Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ποια είναι αυτή ωρέ?? :-k :thumbup:

Η Vibeke Stene των Tristania!

Θεά! :–

Όντως είναι θεά! Μακάρι οι φήμες για Nightwish να είναι αληθινές, αν και μου άρεσε πολύ στο στυλ των Tristania… :frowning: Κρίμα που έφυγε… Με τσαντίζει λίγο η ιδέα που, αν όντως είναι έτσι, πάει στους πιο εμπορικούς και στην ουσία παρατάει τους άλλους… :-s
Επίσης, ψάξτε στο google, υπάρχουν και κάτι φωτογραφίες της που είναι ξανθιά :-k Καμία σχέση, αλλά είναι σίγουρα αυτή, το προδίδει το στήθος! :lol:

Ενωεις τα βυζγια?

Ναι αυτά εννοάει. Και είναι ζούπερ να πούμε! 8O :o :ok:

Τελικά οι verve είναι τέλειοι!
Cozy ευχαριστούμε για τα cds!!!:smiley:

:wink: Τίποτα!! 8)
(άκου της Kate Bush…δισκάρα!!)

Αφου ακουει εσενα πεστης να παψει να ακουει αυτα τα αδελφατα απο την Φιλανδια μπας και σοβαρευτει και καταφερουμε να την παντρεψουμε καμια ωρα :lol: :lol:

Άκουσα των Verve+Bon Jovi…
Θα το ακούσω άυριο το άλλο!:wink:

Νεφελη εχεις παει εκει στη Φινλανδια?

Δυστυχώς όχι…αλλά που θα μου πάει!
Θα πάω κάποια στιγμή!!

Nα πας, εχει πολλα ωραια αλλα και ασχημα πραγματα… 8)

Eγω το βρηκα, Beherit ακου! :smiley:

Έχεις πάει??Για πες!

zafrock έλεος!όχι κι εσύ!!:lol:

Έχω παει σε αυτες τις χώρες αρκετές φορές. Γενικά ειναι πολυ καλα. Αλλα και πολυ ιδιαίτερα.
Σημειώνω ότι η Φινλανδία ΔΕΝ είναι σκανδιναβική χώρα…μόνο η σημαία της μοιάζει με τις άλλες. Σκανδιναβία=Δανία,Σουηδία,Νορβηγία.
Να πας…αρκει να εχεις παρεα για εκει. μονη σου δεν θα την παλεψεις.

Αλήθεια?εγώ είχα διαβάσει ότι ανήκει στη Σκανδιναβία!
Θα το ξανακοιτάξω!Πάντως όντως είναι πολύ καταθλιπτική χώρα-αν αυτό εννοείς.

Τυπικα, ισως το διαβασεις οτι ειναι. Ουσιαστικα ομως, ειναι η “ασωτη” χωρα για τις αλλες 3. Για πολλους λογους. Ολες οι χωρες αυτες, ιδιως τον χειμωνα, ειναι καταθλιπτικες. Η Φινλανδια εχει αυτο σε μεγαλυτερο βαθμο…
Αλλα σαν τρελλος θα ηθελα να ξαναπαω σου λεω!!!

Να φανταστείς κι εγώ με τόσα που έχω διαβάσει θέλω να πάω κι ας είναι καταθλιπτική!
Πρέπει να είναι πολύ ωραία χώρα!είσαι τυχερός!

Σου ευχομαι να πας καποια στιγμη και να περασεις και καλα…
Μπορω να μιλαω ωρες…

----Ρ
–ΡΑ
ΡΑΣ
ΑΣ
Σ