Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ο πρέκας?
edit:sofi που και που γελάει

:-k:-k

Αγαπημενο μου φορουμ την κανω…

νεξτ ταιμ θα τα πουμε απο πανεπιστημιο στη σκωτια…

εισ το επανιδειν λοιπον

:smiley:
(thanks που δεν εκοψα φλεβες το καλοκαιρι αυτο)

Μπες μσν ρε αχρείε να σε χαιρετήσουμε!

Σκωτια λεει!Καλα να περασεις και με ηρεμια το ουισκι!Και μην πεις οτι δεν σ’αρεσει σε εσφαξα!

Εμένα δε μου αρέσουν8)

Γράφω κι εδώ

Καλό ταξίδι και είθε να έχεις διαφορετικό άβαταρ όταν ξανα-ποστάρεις(highlander-φάση you know).
Θα μου λήψουν τα posts σου :cry:

Δεν θα ποστάρεις από κει?:frowning:
Καλό ταξίδι , καλή διαμονή!!!

Ε ναι και ουισκάκι εκεί πατροπαράδοτο!:smiley:

Kαλα να περασεις στη Σκωτία, mr_whatsisname!

Have a nice trip mate! 8)

Γκαλό ταξίδι!

Today’s Birthdays :

Stargazer_um

:!::!::!:

Το προσεξα και εγω Θεριε.
Που χαθηκε αυτος ρε ?

Μαλλον τον πηρανε τα Ουμ και τον βαλσαμωσανε.

σκέφτομαι να ανοίξω ένα thread με τα καλύτερα comeback άλμπουμς. Δηλαδή άλμπουμς από γκρουπς που μετά από μία περίοδο πειραματισμού, επέστρεψαν στα παλιά. Αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω. δεν λέτε προτάσεις? θα τις συνδυάσω με τις δικές μου και θα βγει.

Στάνταρ φαντάζομαι θα έχει το Violent Revolution μέσα!!!:p:D

Βασικά υπάρχουν πολλά ε?
Μου ήρθε το Paradise Lost .
Επίσης πολλά συγκροτήματα έχουν εγκαταλείψει οριστικά το παρελθόν…(Slayer):frowning:

Kreator, Paradise Lost, Mercyful Fate, Queen, Judas Priest, Alice Cooper, Aerosmith… :-k

μα καλά πώς σου πέρασε από το μυαλό το VR?? :stuck_out_tongue:
επίσης το λοστ το είχα σκεφτεί επίσης!

elllanor ποια άλμπουμς εννοείς από Queen και Alice Cooper? δεν τους πολυκατέχω. :-s

από fate εννοείς το In The Shadows? Βασικά εννοώ άλμπουμς που έπονται μιας πειραματικής περιόδου για το γκρουπ, που δλδ είχαν πάρει άλλον δρόμο από αυτόν που γίνανε γνωστοί και μετά επιστρέψανε στα παλιά. Oι Fate δεν νομίζω να εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.

Ναι, το In The Shadows είχα κατά νου, αν και αυτό μάλλον πρόκειται για “κανονικό” comeback…

Σκέφτηκα τους Aerosmith και τον Alice Cooper οι οποίοι “επέστρεψαν” στην δημοσιότητα στα τέλη των '80ς με ορισμένους δίσκους σταθμούς, εκεί που για πολλά χρόνια είχαν χαθεί στην αφάνεια, κυκλοφορώντας μέτρια άλμπουμ… Αν και ούτε δω μιλάμε για επιστροφή στον κλασικό ήχο μετά απο περίοδο πειραματισμών…

Celtic Frost.