Όχι. Αλλά έτσι όπως έρχονται τα πράγματα καμιά φορά σε κάνει να το αναφωνείς συνέχεια και πανηγυρικά…
κωλοπατραμετηνυγρασιασουκολλαωλεμε!!1
αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα θα σου στειλω και μια ντουντουκα!!!
:hippy: :hippy: :hippy:
Καλά ρε μαμώ τους παλιό-@$%^$#^&#$^&#@^@&^@#-ές, 50 τετραγωνικα σπίτι, κάτω απο 400 ευρ δεν υπάρχει πουθενά???
Έλεος ρε έλεος !!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!:respect:
(το χορευτικό συμβαδίζει με τη μουσική!:lol: :lol: )
Νιωθω γαματα ρε πουστη μου.Πραγματικα η μερα αυτη ειναι γαματη, ξυπναω το μεσημερακι και παω να ανοιξω το καινουριο μου λαπ τοπ αξιας 1300 ευρω και τοτε βγαζει μια μπλε οθονη και κολλαει και τι δεν εκανα του εβγαλα την πιστη για να κανει κατι αμ δεεε παιρνω τεχνικη υποστηριξη κι μου λεει κατι στη γλωσσα των ζουλου τεσπα εγω παιρνω οτι καλωδιο βρηκα και απλατο εβγαλα μετα απο αυτο ανοιξε το παπ τοπ μου αλλα ειχε 1002 προβλημαΤΑ ετσι ξαναπαιρνω τεχνικη υποστηριξη οπου μου λεει κατι για επαναφορα υπολογιστη πριν κατι μερες το κανω και ναι τωρα ειμαι εδω και σας μιλαω γαματο?
Ρε μπομπηρα, συνταξη κειμενου, αντε!
Βαριέμαι να γράφω όπως επιβάλλεται απο τους άγραφους κανόνες των φορα.Μόνο άμα θέλω να πω κάτι σοβαρό γράγω συντακτικά και γραμματικά σωστα.Αλλά άμα απλά γράφω κάτι στο βαριέμαι πείτε οτι σας κατέβει δεν βρισκω λόγω να χαλάω φαια ουσία.<3
You can free the world
you can free my mind
Just as long as my baby’s
safe from harm tonight
:vibrate: :vibrate: :vibrate:
Οι γραπτοι κανόνες της γλώσσας είναι…Για να μην δυσκολευόμαστε υπάρχουν…
Ντάξει μεγάλη διαφορά.Δεν πιστέυω για ένα τόσο μικρό κείμενο,να έχει σημασία να τηρώ τους κανόνες.Βεβαιά για ένα μεγάλο κειμένο καλό είναι να τους τηρούμε ώστε να μην γινόμαστε κουραστικοί αλλά όπως προείπα για ενα μικρό κείμενο δεν έχει σημασια.
Tι ωραίες που είναι οι γενικές συζητήσεις περί γυναικών που γίνονται στο φόρουμ. Ο ένας εννοεί 15χρονες, ο αλλος 19χρονες, ο αλλος 25χρονες κ.ο.κ. και στο τέλος προσπαθούμε να βγάλουμε ένα νόημα!
Γουστάρω. Όμορφα πράγματα
Ερωτίλε μάνο:!: :!:
:? :? :? wtf
Θα χυθει αιμα.
βαριεμαι , δεν αντεχω αλλο στην αθηνα ρε γαμωτο .
αγαπω το λαιμγαιρ είχα ακουσει porcupine tree αλλα τωρα που κατεβασα μπολικα τους τραγουδια εχω καταπορωθει να ουμε…
λες να γινω μεταλλας?:-s :-k [-X [-X [-X