:)…
σου άρεσε το αστείο μου?
είναι με βάση τους νέους κανόνες
Ποιοι είναι οι νέοι κανόνες?
Απαντήστε πλιζ
Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πιστεύουν ότι ο James Blunt και οι Fallout Boy είναι metal??? 8O
Ναι,ειδικα απο το Μαρουσι και βορειότερα…
Ρίξε μια ματιά στα σχόλια εδώ να καταλάβεις:
Μιλάμε για πλήρη ασχετοσύνη!!!
Μη νομιζεις κι αλλου υπαρχουν τετοιοι.
Ασχετίλα…
Όχι ρε μην το λες
Ρε παιδιά δεν παίζει να μην κάνει πλάκα το παλικάρι.
Ή κάνει πλάκα και θέλει να μαζεύει βρισίδια ή πραγματικά δεν ξέρει τι του γίνεται…
Ήρεμα με το Μαρούσι… :lightsabre:
:x
Βριλησσια να λες:yes:
Εντωμεταξυ στα comments ο πιο ωραιος ειναι αυτος που πεταγεται και λεει για Pantera στο ασχετο:lol:
Δεν φαντάζεστε τι τραβάω.
Όλοι ξέρουμε για τα προσόντα σου. Μην κάνεις πόζα τώρα.
Μολις μου ηρθε το εξης μειλ:
Ο πρόεδρος της Αργεντινής έλαβε αυτό το mail και το θεώρησε ’ junk mail ', 8 ημέρες αργότερα πέθανε ο γιος του.
Ένας άντρας το έλαβε, αμέσως το έκανε forward και προς έκπληξή του κέρδισε το Λόττο.
Ο Alberto Martinez έλαβε αυτό το mail το έδωσε στη γραμματέα του να το φωτοτυπήσει και να το διανείμει,αλλά αυτή το ξέχασε σε μια εβδομάδα έχασε τη δουλειά της και ο Martinez την οικογένεια του.
Αυτό το email είναι θρησκευτικό και θαυματουργό, στείλτο σε 20 άτομα μέσα σε 13 ημέρες. Αν δεν το ξεχάσεις θα έχεις μία έκπληξη!
Οι Ελληνάρες να βάλουν ΝΕΤ!!
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ Τ´ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΣΟΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΕ 6996 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ) ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ!!!
ΤΟ MAIL ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 0,0000000000018976 nanoseconds!!! Μην σπάς την αλυσίδα (ούτε τα αρχίδια του σοφού!!!)προώθησε το στις επαφές σου ΤΩΡΑ!!!
(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ CHAIN MAILS ΜΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ)
ρε φιλε μου ρ8ε το απογευμα!!ελεος!!τι γελιο ριχνω με τα ζωα που τα πιστευουν…
παιει να εχουμε και κανεναν κοινο που το εστλ και ηρθε και στους 2…
Συνήθως κάτι τέτοια κουλά τα σβήνω χωρίς να τα ανοίξω, αλλά ο τίτλος με τράβηξε:p
Ελπίζω μη πάθω τπτ τις επόμενες ώρες ε:-s