Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Πςςς δεν παιζεται ο μεγαλος!

Edit : Βρε μπας και λες ενα τραγουδι που ελεγε ο Ματ Ντειμον?

Ποιο? Αυτο?

http://uk.youtube.com/watch?v=WLG3S5WzHig

Μου εφυγε μια μεντα.

Ποσα κιλά?

τοσα.

.

Mωροι και οι 2. Τελικα δυοσμος ηταν.

A.

.

Κλειστο, θα μπει καμια μυγα ή το κεφαλακι του δεμον κλινα.
…αν το εχει αφησει δλδ ο wise…

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Eκανε κοιλια η β μου?
λ
α
κ
ε
ι
α

οχι παιδακια μου…ειναι αυτο που λεει ο χασελχοφ σε συννεφακι τη στιγμη που φιλαει την γερμανιδα ο τυπος!

δεν ασχολουμαι πια με το κεφαλακι του!με σνομπαρει…

Ρε βλαμμενο ντημονκλινα επανεφερε την ταξη γαμωτεν.

Ενηγουεη, θελω να δωσω ΑΥΤΟ στον φορουμικο λαο.

hi5 , διαδικτυακο ψωνακι, οικονομικοτατο, δε χρειαζεται να αγορασεις καινουριο φορεματακι ουτε να ποζεριασεις στο τοπικο κλαμπακι, με πολλες προσπαθειες η φωτογραφια μπορει να βγει καλη και να μη φαινεσαι πολυ σκατα, fun καταστασεις σε fun μερη με fun διαθεση, αποδειξεις ευτυχιας γιατι σε οποιον το λεω δε με πιστευει, σεξυ ποζες, ανετες ποζες, σοφιστικε ποζες, ποζες μαυρο γυαλι γιατι ηλιος βαραει κοντρα webcam, αυθορμητες, γιατι ξερω να ζω, ξερω να απολαμβανω καθε στιγμη και να τη δημοσιευω, κοιτα με τσουλα, δειχνω πιο λαμπερη απο σενα-τα λεμε αυριο, στασεις ζωης σε ευπεπτα moto, carpe diem, free spirit, κανω πιπες αλλα το φιλοσοφω, waiting for the Οne, θα ηθελα να κανω πιπες αλλα δε μου καθεται κανεις, loves lost, πονος, πονος, δακρυ, πονος, ειχα μια γκομενα πριν 31 χρονια για δυο μερες, λυγμοι, αποσιωπητικα, δειχνουν σκεψη, προβληματισμο, κουλτουρα, κοιτα ειμαι ψαγμενος, ακουω αυτο, ειδα εκεινο, διαβασα το αλλο, αληθεια, ψεμμα, who cares, κοιτα με’δω, φοραω κασκολ, 28 βαθμοι, μαυρη βλεφαριδα πισω απο χοντρο μυωπικο, ειμαι σκεπτομενη, αν δε μιλησω πολυ μπορει να μη καταλαβεις πως ειμαι ψευτικη, φιλια, πολλα φιλια, φιλιεμαι και κοιταω την καμερα, φιλιεμαι για την καμερα, φιλιεμαι πολλες φορες για να πετυχω καλη γωνια με τη καμερα, διαλεγω το καλυτερο φιλι, κοιτα με, ειμαι ευτυχισμενη γαμωτο, με φιλανε, φιλαω και με φιλανε και το δειχνω και το γραφω, ο ερωτας της ζωης μου για το επομενο διμηνο, τον αγαπω, την αγαπω, με κουρασε, κουραστηκε αυτος πρωτος, γιατι, τον μισω, την μισω, ειμαι πληγωμενη, ειμαι ελευθερος, κοιτα, με φιλανε παλι, με αγαπα, τον αγαπω, χαρειτε για μενα, ζηλεψτε εμενα, δωστε μου comments, τρελιαρικα comments απο τρελιαρικα φιλαρακια που real life ειναι εμετικα ανοστα, φιλοι, φιλοι που μ’αγαπανε και υποσχονται καφεδες σε βαθος δεκαετιας, που χαθηκες εσυ, ευτυχως χαθηκες εσυ, πειτε, πειτε ποσο γαματος ειμαι, πειτε, μη πειτε πως ειμαι τραγικα μετριος, πειτε οτι σας ελειψα, πειτε πως ειμαι μοναδικος, μπειτε στην παρεα μου, κοιτα, κοιτα εδω ποσους φιλους εχω, thanks for the add thanks for the add thanks for the add cute pricture thanks for the add thanks for the add, κοιτα, ολοι αυτοι με νοιαζονται, αληθεια, ας βαλω τους ωραιους πιο μπροστα, γυμνος, γυμνος, γυμνος, ημιγυμνη, γυμνος, κοιλιακοι, μαγιω, ντεκολτε, ντεκολτε, φουστα, ποδι, ποδι, δυο ποδια, ποδι, φουστα, υφακι, βαμμενη, βαμμενη, βαμμενη, κωλος, κοιταχτε τα video μου, σου αρεσει αυτο που μου αρεσει, κοιταχτε τη μουσικη μου, αν σου αρεσει αυτο που μου αρεσει αγαπα με, εστω απο μακρια, ταισε τη ματαιοδοξια μου, δε μου φτανει οση παιρνω στο δρομο, δε μου ειναι ευκολο να τη ζηταω, δωσ’μου fives να τα κανω γλυφιτζουρια, δωσ’τα μου κι ας με σιχαινεσαι, ενεσιμη ευδαιμονια σε μουτζες ειναι, ουτε που θα με ξαναδεις, κοιτα το background μου, εκφραζει την προσωπικοτητα μου, ειναι η προσωπικοτητα μου, ενα χαλι για να απλωνει ο κοσμος πανω μαλακιες, κι εγω να τις δεχομαι, ειναι σκουρες, ειμαι σκουρος, ειναι φουξ, ειμαι φουξ, χανονται πανω μου, δεν ειναι διακριτες, δεν ειμαι διακριτος, ειμαι συνοθυλευμα, δε μ’ενδιαφερει, κρατηστε με στη ζωη και θα σας κρατησω κι εγω, ετσι συμφωνησαμε. copyright: Imrahil

Στο χαηφαη ενος που μου εδωσε ενας για να διαβασω ενα κειμενο. Ενας καποιος καποτε καπου.

[SPOILER]Interests
hM T4 1nt3r3st4k14 M0u 31Na1 p0ll4 k41 t0 v4s1k0 E3E3E3iNaI n4 gr4fntabligiou T4 P4NnTt4 mMm3 C00l tr0p0!!!11oneoneeleven
Favorite Music
Μαντονα , Τζει-Λο , Καιλι , Μαράια Κάρει , Αβριλ Λαβριλ Βαβριλ , και αυτη που τραγουδαει την Ομπρέλα

Οπως καταλαβαινετε ακουω εναλλακτικά πράγματα αφού στο χαι-φαιβ όλοι ακούνε μέταλ, από Slayer και πάνω

Favorite Movies
Rambo

Favorite TV Shows
εγώ είμαι επαναστάτης και δεν βλέπω αυτά τα “λοστ” και “πρισον μπρέακ” που μας λανσάρουν οι αμερικάνικες πολυεθνικές

Favorite Books
Χμμ εδώ πρέπει να γράψω κάτι κουλ όπως όλοι που στην ερώτηση για τα βιβλία γράφουν “χαχαχαχαχαχα εγώ είμαι μάγκαρος δεν διβάζω βιβλία” ή κάποια άλλη ατάκα, αλλά δεν μου έρχεται τίποτα, σόρυ :frowning:

Favorite Quote
" Ε εσυ καμμενε που παιζεις αυτα τα πλειστεισο, βγες εξω να αντικρισεις το ριαλ λαιφ " [/SPOILER]

:bow2:

Διακρινω μια ταση να μειωσεις τα παραπανω ατομα?

Μόλις έπεσα με το ποδήλατο. Έκανα endo με το μπροστινό και έφυγα μπροστά…

Γ@μώ τα δισκόφρενά μου!!!

Ήταν ένα ωραίο κατηγορικό πέταλο… δεν μπορούσα να αντισταθώ! :stuck_out_tongue:

Μας ζάλισε τον έρωτα ο Παπανούτσος, πραγματικά!

Ρε συ Ράνια, δεν είναι αρκετά υπερβολικά όλα αυτά; Με την ίδια λογική, και τα blogs, και τα fora και όλα σε μια τελική, ιντερνετικά ή όχι, ταΐζουν τη ματαιοδοξία μας κτλ. Και τεσπα από δω μέσα πολλοί έχουμε χαηφαη αλλά δεν κάνουμε έτσι όπως γράφει το ποστ :-s

Τα βρίσκω πολύ υπερβολικά… Όχι ότι δεν ισχύουν αλλά είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά και για να είμαι ειλικρινής, αυτά βρίσκω “αχ προσέξτε με, είμαι εναλλακτικός και διαφορετικός, δεν έχω χαηφαη, είμαι πολύ έξυπνος γι αυτό, αχ κακόμοιρα προβατάκια μου ξεγελαστήκατε και μπήκατε στο μαντρί της μαζοποίησης”.

Όχι ότι τα λέω για σένα αυτά ε, μια γνώμη μοιράζομαι

Νταξει, το hi5 λειτουργει και σαν προξενητρα ( και δεν το λεω μονο σαν κακο αυτο), αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Στην ελλαδα αυτο εγινε διασημο στον μεσο εφηβο, αλλα το facebook πχ δεν παει πισω, μπορει να μην υπαρχουν τα αγαπουλινια <3 αλλα ειναι ας πουμε το μεγαλυτερο οικοιθελες (?) φακελωμα εβερ… προζ αντ κονζ μον αμι

Μετά το σχολείο μπορεί και να τον επανεκτιμήσεις… όπως βέβαια συμβαίνει με όλους τους συγγραφείς που διαδάσκονται στα σχολεία… So much for education.

Πράγματι.Έχει πει σοφά πράγματα.Η υπογραφή μου είναι λόγια του Παπανούτσου

Εγώ τον μισούσα ως την Α Λυκείου. Μετά, που διάβαζα πάρα πολλά κειμενάκια για Πανελλήνιες -δίναμε και στη Β- τον λάτρεψα. Γενικά, Έκθεση, Βιολογία Κατ και Χημεία Κατ, τα καλύτερα μαθήματα ΕΒΕΡ :slight_smile:

Αχ :-s:cry:

Για εισαγωγή είναι γενικότερα. Κυκλοφορεί ένα βιβλίο του σπίτι μου (Πρακτική φιλοσοφία) και είναι γραμμένο σαν βοήθημα για το σχολείο κτλ. Όχι ότι γράφει άσχημα ξερωγω.