katsarolika?
entaksei…apla edeikses poso sxetikos eisai panw sti mousiki…ti allo na pw…
πολυ καλα περασαμε και χθες . να ναι καλα οι cc kai oi jp πολυ καλοι και οι angel ,opeth ,carcass ,WT ,innerwish τα αλλα 2 γκρουπ δυστυχως δεν τα προλαβα .
δεν ασχολουμαι ουτε με σκονες ουτε με προβληματα στα “μυαλα” και στον ηχο . το καλυτερο RW που εχω παει . αντε και του χρονου με AC/DC (λεμε τωρα )
πες τα καλαντα…
Εγώ, σε στιγμές θρησκευτικής εμπειρίας και παραληρήματος…
Είσαι μπινές.
Ρε ρωτάω πάλι, δεν είδε κανείς τι μπλουζακι φοραγε ο Μαξ όταν βγήκε; Το θέλω!
Και το χώμα στο background… :lol:
Πόσο κόσμο είχε πάνω κάτω στους Priest;
PRAISE THE LORD !!! [SIZE=“4”]JESUS IS BACK ON EARTH[/SIZE]!!! :papas: :papas: :papas:
2 πραγματα μονο
- [SIZE=“4”]CARCASS!!![/SIZE]
2)ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΧΩΜΑ?!?!?!?
ulver του χρονου εξωτερικο!το κλεινουμε απο τωρα!οκ?!?!
[QUOTE=Elusive_Cure;396272]
Για τους cavalera bros δεν εχω τιποτα να πω, η μουσικη τους ανεκαθεν με αφηνε αδιαφορο, σε φαση που ελεγα γιατι βαραει τουτος εδω τα κατσαρολικα μεσημεριατικα…
που ζείς ρε φίλε ήμαρτον!#-o
Άντε να κάνω και από ένα σχόλιο για τις υπόλοιπες μπάντες.
Τα πρώτα ελληνικά, συμπαθητικά σε γενικές γραμμές, τους Universe δεν πολυπάλεψα αλλά δεν βαριέσαι.
Opeth δεν πήγα να δω αλλά δυστυχώς τους άκουσα. Οι τύποι είναι απίστευτα βαρετοί.
Cavaleres. H μεγαλύτερη ξενέρα της ημέρας. Βιασμός και μέντλεη σε όλα τα τραγούδια τον Seps, ο πιο αδύναμος ήχος κιθάρας που έχω ακούσει ever. Αυτό δεν ηταν μέταλ, alternative διασκευές ήταν. Τραγικοί και απαράδεκτοι, ελπίζω να διαλύσουν το τσίρκο σύντομα μπας και ακούσουμε και μεις κανα Sepultura όπως πρέπει.
Within Temptation… ποιοι είναι αυτοί? Εκείνη την ώρα έπαιαζαν οι θεοί Carcass δεν υπήρχε άλλη μπάντα στο φεστιβάλ.
Carcass και Morbid Angel χαλαρά οι καλύτερες εμφανίσεις του φεστ. Ο λαιμός μου είναι κλειστος απ το τραγούδι στο Chapel OF Ghouls. Ήθελα και ένα Lord Of All Fevers And Plagues αλλά δεν πειράζει.
Οι Carcass απλά δεν υπήρχαν, πραγματικές μηχανές. Πολύ σφιχτοδεμένο και κεφάτο performance. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Θα ποστάρω pic μαζί τους εν καιρό.
Κάτι ξέχασες :roll:
Priest δεν είδα ούτε άκουσα. Λόγω κούρασης με είχε ψιλοπάρει ο ύπνος.
Οπότε δεν έχω άποψη.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…
καλα το εβαλες κατω και το βιασες το θεμα . ο μεγαλυτερος χαμος σε αυτο το κομματι της συναυλιας εγινε .
Επειδή ο κόσμος είχε πωρωθεί και δεν άκουγε δεν σημαίνει τίποτα. Χάλι είναι οι τύποι.
για να μην ειμαστε offtopic απλα θα πω ξανα πως η μουσικη τους με αφηνει αδιαφορο. απο τοσο δα παιδακι. βαβουρα τους θεωρουσα, βαβουρα ειναι στα αυτια μου.τελος.
ειδα πως το 70% οσων ηταν εκει μεσα διασκεδασαν στους CC, μπραβο, καλη φαση, εγω επινα καφεδακι κατω απ’τα πευκα…
ενα ακομη στραβο που το λεγαμε εξ’αρχης ειναι οτι μεσοβδομαδα δε λεει. Εργαζομαστε. Δεν προλαβαινουμε.
Και παλι ταξιδευουμε 400km για να δουμε 2 αντε 3 μπαντες να γουσταρουμε.
Αμ το αλλο??? Που το βαζετε…
Φεστιβαλ με 6-7 ονοματα???
Και με ρωτατε που ζω??
matia μη δίνεις σημασία, όταν είναι χεβυμεταλλάς ο άνθρωπος…
Επειδή ο κόσμος είχε πωρωθεί και δεν άκουγε δεν σημαίνει τίποτα. Χάλι είναι οι τύποι.
ρε μην τα ισοπεδωνεις ολα και εγω ειχα πορωθει αλλα ο ηχος εκτος απο 2 κομματια ηταν πολυ κυριλε στο κεντρο ακριβως που ημουν . νταξ μπορεις να πεις δεν μου αρεσε το live. αλλα οι cavalera πως να το κανουμε ειναι oi sepultura . αμα δεν σου αρεσουν δεκτο . αλλα οχι και μηδενισμος και ποζεραδικες δηλωσεις .
¶θλιος για μια ακόμη φορά ο χώρος, αυτή τη στιγμή ακόμα βήχω το χώμα που μπήκε στον πνεύμονά μου όλη τη μέρα χθες. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάω και σήμερα, αν και έχω εισιτήριο. Και μάλλον δεν πρόκειται να ξαναπάω σε Rockwave. Αν είναι να πεθάνουμε από το χώμα…
.
Παμε τωρα στα της διοργανωσης. Κυριοι στην DIDI,εαν δεν ξερετε να διοργανωσετε ή εαν δεν γουσταρετε να διοργανωσετε ενα τετοιο φεστιβαλ,πολυ απλα μην το κανετε. Εισαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για αλλη μια χρονια. Το χωμα που φαγαμε ΟΛΟΙ μας εχτες,δεν το εχω φαει ουτε σε ανεμοθυελλα στην παραλια. Τα πλαστικα που υπηρχαν ολες αυτες τις χρονιες κατω,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,γιατι δεν τα βαλατε φετος? Στοιχιζουν??? Βαριοσασταν? Δεν το σκεφτηκατε? Δεν ειναι δυνατον μετα τους Cavalera να φτυνω και να βγαζω χωμα. Δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να τραγουδησουμε,γιατι μας επνιγε το χωμα. Δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να δουμε,επειδη εχει χωμα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ [-X [-X
2 πραγματα μονο
- [SIZE=“4”]CARCASS!!![/SIZE]
2)ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΧΩΜΑ?!?!?!?
ulver του χρονου εξωτερικο!το κλεινουμε απο τωρα!οκ?!?!
1ον: CARCASS!!! δηλαδή…CARCASS…
2oν: 5000 χ 50 ευρώ βάζω = 250.000 ευρω, ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΑΠΕΔΟ??? ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ…
3ον: Εν ΕΤΗ 2008 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΗΧΟΣ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? ΗΜΑΡΤΟΝ…ΔΗΛΑΔΗ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
[SIZE=“7”]ΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΡΕ ΓΙΔΙΑ[/SIZE]
Πρώτον δεν είπα ότι είχαν κακό ήχο. Είχαν αδύναμο ήχο και σ αυτό έφταιγε η μπάντα. Διασκευές καναν ουσιαστικά και μάλιστα κακές.
Όταν ακούς Sepultura και τρίζουν οι τοίχοι από τις κιθάρες και βλέπεις τους CC να παίζουν με τόσο light ήχο τότε είναι ντροπή. Πολύ χοροπήδηκτό και λίγη ουσία. Εδώ φάνηκε η αξία του Kisser.
Τα δικά τους κομμάτια είναι εντελώς σούπα ακόμα και live.