Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Πρώτον δεν είπα ότι είχαν κακό ήχο. Είχαν αδύναμο ήχο και σ αυτό έφταιγε η μπάντα. Διασκευές καναν ουσιαστικά και μάλιστα κακές.
Όταν ακούς Sepultura και τρίζουν οι τοίχοι από τις κιθάρες και βλέπεις τους CC να παίζουν με τόσο light ήχο τότε είναι ντροπή. Πολύ χοροπήδηκτό και λίγη ουσία. Εδώ φάνηκε η αξία του Kisser.
Τα δικά τους κομμάτια είναι εντελώς σούπα ακόμα και live.

:ban:

1ον διασευες κανεις σε κομματια αλλων ,οχι σε κομματια που η πνευματικη ιδιοκτησια ειναι δικια σου

2ον ο ηχος ηταν κυριλε και στην ενταση που επρεπε για να ακουστουν τα κομματια καλα και οι σολιες ακομα καλυτερα

3ον αμα εισαι ξενερωμενος που δεν ηταν ολοι οι seps απλα πες το .

αυτα και τελος διαμαχης :stuck_out_tongue:

Cavalera: είχαν απίστευτη ενέργεια και το κοινό ανταποκρίθηκε σε αυτό. Στο refuse/resist έγινε χαμός
Within Temptation: θεότητα η Sharon! καταπληκτική φωνή, εξαιρετική παρουσία, καλός ήχος, ωραία απόδοση, καλό setlist!
Judas Priest: απογοήτευση με το συμπαθειο κιόλας… ο halford μου φάνηκε ότι δυσκολευόταν πολύ για να βγάλει τις κανονικές νότες… με το ζόρι δηλαδή… στις ψηλές γελούσα…(προσωπική άποψη πάντα). Κατά τα άλλα ιδανικό setlist (κι ας μην έπαιξαν turbo lover) αφού άκουσα electric eye και you 've got another thing comin δεν έχω παράπονο!

Το θέμα με τη σκόνη ήταν όντως απαράδεκτο. Όχι μόνο στον συναυλιακό χώρο όσο και στις θέσεις parking…

οι sepultura ητανε

ο συνδιασμος των 4 αυτων μουσικων

max cavalera
igor cavalera
andreas kisser
και paulo jr

ολα τα αλλα ειναι απλα εναλακτικες

ο τυπας με τις στριφογυριστες κλωτσιες ειναι παιχταρας, αλλα καμια σχεση με sepultura

ο ογκος απουσιαζε
τα κομματια ακουγωνταν οντως σαν διασκευες
το μοναδικο που σε πορωνε ηταν η φωνη και η αισθηση οτι παιζουν οι 2 καβαλερα μπροστα σου
ο κοσμος που “γουσταρε” ηταν
ειτε πιτσιρικια που τους βλεπανε για πρωτη φορα
ειτε αυτοι που μπουκαρουν στα πιτ χωρις να ξερουν ποιο τραγουδι ειναι
(υπηρχαν και στους carcass τετοιοι)

O signal-05 τα είπε όλα. Ειδικά για τον κόσμο.

Προτεινω να βαλουμε ολοι αυτη την υπογραφη…
[SIZE=“5”]DIDI MUSIC FUCK OFF AND DIEEEEEEEEE![/SIZE]

1. Όσον αφορά τους Cavalera προσωπικά έχω πολύ μεγάλη αδυναμία στην κιθάρα του Cavalera που προσωπικά ξεχνάω πολλά ελατώμματα που μπορεί να είχε η εμφάνιση τους, κοινώς είναι στο DNA μου να μου αρέσει ο ήχος της κιθάρας του Cavalera και μπορεί να συγκαταλλέγομαι και στα άτομα κατηγορίας “τι μου λες τώρα, κάνει γκαγκα-γκαγκα η κιθάρα, γαμεί” αλλά ακόμα και έτσι με ενόχλησαν τα Medleys και αν και δε συμμερίζομαι τα όσα λέει ο Nihilist, λόγω έλλειψης αντικειμενικότητας λέω ότι κακώς του επιτίθεσται.
  2. Για την την απόδοση του Halford στις ψηλές και την ενδυματολογία των Priest έχω να πω ότι ο άνθρωπος είναι 60 φευγα και δεν μπορεί με τίποτα να τις πιάσει όπως παλιά(μήπως οι κορόνες του Painkiller συγκρίνονταν με αυτές του Stained Class?) και προτιμώ να αφήσει τα άλλα του εκφραστικά μέσα να μιλάνε οπότε έμεινα ικανοποιημένος, όσον αφορά τα ρούχα οι Priest δεν είναι ούτε ήταν ποτέ η συμφωνική της Βιέννης ούτε κάνα Ultra Intellectual intelligent Avant-Garde σκεφτόμενο metal συγκρότημα αλλά η προσωποποίηση όλης της κλασσικότητας εμπεριεχομένων και όλων των κλισέ του Metal οπότε μήπως είστε μπαρμπα γκρίνιες σε αυτό το θέμα και ψάχνετε για λάθος πράγματα σε λάθος μέρη.

@signal σαν προσφορα εννοουσα στο γκρουπ . για τα αλλα που λες δεν ειμαι σε καμια απο τις 2 “κατηγοριες” ,υπαρχει και μια 3η αυτη που γουσταρει τον απολυτο μεταλ φροντμαν κατ εμε Maxxx Cavalera . απλα το θεμα ειναι να μην μηδενιζουμε τα παντα και εσυ ο nihilist αυτο κανετε . οπως δεν θεωρω σωστο και τον τροπο εκφρασης στο ποστ του 2ου για το φεστιβαλ σαν συντακτης της σελιδας . οσο και να μην σου αρεσει αυτο που βλεπεις δεν μπορεις να προσβαλεις τα ατομα που τους αρεσει , οσο και προσωπικη γνωμη να ειναι αυτη , γιατι με αυτη τη σταση προσβαλεις και την σελιδα που εμπειστευται τη γνωμη σου .

TERRORIZER HTAN TO MPLOUZAKI TOY MAX

TO PISTEVETE OTI TOSOS KOSMOS EPREPE NA FYGEI APO TO SKOTEINO MONOPATI META TO TELOS THS SYNAVLIAS KAI NA PERIMENEI SE FIDISIA OURA MEXRI NA BGEI APO THN MIKRH TRYPA STO SYRMATOPLEGMA,ME TA KINITA GIA FAKO???
TO PISTEVETE???
SOUREALISMOS…
SKEFTEITE ATOMA APO TO EXWTERIKO H PAROMOIA FESTIVAL TOU EXWTERIKOU …PWS THA toys FENOTAN KATI TETOIO
APLA DEN THN PISTEVW THN EMPEIRIA POY EZHSA…
TOSOS KOSMOS MESA STO SKOTADI PANW STO BOUNO NA SKONTAFTEI GIA NA PROSPATEHI NA FYGEI
ARAGEW NA EIXE ESTW KAI ENA ATOMO POYU NA GNWRIZEI PRWTES BOITHEIES?EKTOS APO TOUS ERYTHROSTAVRITES EIXE KAPOION GIATRO STO MEROS?ME TOSH SKONH APORW PWS ATOMA ME DYSKOLIA ANAPNOHS DEN PATHAN KAMIA KRISH …
TESPA,AKOUGETAI GAY ALLA OI SYNTHIKES EINAI TO PIO SHMANTIKO SE ENA TOSO MEGALO FESTIVAL
ELEOS

WELCOME TO OUR BEAUTIFUL COUNTRY

τι ακριβως εγινε ρε παιδια? ποιο βουνο?

…νομιζω death μπλουζα φοραγε…
παντως δεν εχω λογια…ηταν πολυ ωραια!!και πιο πολu οι cavalera kai oi priest!!

παντως το rw ηταν πολυ πιο οργανομενο φετως…ενταξει προβληματα παντα θα υπαρχουν τι να κανουμε…παντως η συναυλια και ο συναυλιακος χωρος ηταν πολυ ωραιος

Άμα όλοι έχουμε λογική σαν αυτή τα προβλήματα όντως θα υπάρχουν πάντα…

Ένα έχω να πω… Αν εξαιρέσουμε τα προβληματάκια (σκόνης κτλ), οι στιγμές που έζησα χθές θα μου μέινουν αξέχαστες… Οι Priest ήταν είναι και θα είναι metal gods!!!ΤΕΛΟΣ… Άριστη σκηνική παρουσία, φωνή (αν και μερικοί ψάχνουν να βρούν) και ήταν άκρως πορωτικοί!!! :metal:

H ΠΡΩΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΗΤΑΝ TERRORIZER Η ΔΕΥΤΕΡΗ DEATH…
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ…ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΛΕΟΣ

για μενα χθες οι Cavalera ξεχωρισανε, αλλα αδυναμες κιθαρες οπως ειπε κ ο nihilist δεν ειχανε , κ ο ηχος ηταν καλός

re…mhn asxoleiste
exw dei 2 fores soulfly kai xthes htan h apolyth kavla!!!
apla twra merikoi kati psaxnoun na poun gia na traviksoun tin prosoxh!!!
emena de mou aresan oi priest katholou…4 orthia ksila ki ena ksilo na paizei drums…
apla den me endiaferei…

GAMHSTE TA OLA!!!

a …re MAXare!!

ενώ εσύ διαφέρεις πολύ με αυτά που λες.

exeis dikio re megale…de lew
h diafora einai oti aftoi lene pragmata pou den ta pistevoun kai den ta ennooun (oi perissoteroi toulaxiston)
oi gnostes oi pozeries.emena oi priest pote de mou aresan eksalou…
edw vgikan atoma perisi pou elegan oti oi metallica htane metrioi perisi sto rockwave…