μπορω να σου βρω αγω αμα θες
εχω εναν γνωστο που εχει εναν γνωστο που εχει εναν γνωστο που εχει…
μπορω να σου βρω αγω αμα θες
εχω εναν γνωστο που εχει εναν γνωστο που εχει εναν γνωστο που εχει…
…Εναν γνωστο;
ένα φίλο:|
ναι, αμα θες σου βρισκω αλλα φαντασου ποσο θα ανεβει η τιμη αμα περασει απο τοσα χερια το πραμα…(γιατι και ο καθενας θα πρεπει να βγαλει το κερδος του)
εμπορας:κανονικη τιμη(πες γυρω στα 20$)
γνωστός1:βαλε +5$
γνωστος2:αλλα τοσα
φιλος:αυτος θα μου το δωσει οσο το βρει
εγω:αναλογα για ποσο ηλιθιο θα σε βρω
αρα απο τα χερια του εμπορα μεχρι εσενα η τιμη θα ειναι γυρω στα 50$
συν το κακο που θα κανεις στον εαυτο σου και τα παραπανω λεφτα που θα ξοδεψεις στο νοσοκομειο η στην κλινικη αποτοξινωσης.
ακομη θες?
Τι,κανονική τιμή $20? Τι ποιότητα είναι αυτή ρε,απ’ αυτή που κάνουν στο Χόλυγουντ?
παραδειγμα εδωσα, δεν ασχολουμαι με τετοια, αν και η φουντα νομιζω ειναι 10 ευρα το σακουλακι, αν και βρισκω σιγουρα πιο φτηνα γιατι εχουμε παραγωγη στο νησι μας.ποιος τη χαρη σου, θα σου δωσω και ντοπιο πραμα απο το χωριο!
εγω μιλησα για σνιφαρισμα…τι μου το γυρισατε στην φουντα??
Ναι ρε τι φούντα? Γι αυτό θεωρώ τα $20 μεγάλη τιμή.Το 1 g πάει λιγότερο σαφέστατα(μιλάω για αρχική τιμή).
καλα, αφηνω εσας τα junkies να μιλησετε για τις μαστουρες σας
ελα τωρα ολο και κατι 8α χεις κανει και συ…
ειμαι μικρος και αβγαλτος ακομη…
τα μονα που εχω κανει ειναι τα κλασικα:τσιγαρο, ποτο, λακ(ναι μαστουρωνεις και με αυτο) και ανεξιτηλο μαρκαδορο
Πέθανε ο Πολ Νιούμαν…
Ειδες καμια ταινια του προσφατα;:-s
λατρεύω πολλές παλιές του ταινίες και όποτε την πετυχαίνω βλέπω το Κεντρί με τον Ρέντφορντ. Γιατί δε σου αρέσει ο Πολ?
Είμαι βέβαιος πως έχει ποσταριστεί και στους όμορφους ηθοποιούς από κάποια σας!
πφφφ
τώρα κατάλαβα πως και αυτό το θάνατο σε εμένα θέλετε να τον φορτώσετε
Πάω να δω ποια τον πόσταρε. Αν ήσουν εσύ, τότε ξέρουμε πότε ξεκίνησε να σχηματίζεται ο καρκίνος:p
Serial killer εχεις καταντησει. Εισαι το προτυπο μου, να ξερεις!
Δεν τον ποσταρα εγω.
Πεινάω σαν λυσσασμένη νεροξυλόκοτα, σαν χνουδωτη φειτόψειρα, σε περίοδο ζευγαρώματος.
Σιγά… Ο Πινκ είναι πολύ πιο παίχτης.
Δισέλιδο στην Espresso αφιερωμένο στο καυτό ζήτημα "Γιατί η Madonna είπε ‘Motherfuckers’ "
Guys, I need help.
Ποιος πολύ γνωστός μουσικός πέθανε επειδή τον ξυλοκόπησε ένας bodyguard? Τον συνάντησα κάπου στη wikipedia αλλά δε θυμάμαι ποιος είναι.
Τόλης Τσιμογιάννης