Δε με καταλαβες.Δε μιλαω για το πρωην αβαταρ του φρηντομ αλλα για τον ιδιο τον φρηντομ
γτ ειναι ιδιοι στο μυαλο εννοεις?
Στη φατσα
γτ παπι ειναι ο φρεεδομ?
Οχι.ο φεθρι ειναι φριντομ
καλα εχεις πιει το καταλαβα
[SIZE=“2”]Ράδιο Τόλκης…[/SIZE]
[SIZE=“4”]Δεν κάνουμε εκπτώσεις…Ξεπουλάμε…[/SIZE]
Πήρα μια τράπουλα της Alchemy Gothic… είμαι σίγουρη ότι όταν θα παίζω δεν θα κοιτάω τα νούμερα αλλά τις εικόνες…
Το ίδιο κάνω και εγώ με τις τράπουλες-τσόντες. Δεν είναι τίποτα, μην αγχόνεσαι.
:lol::lol::lol:
Οι Deathstars έχουν επηρεαστεί τρελά από το Endorama
Βλέπω κόσμο στο φόρουμ,τι έγινε γαμώ δεν πάτε Μαντόνα?
Πήγαινε μια βόλτα από τον ηλεκτρικό. Με λιώσανε οι φανς!
Είχα στηθεί από χθες έξω απ’ το ΟΑΚΑ,με τη σκηνή μου,το αδιάβροχο μου,το ψυγειάκι μου κυριλέ αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το εισιτήριο στη κωλότσεπη της δεύτερης μου φόρμας(που είναι nike) και γύρισα πίσω να το πάρω.Μετά πήρα τον ηλεκτρικό αλλά δεν σε είδα,με ελικόπτερο πήγες?
όσο σκέφτομαι ότι θα την ακούω όόόόόλο το βράδυ χωρίς να θέλω εκνευρίζομαι!:!:
Είναι Σάββατο,έχεις 2 επιλογές.Είτε να φορέσεις ωτοασπίδες είτε να την κάνεις για αλλού.Εκτός κι αν ΠΡΕΠΕΙ…
Όχι ρε με ηλεκτρικό σου λέω. Εγώ έχω κλείσει 2 V.I.P.
έχω κανονίσει για αλλού αλλά εύχομαι να έχει τελείσει μέχρι να γυρίσω σπίτι αλλιώς…
…με βλέπω να αγοράζω ωτοασπίδες:p
2 VIP?
Ένας φίλος είχε μια γκαρσονιερούλα,ένα αμαξάκι,την δουλίτσα του και ένα μικρό κομπόδεμα.Όταν βγήκαν τα εισιτήρια στην αγορά,αγόρασε 20 vip και τα πούλησε στο ebay.
Τώρα έχει 3 βίλες,2 εξοχικά,καμιά 10αρια αμάξια,5 γυναίκες,2 ελικόπτερα,3 λίαρ τζέτ και δε δουλεύει.
Κανονικά όμως είναι ΤΙΜΗ ΣΟΥ που έχεις την ευκαιρία να ακούσεις ολόκληρο το σετ της διαγαλαξιακής σούπερ-σταρ(να μην είναι 45λεπτο μόνο σαν της JLO).