Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Εμπρός λοιπόν! Πόσταρε και συ κανένα νέο γκρουπ εκεί και ποιός ξέρει, ίσως είσαι απο τους τυχερούς για τους οποίους θα κάνω ολόκληρο artwork την επόμενη φορά! (και όχι μόνο, έχω κέφια!!) :smiley:

eleniShadow:εχω την εντυπωση οτι 2ος nihilist μας βρηκε…ωιμε…

Γιατί έχω σπίτι τσίπουρο από το ¶γιο Όρος και μπύρα Βεργίνα (μακράν η καλύτερη ελληνική μπύρα, μαζί με μία ρεθυμνιακή) :smiley: :smiley: :smiley:

οπως λεμε απο την καρετα καρετα?

Πήρα το lower του michigan με Β :drunk:

και του κρατικού με 17 :Ρ

φυτο!!

Το michigan δεν έχει A,B,C κλπ :slight_smile:

Τι λέει αυτός?

Όχι ότι έχω δώσει, Cambridge τα έδωσα αλλά έχει…

επειδη κοπηκες?

καταρα στον βεντερ που με αναγκαζει να κανω quote και βαριεμαι

Με τιμάει που πήρα το Lower πέμπτη δημοτικού και λίγο αργότερα το advanced αλλά βαριέμαι να πέρασω την διαδικασία των εξετάσεων πάλι για το Profeciency λόγω Γαλλικών, Γερμανικών κλπ που έφαγα στη μάπα? :stuck_out_tongue:

Το michigan έχει high pass,pass κλπ

δεν σε τιμαει…θα εχεις τρεχαματα με πανελληνιες και διαβασματα.
Τελειωστο να ξεμπερδευεις

Ναι. Αναλογικά high pass είναι το Α, pass είναι το Β και low pass το C. Ε, εγώ είχα pass. Απλά ακούγεται πιο ωραίο Α,Β,C :stuck_out_tongue:

edit/ τα μισώ τ’ αγγλικά. Δεν θα προχωρήσω άλλο. Θα πάρω το αναλογικό advanced (κάπου εκεί είναι) στα ιταλικά (δεν ξέρω πότε, ακόμα :Ρ) και τέλειωσα με τις γλώσσες :smiley: :smiley: :smiley:

Τι κακό έχει το pass,άλλοι δεν το παίρνουν καν.

Δυνατά και Αγγλικά!

αγαπαμε ιταλικα.

Πράουντ Όουνερ οβ τσελι 1+2 8)

Βρέχει…πόσο καιρό είχε να βρέξει…αληλούια.

Χθες ήταν μια ωραία μέρα και ένα όμορφο βράδυ :slight_smile:

Εγώ τι να πώ που πήρα Lower στη μέση της τρίτης γυμνασίου και αμέσως μετά παράτησα τα αγγλικά?
Και που δεν έχω σκοπώ να συνεχίσω ποτέ? (Μέχρι τη μέση της περσινής χρονιάς το ψιλοσκεφτόμουν, αλλά μετά λέω δε γ@μιέται, σιγά μην ξαναεπιστρέφω σε μαύρες εποχές γυμνασίου-λυκείου :stuck_out_tongue: )

Βρεχει γιουπι.Να μην εχει δουλεια και το βραδυ:D

ωωω ΝΑΙ!:smiley: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
είναι τέλεια!
ανοιχτο παραθυρο να βλεπουμε τη βροχή και μουσικούλα:)