Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Therion den me ksereis oute se ksero prosopika, de ksereis an douleuo h spoudazo, oute an kathome kai ta ksyno opos les, giayto apefyge xaraktirismous kai prosopikes epitheseis se parakalo, den thelo na tsakotho me kanenan apla thn apopsh mou leo giati me neyriazei olo to thema.

den antilego oti to kommati pani ayto kouvala istoria kai kapoioi polemisan giayto, alla ayto apotelei parelthon pleon ki osoi polemisan polemisan gia to tote ki oxi gia to tora sosta? allh katastash tote ki allh tora! me to skeptiko ayto loipon gia mena to pani ayto apotelei apla osa pisteuoun oi politikoi aytou tou kratous pou exoun kyriolektika katastrepsei me to systhma tous. otan den to sevonte oi idioi lepon, giati na to sevasto ego? giayto to pani dystixos ego den prokeite oute kan na doso th zoh mou, poso mallon na to sevasto otan h shmerinh koinonia de mou prosferei apolytos tipota kai ntrepome pou gennithika edo!

katantia kyriolektika einai pou akoma xrhsimopoioun to onoma ths dhmokratias eno me toso fasistiko tropo kanoun oti theloun pantou, apth paideia pou kratane akoma th giannakou (eno an itan allos eprepe oxi na paraitithei apth ntroph tou, alla na ton dioksoun me tis klotsies) os to fasistiko apomeinari tou papadopoulou, thn anagkastikh strateysh, pou den tous eftane pou trexoun oloi san malakes kai xalane ena xrono apth zoh tous, tora to theloun kai sta 18.

Δεν αναφερομουν σε εσενα.Ο χαρακτηρισμος ηταν γενικος.
Οπως ειπες δεν σε ξερω,αρα δεν μιλαω για το ατομο σου.
Παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο να μιλας ετσι για κατι ιερο για καποια ατομα(πιθανως την πλειοψηφια εδω μεσα).Μπορει εσυ να ντρεπεσαι οπως λες που εισαι Ελληνας.
Καποιοι αλλοι ομως ειναι υπερηφανοι γι’αυτο.
Οχι για την κοινωνια στην οποια ζουμε.Αλλα για αυτο που ειμαστε.

Σημερα ειδα τα πλανα με 6-7 απροσωπους “ηρωες” να καινε την ελληνικη σημαια.
Γι’αυτο αγωνιζονται οι φοιτητες?Γιατι βγαινουν στους δρομους?Για να εκμεταλλευονται την κατασταση καποιοι και να περνανε τα δικα τους μηνυματα?

Μηπως εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας?Για την Μαριεττα φωναζουμε τελικα?
Η το εχουμε χασει τελειως το μπαλακι?

αν οι πολιτικοι κανουν τουμπες κ εσυ θα κανεις?
με λιγα λογια αυτο μου λες οτι επειδη δεν σεβονται αυτοι δεν θα σεβαστω ουτε κ εγω…
οταν μαθουμε να σεβοστε τον εαυτο μας ΟΛΟΙ μας τοτε θα παει καλυτερα αυτος ο τοπος.
οι πολιτικοι δεν κατεστρεψαν τπτ! εμεις οι ιδιοι αυτοκαστρεφομαστε καθειμερινα με τισ πραξεις μας κ την αγνοια μας!
ωραια καραμελα αυτη! ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας κ γεννεθηκα εδω… αμα ησουν σε καμια αλλη χωρα ισως λεω ισως να μην μπορουσες ουτε να πεις τα μισα απο οτι λες τωρα! με το να ντρεπομαστε για την χωρα μας δεν βελτιωνετε ουτε αυτη ουτε εμεις!
η λεξη φασιμος χρησιμοποιητε πλεον τοσο μα τοσο ευκολα… εχεις ζησει ποτε φασισμο ομως?
η αναγκαστικη στρατευση δεν ειναι απομειναρι κανενος παπαδοπουλου!
κ τελος πες ποτε στην παγκοσμια ιστορια με το να καταστρεφουμε αλλαξαμε το κοσμο προς το καλυτερο…

Φιλε πρεπει να καταλαβεις κατι, η σημαια αντιπροσωπευει την χωρα και οχι τους πολιτικους που την κυβερνανε, τα κομματα εχουν δικιες τους σημαιες αμα θελουν να καψουν κατι να καψουν αυτες.

Xmm eipa thn apopsh mou kai amesos 3 atoma pesan na me fane. tha apantiso kai stous 3 alla ta aytonoita paidia den xreiazete kan na ta syzitame sosta ?

Παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο να μιλας ετσι για κατι ιερο για καποια ατομα(πιθανως την πλειοψηφια εδω μεσα).Μπορει εσυ να ντρεπεσαι οπως λες που εισαι Ελληνας.
Καποιοι αλλοι ομως ειναι υπερηφανοι γι’αυτο.
Οχι για την κοινωνια στην οποια ζουμε.Αλλα για αυτο που ειμαστε.

Σημερα ειδα τα πλανα με 6-7 απροσωπους “ηρωες” να καινε την ελληνικη σημαια.
Γι’αυτο αγωνιζονται οι φοιτητες?Γιατι βγαινουν στους δρομους?Για να εκμεταλλευονται την κατασταση καποιοι και να περνανε τα δικα τους μηνυματα?

Μηπως εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας?Για την Μαριεττα φωναζουμε τελικα?
Η το εχουμε χασει τελειως το μπαλακι?

se ena dhmokratiko ypotithete forum o kathenas ekfrazei thn gnomh tou eleythera. ki ego ayto ekana kai milisa gia mena prosopika, de prokeite na katso na skefto ti vriskeis esy sosto h o allos, ama itan etsi den tha egrafa katholou tote giati sigoura o mesos neoellhnas den prokeite na symfonisei, eidika me ton patriotismo kai thn kleistomyalia pou exei!

den empodizo kanenan na einai perifanos gia thn xora kai thn istoria tou, apla den mporo na diavazo adika kai lathos pragmata opos to parapano pou pe na fytepsoume mia sfaira se osous kaine th shmaia, eleos re file idia pragmata einai h anthropinh kai genika h zoh me ena kommati pani, osh istoria ki an ferei ki oti ki an symvolizei ?

aytoi oi aprosopoi pou les, den gnorizo oute ego oute esy oute ta media kai kanalia me osa provallan an einai ontos foitites/anarxikoi h koukouloforoi ths astynomias pou kanoun epitides oti kanoun gia na proklithei thema megalytero apo ti einai ki etsi h kyvernish na petyxei ayto pou thelei.

ki apth stigmh pou vgenei kapoios sto dromo kai fonazei simenei oti kapou yparxei provlhma, ektos an einai trelos kai diamartyrete dixos logo. de nomizo tosoi foitites mazi me tous ypoloipous na einai treloi, kati paei lathos sigoura, mantepse ti…

αν οι πολιτικοι κανουν τουμπες κ εσυ θα κανεις?
με λιγα λογια αυτο μου λες οτι επειδη δεν σεβονται αυτοι δεν θα σεβαστω ουτε κ εγω…
οταν μαθουμε να σεβοστε τον εαυτο μας ΟΛΟΙ μας τοτε θα παει καλυτερα αυτος ο τοπος.
οι πολιτικοι δεν κατεστρεψαν τπτ! εμεις οι ιδιοι αυτοκαστρεφομαστε καθειμερινα με τισ πραξεις μας κ την αγνοια μας!
ωραια καραμελα αυτη! ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας κ γεννεθηκα εδω… αμα ησουν σε καμια αλλη χωρα ισως λεω ισως να μην μπορουσες ουτε να πεις τα μισα απο οτι λες τωρα! με το να ντρεπομαστε για την χωρα μας δεν βελτιωνετε ουτε αυτη ουτε εμεις!
η λεξη φασιμος χρησιμοποιητε πλεον τοσο μα τοσο ευκολα… εχεις ζησει ποτε φασισμο ομως?
η αναγκαστικη στρατευση δεν ειναι απομειναρι κανενος παπαδοπουλου!
κ τελος πες ποτε στην παγκοσμια ιστορια με το να καταστρεφουμε αλλαξαμε το κοσμο προς το καλυτερο…

apth stigmh pou aytoi kyvernan touto to topo kai kanoun koumanto ypotithete prepei na einai sostoi kai na dinoun to sosto paradeigma. ean loipon oi idioi klevoun kai pairnan nomous tous opoious tous symferei kai genika aytoi zhtan ki epikrotoun to oikonomiko -kai genika- xaos tote to idio tha kanoun kai oi foitites kai o kathenas pou niothei oti adikite. otan yparxei drash tha yparksei ki antidrash!

sevasmos pros ton eayto tou o kathenas exei alla giayto akrivos tha antidrasei otan o tade politikos psifizei nomo pou mas meionei kai ypovivazei san anthropous, kanontas mas na symvivastoume me ta liga! eleos ligh anthropia pleon se touth th xora, xeiroteroi apo albanoi katantisame! tritokosmikh xora eimaste! anoikse apla ta matia sou kai des antikeimenika, ksexnontas to isos spoudaio parelthon gia ligo…

oson afora to strato epetrepse mou na exo antitheth gnomh, esy mporei na thes na pas na kleisteis ena xrono ekei mesa kai na niothis kai perifanos pou to kanes, ego to vlepo san xasimo xronou epeidi oi politikoi einai anikanoi na ton kanoun misthoforiko, diafylasontas etsi kalytera kai ta synora alla kai thn asfaleia toutou tou topou apo opoiadipote eisvolh, eite ton tourkon eite opoiou allou! alla den allazoun tipota giati exoun alla symferonta, oikonomika kyrios, kai den goustaroun na plhronoun kalytera ekpaideumenous stratiotes para na exoun to paidaki tou kathenos pou apla kanei th gamhmenh thiteia tou.

kai nai katastrefontas pote den allazei tipota pros to kalytero, omos den yparxei allh lysh otan oi politikoi leitourgoun me tetoio tropo enantion ton foititon kai tou kathe allou pou adikite edo pera…
h tha vgeis ekso na fonakseis h an den katalavenoun ta zoa ki antidroun tha katastrepseis mpas kai ksypnisoun!

Φιλε πρεπει να καταλαβεις κατι, η σημαια αντιπροσωπευει την χωρα και οχι τους πολιτικους που την κυβερνανε, τα κομματα εχουν δικιες τους σημαιες αμα θελουν να καψουν κατι να καψουν αυτες.

den ypostizo oute pasok oute nd oute kke oute kanena komma gia na pao na kapso antistoixa th shmaia tous. genika h ellada exei katantisei kapos kai apo antidrash kaine shmaies kai katastrefoun osoi to kanoun!

ksanaleo otan yparxei drash tha yparksei ki antidrash, den einai logiko gia kapoion na tou vgazeis nomo pou ousiastika ton ekmhdenizei kai na katsei me stauromena ta xeria, oute sta zoa den ginete kati tetoio oso pathitika ki an einai orismena…

Σε καμια περιπτωση δεν επεσα να σε φαω, αποψεις ανταλαζουμε. Συμφωνω σε ολα οσα λες για τους πολιτικους, ουτε εγω υποστηριζω καποιο κομμα και καλα κανουν οι φοιτητες που διαμαρτηρονται. Αυτο που σου λεω ειναι οτι καποια πραγματα πρεπει να τα σεβομαστε, ειδικα οταν δεν εχουν καμοια σχεση με ολα αυτα που γινονται. Δηλαδη αμα σημερα καιμε την σημαια αυριο τι θα κανουμε; θα καταστρεψουμε την ακροπολη;

sorry ok apla eida 3 apopseis enantion mou kai tromaksa #-o

Το θεμα με την σημαια ειναι μαλακια… Εγω πιστευω οτι απλα την καινε για να προκαλεσουν και τα καταφερνουν παντως… Προσωπικα εμενα με αφηνει αδιαφορο, αλλα δεν ειναι κατι το οποιο το επικροτω…

κανεις δεν ειναι εναντιον σου…:wink:

σηζηταμε κ λογικο ειναι να διαφωνουμε!

παντως στην τελικη πιστευω οτι ολοι θελουμε κατα καποι τροπο το ιδιο να πουμε απλος το βλεπουμε απολα αλλη γωνια!

απλος γενικα εμενα με πειραζει πολυ να λεμε οτι φταινε αλλοι κ οχι εμεις!

για την στρατευση δεν ειπα οτι ειναι καλο να πηγαινουμε! απλος διορθωσα κατι ποθ ειπες!
ο στρατος ειναι ισως h πιο ανουσια στιγμη της ζωης μας… το ξερω απο την καλη κ απο την αναποδη κ εκανα κ 14 μηνες…

τεσπα! keep on rocking!:wink:

Εννοειται πως ειμαι υπερ των παιδιων που διαδηλωνουν για ενα καλυτερο αυριο, εννοειται πως δεν ανεχομαι την αστυνομια στη ζωη μου, εχω βρεθει πολλες φορες σε πορειες και εχω δει τον Χριστο φανταρο απο αναιτιες επιθεσεις της αστυνομιας, εννοειται τελος πως εχουν γινει πολλες φορες προβοκατορικες ενεργειες κατα του φοιτητικου κινηματος…

Κατα τ’αλλα ομως οσοι αντιδρουμε και διαμαρτηρομαστε ας θυμηθουμε πως στην εξεγερση του Πολυτεχνειου, που πολλοι χρησιμοποιουν ως συμβολο επαναστασης, οι φοιτητες κραταγανε ψηλα την Ελληνικη Σημαια και φωναζανε ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Ελευθεριά ρεεε, Ελευθερίααα!! Το πιο πολυτιμο πραγμα που μπορει ισως να εχει στη ζωη του ενας ανθρωπος μετα την υγεια του. Και οσοι αναφερονται σε αντιστασεις κατα χιτλερικων δυναμεων, Πολυτεχνεια κλπ αλλα τους αφηνει αδιαφορους η βεβηλωση του συμβολου αυτου ειναι οι μεγαλυτεροι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και τιποτα λιγοτερο. Θα ηθελα να δω ολους αυτους που αδιαφορουν μπροστα στο καψιμο της σημαιας πως θα αντιδρουσαν αν καποιος στο γηπεδο εκαιγε κασκολ-σημαια της αγαπημενης τους ομαδας. Γιατι και αυτο ενα κωλοπανο ειναι και μαλιστα πολυ μεγαλυτερο κωλοπανο απο τη σημαια…

Και για να μην περαξηγηθω, οχι ουτε εγω θελω να παω στρατο αλλα αν τελικα με παρουν και με κουρεψουνε δεν θα τους κανω τη χαρη και να αυτοκτονησω κιολας… Και επειδη εζησα και στο εξωτερικο ειδα πως σε αλλες χωρες υπαρχει σεβασμος απεναντι στον συνανθρωπο και καποιες χωρες σεβονται τους ανθρωπους που ζουν σε αυτες και δεν τους βλεπουν απλως ως πελατες/ψηφοφορους/θυματα/εργατες που δουλευουν για τον πλουτισμο αυτων που κυβερνουν. Ως εκ τουτου με χαλαει αρκετα πλεον η Ελλαδα και πλεον ελαχιστα πραγματα (εως τιποτα θα ελεγα) με γεμιζουν σε αυτη τη χωρα… Αλλα αυτο ΔΕΝ δικαιολογει ηλιθιοτητες.

Nαι ρε συ δεν σου επιτεθηκαμε,λαθος ηταν η εντυπωση σου οτι σου εκανα επιθεση με το ποστ μου,στο δικαιολογησα.
Το βασικο που με πειραξε εμενα ηταν η απαξιωτικη σου αναφορα στην ελληνικη σημαια.
Δεν εχω προβλημα με τις αντιθετες αποψεις,αρκει να εκφραζονται σωστα και χωρις να θιγουν.
Συζητηση κανουμε,οχι πολεμο.

Δεν θελω να τσακωθω με κανενα σας… Δεν θυμαμαι ποιος ειπε για γ@μ_μενο πανι… Δεν ξερω αν τα ματ κανουν καλα την δουλεια τους ή οχι… Ξερω ομως οτι δεν διεκδικεις ενα καλητερο αυριο καταστρεφοντας οτι βρεις μπροστα σου… Οσο μεγαλοι και να ειστε, οσο και μικροι δεν μου λεει και πολλα… Ειμαι 19 και με μεγαλη λιπη βλεπω την καταντια… Σε καμια αλλη χωρα δεν τολμανε να καψουν το δικο τους γ@μ_μενο πανι… Ολα εχουν ορια… Το ξερεται οτι ενω μαλακιζονταν στο μνημιο, η Τουρκια μπλεχτηκε παλι στις αερογραμμες και αναγκεσε τα Ελλ. αεροπλανα να πλυρωσουν χαρατσι για να περασουν πανω απο τη Τουρκια? Ας συνεχισουμε να μην σεβομαστε την Ιστορια μας, και οταν θα μας γ_μαν τον κ_λο θελω να δω ολους εκεινους τους ελληναρες που θυμουντε σημαια κ εθνικο υμνο μονο στο Γιουρο, τι θα κανουν. Πειτε με οπως θελεται.

:thumbup: +1000000 Kαθόμαστε και βγάζουμε τα μάτια μας και οι Τούρκοι κάνουν Party πάνω από το Αιγαίο…Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου…

Ας κανουν οτι θελουν οι Τουρκοι στο Αιγαιο, δεν με αφορα καθολου, οπως ουτε και το αν η Μακεδονια ειναι Ελληνικη, ή ιταλικη ή Βουλγαρικη… Εγω δεν εχω σκοπο να πεθανω για καμμια πατριδα, γιατι δεν πιστευω οτι υπαρχουν κι ολας…

Οσο για την Ελευθερια εγω προσωπικα δεν νιωθω και τοσο ελευθερος οταν εχω 20 καμερες απο πανω μου και 10 μπατσους να με ρωτανε που παω και τι κανω… Το θεμα της σημαιας ειναι μαλακια και δεν πρεπει να καιγονται για κανεναν λογο, γιατι καποιοι πεθαναν για αυτη…

αυτο το topic ηταν καθαρα θεμα βαρεμαρας και ανοιας…γιατι το πολιτικοποιητε??

Eπειδη βαριομαστε…:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

Οι καταστροφές το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν όλους αυτόυς που θέλουν να μας ελέξουν…Αυτοί που τα κάνουν δεν αντιλαμβάνονται ότι δημιουργούν πιστευτές δικαιλογίες για πιο πολλές κάμερες και πιο πολύ αστυνομοκρατία.Κάθε φορά ασχολούμαστε με ενα μάτσο ανώριμους που δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν γίνεται να κανεις επανάσταση με 500 άτομα και δεν γίνεται να δηλώνεις αναρχικός και να μη είσαι ειρηνηστής …Οι 40000 περνάνε(που θα ήταν 100000 άν δεν ήταν τα επεισόδια) στο ντόυκου και η Μαριέτα τρίβει τα χέρια της για την Υπηρεσία που της παρέχουν αυτοί οι 500.Και στην τελική μην νομίζετε ότι η αστυνομια είναι ανίκανη στην τύχη.Όταν είναι να δείρουν κανένα άλλο μια χαρά κάνουν την δουλειά τους.Αυτοί που μας κυβερνανε είναι γλειώδεις και προστυχοι και εκληματίες!Έλεος πια!!!

mhn ksexnas omos file Turin oti anhkoume sthn Europh ki olayta ta vlepoun oi Europaioi ki arga h grhgora tha antagkastoun na paremvoun gia na stamatisoun eite thn paranoia ths kyvernishs kai politikon eite thn olh via, me allh via pou poios kserei mexri pou tha ftasei. ekei ekso rezileuomaste os xora kai deixnoume thn anikanotita mas!

file Banette kai ypoloipoi pou thigeste epeidi kaine th shmaia h to mnhmeio tou agnostou stratioth h kai ego de ksero ti allo, mhn ksexnate oti olayta symvolizoun kati to opoio exei na kanei me to parelthon kai istoria aytou tou topou. ayto pou den anarotithike kaneis einai ean oi idioi oi politikoi mas theloun na niothoume toso patriotes kai pseutoperifanoi kai na kollame sto endokso isos parelthon mas, ksexnontas to shmera kai thn katantia pou mas exoun anagkasei na zoume! prosopika gia mena h shmaia einai allo ena kommati pani pou diaxorizei kratoi, aytos o diaxorismos mazi me ta synora pou yparxoun prokaloun misos ki apo kei ksekinan kai oi polemoi! alla akoma kai shmera pou exoume synora kai ypotithete kratos me nomous klp vlepoume pos oi albanoi kai ypoloipoi metanastes katafernoun kai kanoun mpourdelo th xora, ki apo kei erxete kai h olh anergia kai ftoxeia pou kyriarxei sthn ellada. dioti an oi douleies aytes pou kanoun oi albanoi tora den ginontousan apautous tha anagkazontan oi ellhnes pou menoun anergoi na tis kanoun ki etsi den tha feygan lefta pros ta ekso. einai vevaia kai oi politikoi pou mas klevoun proton kai kyrion ki exoun katastrepsei to kratos, ola paizoun rolo.

oson afora tous tourkous, ti sxesh exei h istoria mas kai poso thn sevomaste maytous ? aytoi tora tha xaironte pou ellhnes tsakononte me ellhnes kai aytokatastrefete h xora, kai tha koitan pos na kanoun ntou na mas ksepastrepsoun olous. les ean sevastoume thn istoria na mas fovithoun e ? ksanaleo anti na kollate sto parelthon kai thn istoria koitate na ftiaxtoun ta pramata na eimaste oloi ikanopoihmenoi oste na mhn tsakonomaste metaksy mas, lysh gia tous tourkous ki opoiondipote allo exthriko lao tha vrethei otan oi politikoi symperiferthoun sosta oste na eksasfalisoun kai thn asfaleia toutou tou topou.

Δεν σε νοιαζει για το Αιγαιο! Αυτο θα το ελεγες αμα ζουσες σε ενα απο τα νησια; Αμα ολοι σκεφτοντουσαν σαν και 'σενα τωρα ο Χιτλερ θα ειχε κατακτησει τον κοσμο.

Με την Τουρκια δεν προκειται να γινει ποτε τιποτα… Ολη αυτη η “κοντρα” ειναι κολπακι των Αμερικανων… Ξερεις οτι η Ελλαδα ειναι ο καλυτερος αγοραστης οπλικων συστηματων?