Καλησπέρα!
Καιρό έχουμε να τα πούμε,μιας και λείπω λόγω σπαμαρισματος,είμαι ο θεμιστοκλής η ιντερνιτικη μου περσονα λέγεται thats why.
όμως τώρα δεν θα μιλήσουμε για μένα αλλα για την νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στο ροκιν.Έγινε μοντ ο ελλανορ και ο φρηδομ,ναι σώστα καταλάβατε για τον έλλανορ θα μιλησω.ο έλλανορ εχει χιουμορ(?) ός είναι ποιοτικος χρήστης,έχει και μια μόρφωση παραπάνω απο μας.Μιλάει σαν χρηστης για τα δικαιώματα των μειονοτήτων και προσπαθεί να μας πείσει οτι ειναι ενα σοβαρο χωρις ταμπου και πολυ δημοκρατικό άτομο,τον πιστευουμε τον συμπαθούμε και όλα καλα.
Πάμε για μπάσκετ το ρόκιν γω δεν πολυμιλάω με τους περισσοτερους,άκρα του τάφου σιωπή,βλέπω τον έλλανορ και μιλάμε είχαμε ξαναμιλήσει τα λεμε ωραια και καλά.Παει η συζήτηση στο μοντερεισον,μου έκανε εντύπωση η απέχθεια σου και η δήλωση δεν θα γινόμουν ποτέ μοντ.
ο καιρός περνάει τρωο το χιλιοστό μπαν για τι σπαμαρα βασικα εκανα χιουμορ(καλύτερα να σου βγεί το μάτι,παρα το όνομα) λείπω εναν μήνα παρακολούθω ανα καιρούςς το φορουμ,είμαι σοκαρισμενος εχει φαει το μισο ροκιν ποντους και έχουν γινει και μπαν γιατι,επειδη ο ελλανορ είχε νευρα(?)η πολύ καιρο να πηδήξει λογω τραυματισμένου χεριού>?σορρυ έβρισα δεν έχω αγωγη το ξερω απλα με τις μαλακίες που εχουν γινει δεν κρατιέμαι.
Κάνει μπαν για τα πάντα και δίνει πόντους,τον λένε βαρετό ποντο γιατι?γνώμη τους [-Xνα σε λένε καβλα γαμάττω με τρομερό χιουμορ ειναι οκ?Πραγματικά έχεις σκεφτέι να βιάζεις οποιον λέει κατι κακο για σενα?τι νομίζεις οτι είσαι κάτι παραπάνω απο τους άλλους και κλαψομουνιάζεις σαν γκομενίτσα οταν λένε κάτι σε σένα, ξέρεις τι όμως πρέπει να χεις κόμπλεξ κατωτερότητας και μάλλον δεν το χεις καταλάβει ακόμα,σου δώθηκε λίγη δύναμη και νομίζεις οτι έχει γίνει ο ροκο σιφφερντι,Ε οχι ρε φίλε αμα έχεις διάφορα κόμπλεξ μην τα βγάζεις στο φόρουμ δεν γουσταρουμε κατάλαβε το.πραγμάτικα ο μονος ρόλος σου σαν μοντερεητορ είναι να σαι ενας σάκος του μποξ,δεν το έχεις καταλάβει,κακομοιρε!Πραγματικά πιστευω οτι ακομα και η κουράδα σου δεν βρίσκει την ωρα να φυγει απο σένα,δεν σε θέλει κανείς για μοντερεητορ και το ξέρεις,έχεις δημιουργήσει ενα πανικό χωρις λόγο,ασε που απο τοτε που έγινες μοντ μέχρι και ο σερβερ κάνει την επανασταση του δεν γουσταρει ,το καταλαβαινεις η οχι γαμω την παναγια της γουαδελουπης.γίνεσαι αστείος και προσεχε με ειπα γίνεσαι δεν είπα είσαι,οχι ακομα τουλάχιστον.έισαι μακράν ο πιο κολλημενος κομπλεξικος μοντ που έχει εμφανισει το νετ.και σε παρακαλώ σταμάτα σε λιγο θα θεώρω την μαμμυ παππυ εντ δε ρεστ οφ δε φαμιλυ συμπαθητικη μην της παιρνεις το ρόλο είναι κρίμα.
Δεν μα ρέσουν τα μπαντ εντ αλ’ηθεια και θέλω να σου πω για το δικο σου καλό παραιτήσου των αρμοδιοτητων σου,σαν χρηστη σε συμπαθουσα η τουλαχιστον δεν ειχα κατι μαζι σου και το ξέρεις γιατι θέλεις να λένε το ονομά σου και να φτύνουν στο χωμα είναι κριμα ρε,κατάλαβε το.Γύρνα σαν χρ΄γστης θα κάνει καλο σε όλους μας.Και για να πώ γιατι λέω μονο για έλλανορ και οχι για τους άλλους μοντ,1ον γιατι ετσι γουσταρω και 20ν γιατι ο μοντε και ο καρβου που είναι οι αλλοι μοντ μπορει σαν μοντ να μας πηδάνε αλλα τους έχω μια έμφυτη συμπαθεια που υπερπηδα το απαράδεκτο μοντερεισον που ΄κανουν αν και εδω που τα λέμε ουτε που σε βλεπουν στον αγωνα για το πιο γελοίο μοντερεισον εισαι μακραν ο πρωτος/.
κατηγορώ τν ιντερνιτικη σου περσονα,σαν παλικαρι μπορει να σαι ξηγημενος αλλα δω μεσ το κανεις συγρου σαν μοντ,τώρα μπορεις να με αποκλείσεις μονιμα με ενα μπαν του χρονου καντο ΔΕΝ με πειράζει γιατι σε λιγο καιρο βλέπω να μην ποστάρει κανείς έτσι οπως το πάτε ,ολοι μπαν.
\θέλω και άλλα να μπω αλλα κουράστηκε το χέρι μου και δεν θα μου μείνει δυναμη να αυνανιστω και θα χω δυσκολο βραδυ!