Όχι,απλά αυτή η ατάκα είναι κάτι παραπάνω από ατάκα,είναι κάτι το ιερό.
Αλήθεια είναι και μου φαίνεται παρανοϊκά μαλακισμένο.Προσβλήθηκε κανένας? Στον κόσμο που ζούμε αντί για “Γεια” σου λένε “Τι γίνεται ρε μαλάκα?” Για να παρεξηγηθείς με κάτι ανάλογο,πρέπει να είσαι πολύ μυγιάγγιχτος ή κομπλεξικός.Αν τώρα δε γουστάρουν τα όσα γράφει,ας ρίξουν κάνα χαστουκάκι στη μάπα τους να συνέλθουν και να δούνε που πραγματικά είναι το πρόβλημα.
Έχουμε ν’ ακούσουμε πολλά brutal απόψε.
A θα πας και συ στο Live των Βορειων Αστεριων ?
Πφ. Πήγε στο εξωτερικό και μας κοπανάει συνέχεια τα λάιβ που θα δει. Πφ ξανά και ξανά.
Α; :Ρ
Βασικά ενδέχεται να έιμαι στο πόδι. Σκέψου μόνο ότι έχουμε οικογενειακή μάζωξη!
Ένα παιδί από το ωδείο μου είπε ότι παίζει να δούμε satyricon και slayer στο march metal day (έχει ξαδέρφη στην εταιρεία, λέει μούφες - θα σας γελάσω).
Μην τα λες έτσι απότομα αυτά και πάθουμε κανά εγκεφαλικό μεγάλοι άνθρωποι!
Επειδή μας βολεύει θα τον πιστέψουμε τον φίλο σου και θα τα σπάσουμε όλαααα.Άντε να κάνουν και 2 σκηνές.μια ντεθ και μια όλα τα υπόλοιπα(wishful thinking)
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φρίκαρα λίγο. Είναι νωρίς βασικά, έχουμε μέλλον για τα σίγουρα!
Κορπσέτ, αυτό το άβαταρ σου… δε χορταίνω να το κοιτάω. Δε ξέρω γιατί. Μάλλον επειδή παίζει έξυπνα με τον φωτισμό, τις σκιές… Τον συνδυασμό του συμπηλρωματικού άσπρου-μαύρου…
άσε που άλλαξε και η σελίδα:p
ρεεε, ελληνικο hip hop συγκροτημα ειναι
Το οποιο δεν ακουω, και το και εσυ πηγαινε στους φιλους μου πισω στο ελλαδα που θα πανε αποψε
χαχα ναι. πάντως δεν έχω κόλλημα με submission.γεγονός
Ααααχ, να το πάλι.
Δε γίνεται να μείνει μακρυά μου για πολύ. Θέλω να το βλέπω σε κάθε σελίδα του φόρουμ. Αυτά τα συμπληρωματικά χρώματα… (καρδούλες)
@ Mr, α ναι? Χαχαχα, τι να κάνω, έχεις κάνει λόγο ως τώρα για διάφορα live εκεί πάνω στα βόρεια και μου έχει γίνει εμμονή!
εν τω μεταξύ δίπλα στους friends έχει σταυρούς λες και είναι οι dearly departed να πούμε…weird#-o
Αχαχαχααχ, μόνο απο σένα θα το περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο! :lol:
ρε γτ εφαγε μπαν ο ντεντ??
Δεν εφαγε μπαν. Απλα για λιγο καιρο θα ειναι νεκρος.
Θέωρησε άδικη την παράταση του μπαν του thats και το είπε 2-3 φορές. Τα διέγραψαν οι μοντς, οπότε μη ψάξεις να τα βρεις.
8O8O8O
Σοβαρά μιλάς?