:afro: :dance: :rasta: :hippy: \:D/ \:D/
[SIZE=“7”]ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ[/SIZE]
:afro: :dance: :rasta: :hippy: \:D/ \:D/
[SIZE=“7”]ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ[/SIZE]
Θελω να πληρωθω.
:-s :roll:
Θέλε…
μην κοβεις τα φτερα του ανθρωπου…εκφραζει την επιθυμια του…ασχετο αν ακομα μπορει να αργει αυτη η ωρα…
Σ’ευχαριστω…:roll:
τιποτα… αρκει να πλησιαζει η ημερα πληρωμης…:!: :!: :!:
μετα το σ/κ θα κανεις να μς δεις ολο το καλοκαιρι και δεν εισαι σιγουρη οτι θα ρθεις…κααλαααα
βαριεμαι…φευγω,
Εθεάθη ο Τζουντ Λο στη Σίφνο, κορίτσια ορμάτε!
με τσιμπησε αγνωστο ζωυφιο και με τρωει
Νομίζω μόλις άλλαξαν τα σχέδια διακοπών μου :blink:
Ουάου! :hippy:
ημουν στη σταση της κηφισιας και περιμενα το λεωφορειο και περναει μια παρεα 5 ατομων 18 - 19 και λενε :
''οποιος ψηνεται να δειρει emo στο mall σε μιση ωρα , ελατε να τους γαμησουμε ‘’…
καταντια ρε πουστη…
Τι γέλιο είχαμε ρίξει στο θρεντ των WASP?? Αχ, αναμνήσεις…
Δεν είναι τέλειο να έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες και να είσαι κακός σε όλες τις τέχνες; Εκτός απ’ το γράψιμο στο οποίο είσαι μέτριος δικέ μου.
Σιχαίνομαι την Πάτρα. Να πεθάνει.
5 το πρωί, ίσως η πιο άχρηστη μέρα της ζωής μου πέρασε, και ξαφνικά εμφανίζεται Αυτό/Αυτή/Αυτός: Συγκίνηση/συναισθηματική φόρτιση/αγάπη/χαμόγελο με αποδέκτη τον τοίχο μου, ένα στριφτό, και κάτι σκονιζμένα βιβλία. Αλλά ειλικρινά. Γιατί; Για ποιον; Από/Προς ποιον; Γιατί τώρα; Πού χρησιμεύει; Τι σκατά. Λουλουδάκια.
Σας αγαπώ. Και είμαι και νηφάλιος. Και κυκλοθυμικός. Και έφτιαξα τοστ με ένα παράξενο τυρί με τρομακτική όψη και εξωγήινη με την καλή έννοια, γεύση. Πάω να χορέφσω στο σκοτάδι. Χωρίς μουσική. Ως αρμόζει (?) δηλαδή. Η ζωή είναι τόσο ωραία η πουτάνα.
Tι να πεις.η δημοκρατια μας μαρανε.
Αυτό το πόστ μόλις έκανε την επιστροφή μου στην αθήνα πιο ανώδυνη.
Αγαπάμε ανχόλη.
ΟΛΑΦ! ΜΕΤΑΛ!
Μυκονο θα πρεπε να παει, μην ρωτησεις γιατι.
Επειδή θα πας εσύ τρεντού λυσσάρα?
ΩΩΩ! ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ! ΠΑΜΕ!