το " παντου" εχει πολλες εξηγησεις!
σκεψου λιγο…
Mε ταπωσες.
(Αποχωρει αθορυβα απογοητευμενη…)
ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΥ Ο BLUEZLICK ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ:p
Ελατε λοιπον ολοι να καγουμε!
(Φιλε τετοιε πως σε λενε,εγραψες! Εγω βεβαια συνεχιζω να αποχωρω…)
ειμαι χιππις δεν χτυπαω εγω! μονο λουλουδια κα αγαπη μοιραζω!
Εμενα εννοεις?
Νι…
Ευχαριστω!
εμενα κατι αλλα μου λεγαν κατι φιλοι που περνουσαν εξω απο το γηπεδο τις προαλλες…:-k
Μου την εχει τρελα καρφωμενη… :evil: :x :blow:
Τι ρεζιλικια ηταν αυτα χτες?! Να καινε το μνημιο και αντι να τα γ@μ_σουν τα κωλοπαιδια στο ξυλο να κοιταγαν?! Οποιος φοραγε κουκουλα μεσα! Εχουμε ξεφυγει παρα πολυ! Καινε την σημαια?! Επρεπε να τους σφινωνετε μια σφαιρα στα μυαλα! Ουτε σεβασμος, ουτε τιποτα! Την ειδαν ολοι επαναστεατες τωρα. Τα ματ επρεπε να ειναι οπως στην Γερμανια.- Ερχετε το καθε τσογλανι, αναξαρτιτου χωρας, και οποτε του αυτοσει, με καθε ευκαιρια να γινεται χαμος! Πια παιδια και μαλακιες?! Να σεβομαστε την σημαια μας δεν το μαθαινει κανενας? Ντεπομαι.
Εχουν πλέον ισοπεδωθεί τα πάντα…Το παρακράτος της Αριστεράς ζει και βασιλεύει…Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε ακόμα σε εποχή εμφυλίου και ο Βελουχιώτης είναι ο Αρχηγός τους…Αυτοί που κάποτε φώναζαν για ρήξεις στην κοινωνία έχουν γίνει οι συντηρητικότεροι όλων…Και που νομίζουν ότι μπορούν να καίνε τα σύμβολα του έθνους και της Πατρίδας νομίζοντας ότι καταφέρνουν κάτι…Πρέπει επιτέλους μερικοί να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα τελείωσαν πίσω στον χρόνο κάπου στο 1990…Η ζωή έχει προχωρήσει από τότε…
ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ???
Συγκρινονται τα ανοιγμενα κεφαλια απο τους ενστολους δολοφονους με το καψιμο του φυλακιου? Ειμαστε σοβαροι?? Δηλαδη τα ΜΑΤ δεν το βεβηλωσαν το μνημειο που ειχαν ανεβει πανω και εδερναν τους φοιτητες με δολοφονικες προσεχεις?? Η Δεξια εχει δειξει το προσωπο της πολλες φορες(οπως το '79 με τον 815, το '91 με την δολοφονια του Τεμπονερα) αλλα το χθεσινο ηταν το κατι αλλο, και θυμισε αλλες εποχες, τις οποιες μονο ο Πολυδωρας νοσταλγει…
Επειδη το 'καναν και αλλοι δε τους κανει λιγοτερο ενοχους, καποια πραγματα πρεπει να τα σεβομαστε. Η πολιτικη οποιασδηποτε κυβερνησης δε δικαιολογει το καψιμο σημαιας.
Δεν ειπα οτι ημουν υπερ του καψιματος του φυλακιου, αλλα δεν με ενοχλησε κι ολας. Αυτο που με ενοχλησε ειναι οι 30 τραυματιες και οι 60 συλληψεις και οχι αν καηκε το φυλακιο, ή η ελληνικη ή η σημαια της Ουγκαντας. Την περιπτωση με τα ΜΑΤ την ανεφερα γιατι κανενας δημοσιογραφος δεν ασχοληθηκε(αναμενομενο). Παρα μονο εβλεπα τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ τον Κουικ να παραδιδει μαθηματα εθνικοφροσηνης…
Ακουσα καποιον να λεει οτι οι Ελληνες του εξωτερικου θα ντρεπονταν με αυτες τις εικονες…
Εγω του απαντω οτι οι Ελληνες του εξωτερικου θα πρεπει να ειναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που η Αθηνα δειχνει τον δρομο, οπως εκανε και η Σορβονη…
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
sopa re pou tha skotosoume ki olas osous vghkan na fonaksoun gia mia kalyterh paideia, gia mia kalyterh zoh!?!?!?! ki olayta gia ena gamhmeno kommati pani ? h mhpos gia to mnhmeio tou agnostou stratioth ? otan ayrio ola ayta ta foititoudia pane fantaroi to idio agnostoi den tha einai ? endiaferete kaneis eite pethanoun eite aytoktonisoun eite vgoun me psyxologika arrostoi kai narkomaneis mesa apto strato ? opos den endiaferete kaneis gia to mellon tous kai mellon mas, etsi den endiaferonte ki aytoi pou ta spane gia to parelthon kai kathe kollhma pou exei h xora! kanenas sevasmos se mia xora pou oi idioi oi politikoi den theloun na paei mprosta kai dhmiourgoun to provlhma!
episis de gnorizo an egine epitides to kapsimo tou dithen mnhmeiou apo astynomiko pou ton eixan valei na to kanei gia na proklithei thema oti oi anarxikoi kai koukouloforoi den sevonte tipota, ola einai pithana! to thema synevh kai kalo einai na mhn kollame ekei, alla na vrethei mia lysh na stamatisoun ta episodeia epitelous.
Περιττό να πώ ότι συμφωνώ 1000% μαζί σας. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Μ αρέσει που φωνάζουν κιολας τα μαλακηστήρια ότι τα κακοποιεί η αστυνομία. Παπάρια… τους χαιδεύουν κανονικότατα. Με δακρυγόνα που εισπνέονται από όλους δεν γίνεται δουλειά. Αντί να τους ανοίξουν τα κεφάλια απ το ξύλο (να δούμε αν έχουν και καθόλου μυαλό μέσα) κάθονταν και τα κοιτάνε. Αλλά λογικό. Φοβούνται όλοι το πολιτικό κόστος. Ντροπή σε όλους.
πιτσιρικο για αυτην την σημαια που λες "gamhmeno kommati pani " εχουν χυσει το αιμα τους χιλιαδες ανθρωποι!
οπως κ χαρης αυτους αυτην την στιγμη μπορεις κ εκφραζεσε ελευθερα!
για αυτο πρεπει να μαθεις να σεβεσε! οχι τους πολιτικους τους μπαστους τους αριστερους γιατι ολοι αυτοι δεν σεβονται ουτε τον ιδιο τους τον εαυτο! αλλα να σεβεσε την ιδια την ελευθερια σου! γιατι με τετοιες πραξεις κ λογια δειχνεις χειροτερος απο αυτους που κατακρινεις!
de ksero poso xronon eisai file mou, alla paizei na eimai kai megalyteros sou. oson afora ayto pou les sorry alla diafono me ton typo epano pou eipe na skotosoume osous vgenoun sto dromo kai fonazoun kai ta spane, kai neyriasa giati einai geloio teleios, eleos aksizei mia anthropinh zoh giayto to kommati pani ki opoiodipote allo ? poso mallon otan aytos o kapoios einai foititis! mporei na symvolizei thn eleytheria kai istoria tou topou opos les alla pleon ayta anikoun sto parelthon, pou akrivos thn eides esy thn eleytheria shmera ? sth pseytikh dhmokratia pou sou plasaroun ? kati tetoies malakies pisteuoun ta provatakia ola kai kanoun xeiroterh th zoh mas oi politikoi, kai dostou ayksiseis, foroi, kai gamane kai tous nomous, kai to asylo ton panepistimion alla ki o stratos, pleon apta 18 theloun na strateuomaste oloi! an kati tetoio einai eleytheria tote ego eimai astronayths…
tespa den exo oreksh na tsakotho, apla eipa thn apopsh mou giati kapoioi nomizoun oti h xora mas einai teleia kai osoi ta spane kathe fora ta spane epeidi den exoun tipota allo kalytero na kanoun. epitelous as ksypnisoun ligaki oi neoellhnes!
Αυτο ειναι η σημαια για σενα?Ενα γαμημενο κομματι πανι?
Ανθρωποι πολεμησαν και πεθαναν για αυτο,για να εισαι εσυ εσυ ο εφησυχασμενος αρχιδοξυστης “ελληνας” του 2007 ελευθερος και να ζεις σε καλυτερη κοινωνια.
Ναι ειναι ενα αντικειμενο.Δεν ειναι το αντικειμενο ομως αυτο που εχει σημασια.Ειναι αυτο που συμβολιζει και εκφραζει.
Αν ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι που δεν νιωθουν σεβασμο και μιλανε ετσι για την σημαια.
Θα ηθελα να το πεις αυτο ακριβως το πραγμα σε εναν που πολεμησε στον Β’ Παγκοσμιο.
Μονο να εισαι μακρια απο αιχμηρα αντικειμενα οταν του το πεις.Και να τον εχεις δεμενο.
Σεβασου αυτο που εχεις.Και σκεψου καλυτερα πριν ξαναπεις οτιδηποτε για πραγματα που απ’οτι φαινεται δεν εχεις ΙΔΕΑ τι ειναι.
Γαμω την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ κοινωνια μας γαμω.
Ρε τι φασιστικες νοοτροπιες ειναι αυτα… Εχεις κατεβει ποτε σε πορεια να φας ξυλο απο τους μπατσους και να δεις αν μας χαιδευουν. Οι τυποι ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…
Οσο για τη σημαια εγω διαφωνω στο να την καινε, οπως επισης διαφωνω και στον να καινε και την Αμερικανικη… Οχι να διαμαρτυρομαστε που καιγεται η δικα μας, αλλα με τις σημαιες των αλλων ολα ειναι ενταξει…
Και παλι ΔΕΝ καηκε το μνημειο αλλα το φυλακιο, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Οι μπατσοι ηταν που κυνηγουσαν τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ πανω στο μνημειο…
Και καπου ακουσα για Δημοκρατιες και Ελευθεριες… Ειλικρινα, πιστευει κανεις σημερα οτι ζουμε σε Δημοκρατια, γιατι εγω εχω αλλη αποψη…