Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

πλακα κανουν ρε δεν μπορει να το λενε σοβαρα!!!

Εγώ γράφτηκα πάντως… :stuck_out_tongue:

Το αξίζουν τα παιδιά!

η δηλωση:

i agree with goose, metal is awesome! and i bet jesus would like it too!

και η απαντηση:

You won’t think so when you are burning in a hell of fire while rabid wildebeests rape you anally with their huge, fiery, throbbing tallywackers you unregenerate reprobate homo sinner

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθαινω !!!

Όρίστε η έκθεση σου.:wink:

Ψήθηκα πραγματικά. Πάω να γραφτώ.

Δε με γράφει… :frowning:

Τo assure that you get full credit for your donation in Heaven, giving to the Landover Baptist Church or forum thereof is not tax-deductible on earth and will secure you no worldly (ascertainable, material) gain. As Godly Christians, we intend to take over this country and do not constitute a charity. You agree that we make no representations to induce you to donate a love offering!

Λ-Ι-Ω-Σ-Ι-Μ-Ο!!!

απορία:

Με εξαίρεση την chk_chillin (δε την προλάβατε οι περισσότεροι), υπάρχει άλλος που να χρησιμοποιεί τόσο συχνά στο λόγο του, τις τρεις τελείες, όπως εγώ?

αποσιωπητικά (?)…
me. Στο μσν και 3 και 5 και 10 τελείες βάζω. Σε περνάω…

Εγώ στο 90% των περιπτώσεων βάζω 3 τελείες κι όχι μία.

Nομίζετε… Δεν είμαστε το ίδιο…

Εγώ βάζω 3 τελείες σχεδόν σε κάθε πρόταση, της κάθε παραγράφου μου. Από εδώ και πέρα θα σας παρατηρώ… Μη με απογοητεύσετε…

θα βάλουμε τα δυνατά μας…
Κarvou is watching us…:-s

Αυτό το ποστ σου βρίσκεται στο 10% λοιπόν

:?

E, ναι… Δεν του πήγαινε να έχει 3 τελείες…

Εγω βαζω αρκετα συχνα τρεις τελειες.
Οταν χρειαζεται…
Επισης μας ειχε πει ενας μαθηματικος οτι πρεπει οι τελειες στις ασκησεις που τις χρησιμοποιουμε να ειναι
3 και οχι 2 ή 4.

Ευτυχώς που το ημερολόγιο σήμερα γράφει 15 του μήνα και όχι την επόμενη μέρα… Θα έπαιρνα ακόμα πιο βαριά την απώλεια του Rick Wright… :frowning:

Πραγματική ξενέρα αυτό με τον Wright… :frowning:

Λίγη βροχή επιτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελους:!:

Ντεντ πως παν’ τα πραγματα ωρε. Την παλευεις στην τριτη τελικα? Α και μονο εγω νιωθω μια απιστευτη βαρεμαρα, πληξη, ανοια και κυριως ΝΥΣΤΑ? :!:

Τι λες κι εσύ μαρή,2 μέρες έχουμε αρχίσει σχολείο και αν και κάνουμε 6ωρα δεν έχουμε μπει σε κανονικούς ρυθμούς.Την ερώτηση δέχομαι να την κάνεις μετά το πρώτο 2μηνο(και βάλε).Νύστα νιώθεις επειδή το καλοκαίρι κοιμόσουν άλλες ώρες και τώρα πρέπει να ξυπνάς νωρίς,πάω στοίχημα ότι δε κοιμάσαι καν 8ωρο(όπως όλοι οι μαθητές).

Βάλτε πρόγραμμα αγαπητοί και μη ξεχνάτε το πρωί να τρώτε πρωινό και να πίνετε πορτοκαλαδίτσα,κατά προτίμηση στημένη με το χεράκι σας.Έτσι θα πηγαίνετε ευχάριστα στο σχολείο,τραγουδώντας εύθυμα τραγούδια στο δρόμο και επιζητώντας απεγνωσμένα λίγα μαθηματικά,λίγη φυσική.

πς:Το μωρό του σατανά άρχισε να κλαίει πάλι.

Τι, το μωρο του κουτιου? :lol:
Τι 8ωρο ρε, εδω κλεινω 6ωρο με το ζορι :frowning: Δεν με παιρνει ο υπνος πιο πριν. Κλαψ λυγμ σπαραγμ.