Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

παρτε ρε ασυρματο!50 ε κανει!τσιπιδες!

Tι 50€ ρε. Ουτε λεπτο!

α μου χεις 3ενερωσει κιολας ε!κλειδωστε ολοι τα ρουτερ ρε!!παραμονευουν κλεφτες(μπακιλους!)

Είναι φοβερό ότι η ώρα είναι μία,καθομαι και καιγομε ροκιν ενω αύριο έχω σχολείο και δεν έχω κάνει καθόλου φυσική γενικής παιδίας που έχω τα κερατα μου για αυριο…

Εγω δεν κανω σαν την λουνατικ.
Μονο ταινιες κατεβαζω :stuck_out_tongue:

ουτε μσν ρε αλητακο!!εγω ειμαι κατα του να κλεβω επειδη με εχουν κλεψει απειρες φορες…αλλο που ειναι ενα μονιμα ξεκλειδωτο κοντα μου και μπαινω απο κει πολυ συχνα!!εγω ομως το δικαιουμαι!τοσους μηνες με κλεβανε!

Εγω το εχω κανει disable το wireless αλλα ετσι και αλλιως ο κυρ-Παρασκευας απεναντι με το
ζορι χρησιμοποιει την τιβι. :stuck_out_tongue:

Ρε μαγκα μου, ξες τι αλανι ειναι ο Παρασκευας? Μεχρι και γκομενα εχει παει σπιτι του!

Ε ναι τωρα που χηρεψε και μπορει να φαει και τα λεφτα της γυναικας του τσιλιμπουρδιζει απο εδω και απο εκει.

Μα τι μαλάκες είναι ρε στην ΝΕΤ!!!:thumbdown:
Σου λένε 1 η ώρα έχει ταινία και έχουν ακόμη τον Πουρουπουπού.:?
Λέει σε μια στιγμή.
“Ο Παναθηναικός δεν έπαιξε , γιατί ήρθε η Μαντόνα. Τι θα γινόνταν αν ερχόνταν ο Μαραντόνα…”

:cold:

Θα το δω μάλλον αργότερα μιας που το χω κατεβάσει.8)

:lol::lol::lol::lol::lol:
Αυτό ήταν κορυφαίο!δεν μπορώ αλλο βγαίνω παω να διαβάσω:p

Κατσε εδω ρε!Φυσικος ειμαι σε βοηθαω εγω. 8)

Σε παρακαλω αγορι μου!
Αν θες μην βλεπεις!
Στο κατω κατω δεν την πληρωνεις κιολας! :–

Βασικά τώρα αρχίζει…
Η μαλακία είναι ότι μπορούσα να το δω μιας και το χα κατεβασμένο , αλλά ήθελα να δω την ταινία από την Νέα Eλληνική Τηλεόραση…::–

Mάλλον θα πάω να το δω , αύριο είμαι free ούτως ή άλλως…8)

ε να πάν να…δεν άρχισε…σόρυ δεν θα σας προσφέρω τηλεθέαση…

Καμιά συμβουλή για τα προβλήματα στις δυνάμεις μεταξύ ηλεκτρικών φορτίων?:slight_smile:

Μα καλα δεν εχεις βιβλιο με λυσεις? :stuck_out_tongue:

Ελα ρε αυτα ευκολα ειναι!Βασικα η φυσικη γενικης ειναι ευκολη αρκει να μην την εχεις παρει με φοβο.
Ε με τα φορτια ψιλοστανταρ ειναι τα θεματα.Πες τι δεν καταλαβαινεις!

Όχι ρε δεν είναι ότι δεν τα καταλαβαίνω αλλά βαριέμαι να τα κάνω γιατι κολοβαράω στο ροκιν:p
Πάω να τα κάνω τώρα…πάντως thnx re c:)

Mόνο Φυσική Κατεύθυνσης:(

Λίγο στάφ…