:lol::lol::lol:καλό!
Κυριακη πρωι. Ξυπναω, και καθομαι να λυσω ασκησεις. Εκει που αρχιζω να σπαζοκεφαλιαζομαι στην 3η, ακουω κατι μικροφωνισμους απ’εξω.
Wtf λεω.
Μετα μια παιδικη φωνη και κατι ασυναρτητες ιαχες πολεμου. Και παραλληλα μικροφωνισμοι. Φανταστηκα οτι θα ηταν καποιο σκασμενο με ενα τετοιο.
Και ειχα δικιο. Το παιδι συνεχιζε να παιζει επι καμια ωρα και να μου σπαει τα νευρα. Ανακαλυψα οτι δεν ημουν η μονη. Ο αδερφος μου στο διπλα δωματιο προσπαθουσε ματαια να διαβασει αλλα το βλαμμενο δεν αφηνε κανεναν απο τους 2 μας να συγκεντρωθει. Ας κανουμε υπομονη λεω, ψιχαλιζε κι ολας και θα σταματουσε.
Αλλα οχι. Εμεινε εκει και συνεχιζε να φωναζει και να χαλαει τον κοσμο. Ο αδερφος μου δεν αντεξε, βγηκε εξω, εντοπισε απο που ερχοταν η φωνη, και φωναξε ‘‘ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΣΚΑΣΕ!’’.
Και εσκασε. Και ειμαστε ολοι χαρουμενοι.
Κοίτα μη το πιτσιρίκι επιστρέψει με κανα τέτοιο:
Σήμερα 1 η ώρα στην ΝΕΤ έχει το Reservoir Dogs.
Το χω δει μόνο μια φορά και θα το τιμήσω και σήμερα.
Πάμε Mr.Blond!!!8)8)8)
Έτσι. Ταραντίνος. Αλλά, πόσο ζώα είναι στην ΝΕΤ και το βάζουν στη 1?
Κανα λινκ για να δουμε νετ και εμεις στην ξενιτια?
Aσε ρε που θα κατσω να το κατεβασω. Που να ανοιγω τορρεντ τωρα και τα λοιπα συναφη. Καλυτερα να μην τη δω ποτε!
ειδα σημερα μπροστα μου κοπελα να σνιφαρει!!!
μεσα στο τρολευ!!8O8O8O8O
Τι σνίφαρε,ντεπόν?
οχι λεξοτανιλ!πας καλα??
Ναι ρε,απλά σε τσεκάρω.Να σου πω…ΕΧΕΙΣ???
αμε…εσυ?
Για να ρωτάω…
ΟΧΙ
Είδα west side story σήμερα
τι να εχω??:-k:-k:-k:p:p
Tελικα τι κανατε με την περιπτωση μου?
Περι νετ ομιλω…
Προς τους εντιμοτατους γειτονες μου:
Βγαλτε ρε αλητες το router προς το παραθυρο…και μην κατεβαζετε σαν …χμ…ομοφυλοφιλοι…Εχουμε αρπαξει πουντα στο μπαλκονι…Τσογλανια…
Με αγαπη…
:p:lol:#-o