Καλημεραααααααα
Καλημέρα !
καλημερα…
Θυμισε Erasmus night η χτεσινη.Ωραιες στιγμες.Δεν τις θυμαμαι ολες βεβαια,αλλα οκ.
Ούτε εγώ πολυθυμάμαι.
σημερα εφαγα ψαρι και δεν μου αρεσε καθολου!
all i ever wanted was to see you smile<3
Το σκυλι μου ειναι ιδιο ο Ιντεφιξ.
Bαρεθήκαμε να σκεφτόμαστε, δεν είναι trendy…
την κάνω… καλή συνέχεια σε όλους και καλά μπάνια! Τα λέμε από την άλλη εβδομάδα!!!
(και μακάρι να έρθει ο Λέτο από τη Λιβερπουλ:p)
επ… καλά μπάνια και προσοχή…όχι μπουκάλια, όχι σκουπίδια και προφυλακτικά σε θάλασσες και ακτές! :lol: :lol:
μην ξεχασεις τα μπρατσακια σου!!!
πλακιτσα…
Όχι σκουπίδια, όχι κ@π*τες, όχι σεξ σε θάλασσες και ακτές κατά Τζιμάκο
Ειδα στις ειδησεις πριν λιγο οτι ενα ζευγαρι λευκου και εγχρωμης γεννησαν διδυμα και το ενα βγηκε λευκο και το αλλο εγχρωμο! Πιθανοτητες 1 στο 1.000.000 !
αυτό είχα υπόψιν αλλά είπα να το διατυπώσω πιο φλώρικα!!
όσο για τα διδυμάκια, είμαι σίγουρος ότι το μαύρο θα υπερτερεί σε ένα συγκεκριμένο άκρο του σώματός του από το αντίστοιχο του λευκού, αν πρόκειται για αγοράκια. :!: :!:
Αν δεν βρουν το μποζόνιο Higgs, την κάτσαμε…
Αναρωτιέμαι αν αυτοί που έχουν λύσει ασκήσεις Κβαντομηχανικής στις σχολές τους θα ζητήσουν αναβαθμολόγηση…
Ξυπνήσαμε στο Θησείο. Τι παράξενο. Ακόμα βγάζω χόρτα και λάσπες από τα μαλλιά μου.
- “Ξύπνα ρε μαλάκα, πάμε σπίτι.”
-“Τι, κοιμήθηκα εδώ;”
-“Εεεε, ναι.”
Δε χίπη ντέηζ.
Α, Α, ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.
Για πείτε κανείς τι ώρα αρχίζουν οι επισκέπτες στο Λυκαβητό απόψε γιατί ούτε γκουγκλ μπορώ να λειτουργήσω.
Βαριέμαι. Άντε να έρθει το Rock 'Em All να τα σπάσουμε λίγο…
Πόσο χαζός μπορεί να είναι κάποιος που νομίζει ότι άλλοι users διαφωνούν μαζί του για μουσικά θέματα λόγω πολιτικών θέσεων?
Καλημερααα