Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ρε βλαμμένε, βγάλτο αυτό το άβαταρ :stuck_out_tongue: Μη χάνεις το δίκιο σουουουου

Ποιο δίκιο μου;

Είσαι ένας Θεός Φαλλός με πρόβλημα αντίληψης φίλε μου!

μην κανεις σα μωρο παιδι…αν ειναι δυνατον…

Απ’τον γιουζερ χωρίς χιούμορ Ανχόλι :

Ευχαριστώ τους γονεις μου, τα Μακντοναλντς, τη μπυρα DiaBrau, τον Θεό Φαλλό που εισηγήθηκε όπως προέβλεψα την αποβολή μου, και last but not least, το Μπομπ Ντύλαν.

I used to care, but things have changed λέει ο γέρος. Ποιος είμαι γω να μην τον ακούσω; Νοιαστείτε σεις. Το κάνετε καλά ;ρ

τι είσαι εσύ τώρα να πούμε?

εσυ,τι εισαι?

πες μου, τι εισαι?
είσαι το π*****νάκι μου?

Εσύ τι είσαι, όχι εσύ τι είσαι, όχι ΕΣΥ τι είσαι, ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ, όχι ΕΣΥ ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ :!:

στην μπάλα σήμερα ήμουν χώμα… είχα να παίξω 1 χρόνο - κρίμα στους συμπαίκτες…

κάποιος που δεν απαντάει με ερώτηση

τωρα ειναι που γελαμε?

Εγώ ήμουν ο συμπαίκτης :lol::lol::lol:

κοίτα έβαλα 2 γκολ κ έκανα κ πολλά σουτ προς το τέρμα. αλλά γενικότερα, χάλι μαύρο, συμπαίκτη…

αμα βαλεις 2 γκολ εισαι μια χαρα,δεν εισαι πτωμα(αρκει να μην ειναι με αδειο το τερμα)

γλείψε κι άλλο ρε,μπορείς.

E τι παιχτηκε και οταν παω να μπω στο who’s online βγαζει αυτο?

Therion, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else’s post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

λες?θα προσπαθησω…και rudolf απο ποτε γιναμε φιλαρακια και με λες “ρε”?ξερεις θα μπορουσα και εγω καλλιστα να ειρωνευτω και να σε κακολογησω αλλα δεν εχω ορεξη να ασχολουμαι με…παιδιαστικα πραγματα:)

Και με άδειο τέρμα, και με άδειο τέρμα… αν είσαι αυτός: http://www.youtube.com/watch?v=DdAOZg12tOE

εγώ πάλι μόνο 1… :frowning: Αλλά έστρωσα τα υπόλοιπα… Άντε να πάμε για μπάλα!!!