Το νεο μου αβαταρ αφιερωμενο στον ζηλοφθονα Ανχολι
Νιώθω σα να χειροτονήθηκα Ιππότης της Βλακείας. Δε με χωράει το ταβάνι. :):)
Ο μάνος πάντως ακόμα να αλλάξει άβαταρ… [-X
Θεωρώ εξαιρετικά γελοίο το ότι κλειδώθηκε το new mods on the block.
Αυτά που λεγόντουσαν εκεί είναι γελοία νομίζω.
Άσε φίλος , ευτυχώς που κλειδώθηκε, γιατί η εναλλακτική , σύμφωνα με το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ -μιας και αρκετά μας ανέχτηκαν- ήταν να φάω τους δύο τελευταίους μου πόντους για προσβολή και ξύλο σε φορουμίτη:!: Άσε μη μας βρει κανά κακό:!:
Ξέρω ότι το θρεντ κλειδώθηκε και είμαι και σίγουρη ότι το ποστ μου θα το φάει η μαρμάγκα σε δευτερόλεπτα -ή μήπως όχι, ώστε να φανεί και καλά ότι δεν παίζει λογοκρισία;- αλλά ρε παιδιά αυτό
“[…] Τέλος, οποιοσδήποτε προσβλητικός χαρακτηρισμός γίνει εκ μέρους σου προς τον Έλανορ ή άλλον μοντ, θα σημάνει και ταυτόχρονα 2 πόντους ποινής, που αν δεν κάνω λάθος θα είναι και οι τελευταίοι σου. […]”
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=423129&postcount=101
βγάζει μάτι, είναι δασκαλίστικο και προσβλητικό προς τους χρήστες και να μην κάνω και κανέναν χοντρό χαρακτηρισμό και φάω 4 πόντους με τη μία.
Μόνο στη γωνία δεν είπατε ότι θα τον στείλετε, να γράψει 100 φορές τη φράση “δε θα αντιμιλήσω ξανά στον κύριο μοδεράτορα”.
Πφ… Τεσπα. Ξενέρα πλέον πολλά πράγματα εδώ μέσα. Και όχι, η απάντηση δεν είναι “μην ξαναγράψεις λοιπόν εδώ”.
Σβήστε το τώρα. Θα προλάβω να το ποστάρω ελπίζω!
Και μια και πρόλαβα, να κάνω κι ένα edit. Ρε Κάρβου, πολύ σοβαρά την έχετε δει με το φόρουμ. Ειλικρινά. Οι κακές λέξεις, οι υβριστικές εκφράσεις, οι ειρωνίες… Το φόρουμ πρέπει να πάει μπροστά, όσοι εμποδίζουν τους μοντς παρακωλύουν την ανάπτυξη του φόρουμ και την καλή λειτουργία, είναι εμπόδια, τα εμπόδια τα υπερπηδάμε, εμπρός για την πρόοδο, κάτω οι άπιστοι και οι προδότες… Έλεος… Δηλαδή κάπου δεν μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να τρομάξω, να γελάσω, να νευριάσω…
Το σκέφτηκα πριν κάνω το post (λιγάκι όχι πολύ) και αποφάσισα να το κάνω απλά για να πω 2 λόγια.
Η αλήθεια είναι ότι μου χαλάσατε λιγάκι τα σχέδια,σκόπευα να ποστάρω στο «new mods on the block» αλλά δε πειράζει,ίσα ίσα που εδώ δε βγαίνω και off topic με τη καμία.
Πρόσφατα έφαγα 2 πόντους(1 μόνιμο κι όλας) επειδή σπάμαρα και καλά.Συγκεκριμένα σπάμαρα παρατεταμένα σε topics εμποδίζοντας τη ροή της συζήτησης…Τιμωρήθηκα για 2 posts,το ένα στο «Τι ήπιατε σήμερα» όπου πόσταρα «2 δημοκρατικά posts delete»(εκείνο το βράδυ είχε πέσει πολύ delete) και στο topic των Muse επειδή έκανα παρατήρηση στον ellanor για τα posts του.Τα infractions τα έφαγα από ellanor φυσικά.
Με λίγα λόγια,έφαγα πόντους επειδή «τόλμησα» και την είπα στον ellanor.Το spam ως reason δεν το δέχομαι και το θεωρώ φτηνή δικαιολογία.Αν έβαζες πχ «δε γουστάρω να μου τη λες» για reason θα το θεωρούσα πιο αληθινό.Αν όποιος έβγαινε off topic έτρωγε πόντους,πολλοί θα είχαν πάρει bans και το forum θα ήταν άδειο.
Γενικότερα σπαμάρω,σπάνια στα μουσικά sections.Τον πρώτο πόντο που έφαγα οκ,δικαίως τον πήρα.Αλλά τους 2 από σένα τους θεωρώ ανέκδοτο.
Θα μπορούσα να το στείλω σε pm αλλά δε γουστάρω.Προτιμώ να τα πω δημόσια στο forum ώστε να το δουν κι άλλοι.Το αν θα σβήσετε το post μου,εξαρτάται καθαρά από το πόσο κακό κάνει στα μάτια σας και στο image του forum γενικότερα.Εγώ έτσι κι αλλιώς το κρατάω σε έγγραφο και το βγάζω και ένα snapshot άμα λάχει και το κορνιζάρω.Οπότε μην ανυσηχείτε,όποιος θέλει να το δει μου το ζητάει άμα είναι,σε περίπτωση που το σβήσετε.
Όσο καιρό είμαι στο forum (λίγο ομολογουμένως) δεν έχω βρίσει κανέναν εκτός από μια φορά που την είχα πει στον damnation που και πάλι δεν έβρισα.Θεωρώ πως πέρα απ? το spam είμαι καθαρός.Εδώ τελειώνω,κάντε ότι νομίζετε και αν θεωρεί κανείς πως λέω ψέματα ας βγει κι ας το πει,πόντο δε πρόκειται να φάει έτσι κι αλλιώς.
Το κούτελό μας είναι όλων καθαρό ρε φασίστες:!: Και αυτό είναι δέσμευση:!:
Πφ,αμάν αυτή η κλίκα
Ρε συ ρούντι, μια άποψη είπαμε, δε χρειάζονται ειρωνίες μανάριμ Αγάπη και λουλούδια.
Μου κατέβηκε το παντελόνι.
ωπ,μετά από μένα και τη σόφι κι άλλος με καρτουνίστικο αβαταρ σήμερα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Kανένας μοντ από τους νέους, δεν έχει ρίξει μέχρι στιγμής πόντο σε χρήστη, δίχως τη δικιά μας συγκατάθεση
@ dexter
Πουθενά δε σε πιάνω! Νόμιζα πως εσύ θα μου την έλεγες που στήριξα τον παλιό και δε του έριξα πόντους (όπως θα έπρεπε) που αποκάλεσε Φαλλό έναν άλλο χρήστη!:lol:
μπραβο σου ρε!Τωρα μπορεις να καοροιδευεις τον ελλανορ και μεσω του αβαταρ σου!!!μπραβο!!ελεος ρε επαναστατη χωρις αιτια,σε φορουμ εισαι
Ο πάουερ ρέητζερ πολεμάει το κακό:!:
Ο σταυρός που φαίνεται δίπλα σε online users που είναι friends είναι πολύ μακάβριος!
Διάβασες ολόκληρο το post μου ή έπεσε το μάτι σου εκεί και είπες να το τονίσεις? Έχω αυτογνωσία αγαπητέ
Καρβουνάκο τα είπα πολύ ξεκάθαρα και απλά ρε συ. Μάλλον ήσουν απασχολημένος να ψυχανεμίζεσαι τι ΘΑ σου έλεγα και γι’ αυτό δεν έπιασες τι είπα
Τεσπα, αρκεί που δεν έφαγε ντιλίτ. Ίσως κάποιος άλλος να καταλάβει. Όχι ότι γράφω τις απόλυτες αλήθειες, αλλά να μωρέ, μια γνώμη είναι.
Καρβού δικέ μου, μακάρι να αποκαλούσαν και εμένα Θεό Φαλλό! Το πρώτο σκέλος γιατί το ξέχασες;