:lol: :lol: :lol:
Ελπιζω μονο να μην ερθει ο Ρας Μπαλαρντ στο τελος!
:lol: :lol: :lol:
Ελπιζω μονο να μην ερθει ο Ρας Μπαλαρντ στο τελος!
Ο led_zeppelin σε παραληρημα…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αχαχαχαχχαχαχαχα…ναι…το “oath of the black blood”…μπορει όμως να σε πάρει ο υπνος απο τις πολλές…μπαλαντες… :lol3:
παντως αν την ιδια μερα παιζαν rush και arturus θα ημουν σε τρομερο διλλημα. αν οι arcturus ειχαν το set list που θελω και δε παιζαν απο το μετριο sideshow symphonies πάλι, (ειναι πααααρα πολυ καλος δίσκος ΑΝ τον εβγαζε άλλο γκρουπ. το θεωρω τρομερα λίγο για αυτους), τότε με τα 1000 arcturus, και μόλις τελειωνε θα πηγαινα απο τους rush μια βόλτα…
σόρυ, αλλά οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται…
Ευχαριστώ πολύ!!Το ότι θα περασω καλά είναι σίγουρο!
Να ξαναπάς κι εσύ κάποια στιγμή!
Αυριο το πρωι στις 9 στην θυρα 17 του γηπεδου Καραισκακη θα διατεθουν 2000 εισητηρια για τον αγωνα της εθνικης με την Τουρκια.Οσοι κωλοφαρδοι προλαβετε
Γιατί μια φορά δε βγάζουν τα εισιτήρια μεσημεράκι; Άντε τώρα να ξυπνάς μέσα στο άγριο χάραμα…#-o
Δε θα διατεθούν κθλ από διαδίκτυο;
Διστυχως οχι.Μονο απο το Καραισκακη
Aπό τη Sports United η διανομή;
I will laugh you…Η ανακοινωση ειναι στη κεντρικη σελιδα της ΕΠΟ
η σχιζοφρενης τηγανιτη μπανανα σκότωσε το σκυλο μου και μετα αυτοκτονησε…
Ηρθε και η εποχη των βαθμων…Και πηραμε παλι τον π@@λο (σε σχεση με αυτα που περιμεναμε).
Ακουστε φαση: γραφουμε φυσικη. ο καθηγητης (ΗΛΙΘΙΟΣ) παει πανω απο ενα κοριτσακι (που εβγαλε 19 και 12) και το βοηθαει την ωρα του διαγωνισματος. κι ομως, το βουρλο εγραψε 17. ομως, οπως συμπερανα απο μια συζητηση που εκαναν (κι εγω κρυφακουγα), της εβαλε 19 στο διαγωνισμα για να της ανεβασει το ηθικο. αυτη πρεπει να πω οτι κλαιγεται οτι δεν νιωθει καλη στην φυσικη επιδιωκοντας να παρει καλυτερο βαθμο. εγω γραφω ενα καθαρο 20. στο τριμηνο λεει δεν βαζει 20. οκ, περιμενω 19. και βλεπω: 18! ολο το τριμηνο δεν εξεταζει ΚΑΘΟΛΟΥ. μονο το διαγωνισμα…
θελετε να μαθετε ποσο πηρε το κοριτσακι?
SIZE=“1”[/SIZE] :x
Μην δινεις σημασια γιατι ποτε δεν προκειται να βγαλεις ακρη…
Τα ιδια περασαμε κι εμεις…
ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!
vedder ενα θα σου πω…
Αραξε και γραψτους ολους στα παπαρια σου. Εγω βγαζω 15, αλλα ολοι οι καθηγητες μου τα 'χουν πριξει οτι μπορω και 18. Τους γραφω, περναω καλα και δε χολοσκαω για τιποτα.
Και τι σημασια εχει ποσο πηρε το κοριτσακι; Αυτη η βαθμοθηρια θα σας φαει.
Στις εξετασεις κρινονται ολα.
αντε ρε που παιρνετε και 15αρια και 18αρια και μιλατε κιολας…εγω στο γυμνασιο το πολυ 14 επαιρνα…
(οχι οτι στο λυκειο αλλαξε κατι).
Κοιτα σοκρατες αμα εβλεπες ποσο εχω διαβασει ολη τη χρονια…
Συνολικα κανα 5ωρο μαλλον.
βασικα εγω δεν ειμαι του στυλ καθομαι και περναω καλα. ουτε βαθμοθηρας ειμαι (και οποιος μπει στην ταξη μου μπορει να το καταλαβει αυτο). 17 εβγαλα αλλα αξιζα πολυ περισσοτερο γι’ αυτο μου την δινει.
α, και το κοριτσακι ειναι αυτη που σας ελεγα στα μικρα μυστικα…:lol: :lol: #-o