Μπήκαν δυναμικά με τα κομμάτια από το Covenant και άρχισαμε να τρώμε χώμα. Για Trey & Pete δεν λέω πόσο παικταράδες είναι , ανώφελο. Μου άρεσε πολύ ο καινούργιος κιθαρίστας.
Δυστυχώς στο αγαπημένο μου Immortal Rites o ήχος χάθηκε και χρειάστηκε να πάει ως την μέση το κομμάτι να καταλάβω ποιο είναι.
Επίσης δεν ακούσαμε το World Of Shit.
Γενικά μου άρεσαν πολύ.
Opeth
Να πω αρχικά ότι είμαι μέγας οπαδός της μπάντας και ίσως ακουστώ γραφικός. Δείξτε κατανόηση…
Δεν περίμενα τόόόσο καλή εμφάνιση…Άψογος ήχος ,εξαιρετικά προβαρισμένοι , καταπληκτικό setlist.
Χωρίς να κουραστούν έδωσαν μια άψογη εμφάνιση.
Οι εκτελέσεις στα Heir Apparent , Baying Of The Hounds ήταν μαγεία.
Είδα προηγουμένως σχόλια εις βάρος της μπάντας.
Εγώ είδα όμως έναν κόσμο τουλάχιστον εκεί δίπλα μου τελείως γκαυλωμένο με το απίστευτο παίξιμο του παικταρά Akerfeldt και των υπόλοιπων μελών και ας μην ήξεραν πολλοί τα κομμάτια.
Μακάρι να έρθουν σύντομα και να έχουν τόσο καλό ήχο.:vibrate:
Εξαιρετικοί.
Και καλώς ή κακώς είναι μεγάλη μπάντα…8)
Α nihilist δεν είδες τι φορούσε ο Wiberg…Μάντεψε…
Cavalera Conspiracy
Χμμμ…Εντάξει πορωτικοί , έγινε φονικό mosh-pit , ο Max με μια κραυγή προκαλούσε πανικό αλλά…δεν μάρεσαν. Περίμενα πολύ περισσότερα. Αφήνω τον κακό ήχο. Γενικά οι διασκευές στους Sepultura ήταν ψεύτικες και εντελώς “άνοστες”.
Δεν λέω πορώθηκα με τα μισά Orgasmatron ,Inner Self (που ίσα ίσα ακούγονταν) και με το Refuse Resist αλλά περίμενα πολύ περισσότερα.
Carcass
Δεν ξέρω όλα τους τα κομμάτια να πω εξ αρχής.
Και δεν είδα όλο το σετ τους.
Ωστόσο μου φάνηκαν άρτια προβαρισμένοι , και με πολύ καλό ήχο.
O Amott σε 2-3 solo με κατέπληξε.
Παικταράς και ο Bill.
Μορφή ο Jeff.
Αλλά ήμουν κουρασμένος από τις φωνές στους Opeth και την διαρκής κίνηση στους Cavalera και συν το γεγονός ότι κάποιος έριξε το τσίπουρό του στο πόδι μου , αυτά δεν με άφησαν να τους δω με την απαιτούμενη ενέργεια.
Πολύ καλές οι εκτελέσεις στα Corporal , Buried Dreams και απίστευτη στο Heartwork.
Within Temptation
Πήγα να τους δω με το που τελείωσαν οι Carcass από περιέργεια.
Πρέπει να ικανοποίησαν τους φαν τους με το παραπάνω , είχε φοβερό ήχο , και καλό σόου…
Αλλά μου φαίνονται τρομερά βαρετοί και πολύ κλαψομ*****μα από την τραγουδίστρια.
Judas Priest
Μεγάλη εμφάνιση!!!
Το κατευχαριστήθηκα.
Το setlist μου άρεσε πάρα πολύ εξ αρχής , μόνο το Livin After Midnight (το οποίο είναι το απόλυτο συναυλιακό κομμάτι) να έπαιζαν και όλα θα ήταν στην εντέλεια.
Μου άρεσε το κέφι που είχε ο Halford.
Προς το τέλος ζορίστηκε αλλά τα κομμάτια τα έβγαλε αξιοπρεπέστατα.
Στα μείον η απουσία του Manalishi , όχι που δεν το παίξανε αλλά είναι ένα κομμάτι λιγότερο όπως και να έχει και οι κιθάρες που χάθηκαν στην αρχή του Painkiller. (ένα μικρό ψεγάδι)
Από τα νέα κομμάτια μου άρεσε το 1ο που παίξανε και καθόλου το 2ο.
Γενικώς…
Μια πολύ όμορφη βραδιά…
1)Εξαιρετικό ήχο σχεδόν όλες οι μπάντες
2)Πολύ καλός ο αριθμός προσέλευσης
που αμαβρώθηκε από τα παρακάτω…
1)Το χώμα , είναι ότι πιο ελεεινό μπορούσε να συμβεί.
Πραγματικά δεν ξέρω μετά τους Maiden αν θα ξαναπάω Μαλακάσα.
Α-πα-ρά-δε-κτο…:?
Μακάρι να βάλουν μυαλό μέχρι τέλη Ιουλίου να το διορθώσουν…
2)Τα 3? στο χοτ ντογκ ενώ θέλεις κάπου 7-8 να χορτάσεις από αυτά.#-o
Επίσης…
Nihilist , ChrisP , Heatseeker χάρηκα για την γνωριμία.
Στον Μάνο ξεχωριστά γιατί με πηγαινοέφερε με το αμάξι…Immortal Thanx…8)