Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

στους ποσους ποντους μενεις στην ταξη?#-o

Το δεχτσα εφαγε ποντο και ψωνιστηκε και ξεχναει απο που ξεκινησε. Πφ. Ετσι ειναι ολοι.

Κορίτσι μου καλό, μείνε άποντο και σπάσε. Τσόκαρο! Δε φτάνει που σε συμβουλεύω πώς να φτάσεις στην κορυφή… Πφ… Κάτσε και σπάμαρε σε ατέλειωτες σελίδες ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ.

¶χρηστη.

Σταματήστε!!!
Δεν είστε και mods για να σπαμάρετε με τέτοιο χιουμόρ,σοβαρευτείτε μικρά γιουζεράκια

:frowning:

Και παύω να λέω για το ποντάκι μου, αφενός σας κάνω να νιώθετε ΜΙΚΡΟΙ και αφετέρου ο Ντίμον Κλίνερ με είπε ψωνάρα. Σταματώ λοιπόν.

Πολλή δουλειά ρε παιδιά. κ πολλή νύστα. άντε να προλάβουμε το deadline, άντε άντε

10 μερες ακομα

τα μπριζερ παχαινουν??

Σιγα καλε… Τι προβλημα εχεις εσυ?

ρωτα τη φιλη σου…:stuck_out_tongue:

Aπ’ τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ Ιουλίου 2008 :

Σ ώ σ τ ε τα λίτρα σας (για όσους/όσες οδηγούν συχνά πυκνά και τα έξοδα ßαραίνουν… ) :

1. Γεµίστε το όχηµά σας νωρίς το π ρ ω ί . Γιατί η θερµοκρασία εδάφους είναι χαµηλή. Σ’ όλα τα πρατήρια ßενζίνας οι δεξαµενές είναι υπόγειες. Άρα , όσο πιο κρύο είναι το έδαφος, τόσο µεγαλύτερη είναι η π υ κ ν ό τ η τ α του καυσίµου.
Αν γεµίσετε απόγευµα, ή ßράδυ, το λίτρο σας  δ ε ν   θα είναι ακριßώς 1 –ένα- λίτρο .
  1. Όταν γεµίζετε ο ίδιος-ίδια σε self service-πρατήριο, µην ßάζετε την αντλία στην υψηλή ταχύτητα. Απ’ τις τρείς ταχύτητες/στάδια, - χαµηλό στάδιο, µεσαίο κι υψηλό,- το χ α µ η λ ό ελαχιστοποιεί τους ατµούς που δηµιουργούνται απ’ την ßενζίνη. Σ’ όλες οι µάνικες προκαλείται µια επιστροφή ατµού. Εάν γεµίζετε στο γ ρ ή γ ο ρ ο, ένα µέρος του καυσίµου, που πηγαίνει στο ρεζερßουάρ γίνεται ατµός ßενζίνης. Αυτός ο ατµός απορροφάται επάνω, γυρίζει πίσω στην υπόγεια δεξαµενή του ßενζινάδικου κι έτσι στην πραγµατικότητα παραλαµßάνετε λ ι γ ό τ ε ρ ο καύσιµο.

2. Ένα απ’ τα σηµαντικότερα είναι να κάνετε ανεφοδιασµό, όταν το απόθεµα ßενζίνης σας είναι περίπου στη µ έ σ η . Διότι, όσο περισσότερο καύσιµο έχετε στο ρεζερßουάρ, τόσο λιγότερος αέρας υπάρχει στο διαθέσιµο χώρο του. Η ßενζίνη εξατµίζεται γρηγορότερα απ’ ό,τι µπορείτε να φανταστείτε.

3. Εάν την ώρα που εισέρχεστε, δείτε ότι γίνεται ανεφοδιασµός του ßενζινάδικου από ßυτιοφόρο, µ η ν γεµίζετε. Είναι πολύ πιθανό το καύσιµο να έχει ανακατευτεί κατά τον ανεφοδιασµό και να πάρετε µαζί τα ακάθαρτα συστατικά, που συνήθως κάθονται στον πάτο της δεξαµενής. -

3.4.4: Pressure drop analysis in the upper standpipe
Solids fall from the cyclone into the upper loop seal standpipe. The standpipe is either kept bubbling or at moving bed conditions. The condition at which the upper standpipe is a bubbling or a moving bed will be discussed later in the results and discussion chapter.

Είστε ανίδεοι και νούμπς,εγώ έχω 4 πόντους για τον ίδιο λόγο και τους έφαγα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ε τις εχει τις θερμιδες του οσο να’ναι.

@Καρβου :thumbup: Παρα πολυ καλο!

8O8O8O8O

Ο καμπουράκης ξαφνιασμένος…

9 μερες

ποιος δν θα ξαφνιαζόταν?!?!?!

Φατσα Καμπουρακη χαχαχαχα.
Εδιτ: Δεαδ, ο Καμπουρακης παντα ξαφνιασμενος ειναι.