Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Γειά, θα με κάνετε κι εμένα παρέα?

ντεντ μπες μσν ωρέ μαλάγκα.

Ναι,το πρόσφατο το μωρό.
6ωρο? Κακώς,αν δε κοιμηθείς καλά δεν έχεις όρεξη να παρακολουθήσεις,μετά δεν έχεις όρεξη στο φροντιστήριο(αν πηγαίνεις) και μετά δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις εκτός κι αν πίνεις 10 καφέδες την ημέρα που δεν είναι και ότι καλύτερο.Εγώ απ’ τις 12 νυστάζω,σαν τους παππούδες.Ελπίζω να βρέχει κάθε μέρα ώστε ο γλυκός ήχος να με νανουρίζει.

gooosh νυσταζωωωωω! καταραμενο σχολειο…:expressionless:

ρε αντρου εγω τι να πω,που αναγκαζομαι να βλεπω μπονες γιτι ειναι η αγαπημενη μου σειρα,και μετα με πιανει αυπνια,και κοιμαμαι στις 2?μουαχαχαχα.ρε ντεντ δεν ξερω αν το πηρες το πμ μου.αμα το πηρες και δεν θες να απαντησει πες το μου τουλαχιστον.εγω νυσταζω απο τωρα αλλα θα κρατηθω για χαρη της grey’s anatomy kai της μπρεναν

Ρε μαν κάτσε να τσεκάρω,τώρα τελευταία έμπαινα στο φόρουμ πόσταρα λίγο και την έκανα,δε κοίταζα λεπτομέριες.

οκ μαν.οποτε ουσταρεις τσεκαρε το.μη σε πρηζω και γω σαν μα***ας

Για τρεις τελείες δεν ξέρω, αλλά αμα οι 20 τελείες πιάνονται για τρεις ένας σ’ έχει άνετα.

starstruck…:stuck_out_tongue:

μου φαίνεται ότι τα πολλς με τις λέξεις αρχίζουν και με κουράζουν. :-k

Μα γιατι το λες αυτο,ειναι ακρως διασκεδαστικα.

να βάλουμε πολλ: καλύτερο πολλ με λέξεις.#-o

οοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μη δινεις ιδεες,πανω που φανηκε να τους τελειωνουν οι λεξεις.

ουστ παλιοκατσίκα

:lol3::lol3::lol3:

Εχει Sleepers στο Αlter.

Οποιος δεν το χει δει,οπως ειναι τρεχει στην τηλεοραση.

Ρε ΜΑΛΛΟΝ το ειχα δει και πιο παλια αυτο. Πετυχα και ειδα την αρχη και μετα τις διαφημισεις βαρεθηκα να περιμενω(αιωωνιο αλτερ)…

Ειναι αυτο που παιζει και ο Bacon?

Ναις. Όταν έχουν μεγαλώσει και πανε για την εκδίκηση κάνε ένα nudge

OXI, ρε γαμώτο. Νόμιζα αύριο ήτανε, και ήθελα να το δω. :? Αλλά τώρα δε λέει να το δω από τη μέση. Σκατά.

Nαι με τον Bacon είναι.
Το χω δει 3-4 φορές και το χω κατεβάσει κιόλας για καμιά μελλοντική χρήση.:stuck_out_tongue:
Η σκηνή στο μπαρ η καλύτερη του έργου.

Εχει φτασει περιπου στο 1/3 της ταινιας,εχεις χασει αρκετα βασικα σημεια…Αρα κατεβασ’το και δες το καλυτερα.

Μιλαμε για απιστευτη ταινια.

Yeap, ή θα το δανειστώ από κανά ντιβιντάδικο.