Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Προσεχε αλλη μια να το πεις θα φας κι εσυ μπαν!:smiley:

για εξίβρυση κ σπαμιν συμπλήρωσε 5 πόντους κ έφαγε ένα μήνα

εδιτ : σε αυτά τα θέματα καλό είναι να μην λέει ο καθένας ότι θέλει

σίγα μην έφαγε κ μπαν γιατί είχε τερηδόνα…

Έχω κάνει και γω μπαν. Κορίτσια και αγόρια, όποιος/ια θέλει αυτόγραφο στο καμαρίνι.

O dead λέει ότι είχε ήδη 4 πόντους (1 προσωρινό και 3 μόνιμους) και ότι του δώσατε άλλους 3. Αναρωτιέται αν το παρακάνατε. Επίσης οι βρισιές που χρησημοποίησε είναι gtp και σκατά. Σε λίγο καιρό έχει επίσκεψη σε οδοντίατρο λέει και φοβάται όταν ακούει τερηδόνα. Αυτά.
Υπάρχει και υλικό για διαφήμιση όποιος ενδιαφέρεται.
Κατάντησα φερέφωνο!

ναι πάτησα λάθος κουμπί, ένα ήθελα να του ρίξω, σόρυ.

Σιγά μη πήρε και 10 πόντους. Ένας του έμενε για μπαν, τον οποίο και του τον είχαμε χαρίσει ως τώρα μάλιστα σε διάφορες περιπτώσεις spamming. Και τελικά τον δέχτηκε σήμερα, ίσα για ένα μηνάκι. Ελπίζουμε να μείνει εκεί.

Αυταααα! :roll:

3 πόντοι για “gtp” και “σκατά”; :-s

μα και αλλες φορες σπαμαρε και το φωναζε κιολας.και ηταν σαν να χατε συμβιβαστει στην πλακα αυτη του “σπαμινγκ” αλλα τωρα ισως το παρακανε.εχουν σβηστει τα μην.και δεν ξερω.
ντεντ να προσεχεις τον εαυτο σου!

Καλά, εμείς λέμε τι έγινε, και οι άλλοι επιμένουν στους 3.

Να το κάνουμε πιο δραματικό καλύτερα? Πήρε 13 πόντους επειδή απευθύνθηκε με “ρε” και “παράτα μας”.

(θα το ακούσουμε κι αυτό σε λίγο)

O dead λέει:
από τότε που βρέθηκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.Λευτερία στον thats και σε κάθε ανήσυχο πνεύμα. Ο κύκλος μου τελείωσε,η περίοδος σας αρχίζει σε 5,4,3,2,1…

εδιτ1 / λέει ότι ξέρει να μετράει e-mail και πόντους όσο μπούφο κι αν τον θεωρείτε.
εδιτ2/ Πολλά ποστς και δεν θ’ αναφερθεί σε όλα. Το λήγω εδώ εγώ τουλάχιστον, ας βρει άλλον :Ρ

Ω ρε φίλε. Και γω είχα τερηδόνα. Ευτυχώς που πήγα οδοντίατρο προχθές…

Αυτό λέω, έλανορ :slight_smile:

όχι ρε γμτ όχι όχι όχι

έλεος πια

είχε 4. συζητούσαμε να του ρίξουμε άλλο 1 για σπαμιν κ τον έφαγε.

είπε κ σκατα κ gtp αλλά αυτό οκ, σιγά, θα κοιμηθώ το βράδυ, αντέχω την σκληρή κριτική

κανείς δεν τρώει μπαν με την μια. γιαυτό οι πόντοι είναι 5.

εδιτ : κ με 1 μπαν έτρωγε. απλά πάτησα λαθος κουμπί. αν δεν θέλει την συγνώμη την παίρνω πίσω.

μσν γενίκαμε πάλι.λολ

Ρε ντεντ αγορι μου. Σου ειχα πει να αλλαξεις αβαταρ. Να βγαλεις τον Ντρουλινγκ. Δυστυχως δε με ακουσες και με αναγκασες να σου ριξω pondo.

4 ποστ ταυτοχρονα. λολετα

Εσύ το έκανες μωρή Ελευθέριον;

Λιγο πολυ ειναι γνωστο οτι ολα τα κανω :slight_smile:

ο βάκιλος το έκανε - γύρισε από το μπαν κ την έχει δει…

εγώ θέλω αυτόγραφο πάντως

Γυρισα απο το μπαν λιγο μαυρισμενος ειναι η αληθεια.

Οσο για το αυτογραφο θα σου δωσω :slight_smile:

Το φόρουμ δεν θα είναι ίδιο :frowning:

Ουτε ηταν.

Τα παντα ρει. :slight_smile: