Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

So much is lost

#-o

so much to say,so little time for me…

So much I wish i could so many wish I would …

so much more aware…

τι so much και so much.τι σας έπιασε

Παιδιά, πείτε όχι στην πρέζα. Κρίμα είναι, χαλάει όμορφα μυαλουδάκια. Και στους καιρούς που ζούμε, χρειαζόμαστε έξυπνους ανθρώπους, όχι φυτά.

[SIZE=“1”]μια κοινωνική προσφορά της ellanor.α.ε, μιας εταιρίας τέλος πάντων[/SIZE]

So much boredom

Πάνε και οι Κυριακές μου. Αντίο, ύπνε.

Μη λες για υπνο γιατι κλεινουν τα ματια μου.

+1 :frowning:

Α και επισης.

ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ, ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΙΘΥΛΟΜΕΘΥΛΕΘΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ.

Στην Ρετς πηγαινε το ποστ (ομπβιουσλη).

Κουραγιο φιλεναδα. Μολις τελειωσουμε θα σε παρω να παμε Ιμπιζα.

Ράνια, συμφωνώ. Ρε τα μαθηματικά γενικής, όπως η φυσική και η χημεία θα χρειαστούν στην κατεύθυνση του χρόνου. Εμείς τι φταίμε; :-s

Και κυρίως όταν η καθηγήτριά σου είναι ψευδή και έχει ούτως ή άλλως πρόβλημα με την γλώσσα της και όταν πας να ανοίξεις το βιβλίο σου ρχετε η ηλίθια φωνή της στ’ αυτιά σου.

Χημεία Κατεύθυνσης ftw :stuck_out_tongue:

Αιθυλομεθυλαιθερεθ, αλκυλεθτερεθ κι ετσι?

Ευγενια, εγω γιατι να μαθαινω τις Ισμηνες και τις Αντιγονες? :Ρ

(τριγωνομετρικες εξισωσεις φουτουβου. και στην αρχη δεν ειχα καταλαβει και τιποτα.)

Μόνο αυτές και σαν ιστοριούλες όμως… Εγώ κάνω και γεωμετρία και φυσική και άλγεβρα και χημεία και όλα κομπλέ.
Βασικά υπάρχουν και χειρότερα (βλ θρησκευτικά).

In απαλλαγη we trust :wink: Ειδικα αν η καινουρια καθηγητρια ειναι το γκετο προσωποποιημενο και θα σου ρημαξει ολον τον Μ.Ο. μονο και μονο επειδη μια μερα δεν εβγαζε μυτη το μολυβι σου και ειπες ‘‘στο διαολο’’.

:slight_smile:

εε ειναι επειδη τα παπουτσια σου γραφουν ΑΪΡΟΝ ΜΕΗΝΤΕΝ

Όχι δεν είναι έτσι ψευδή. Σφυράει.

Αιθυμεθυλοεθαιρεςςςςςςςςς

εεε βεντερ με ξενερωσες.

Μεημπι!

Θα την ρωτησω για τους heavens gate αυριο μιας και το ανεφερες. Εχεοχοεοχεοχεοχ.
‘‘Μα κυρια, για το συγκροτημα σας λεω, τι σατανιστικα μου λετε θεολογος ανθρωπος?!??!?!’’

:slight_smile:

Μετα απο αυτο το ευχαριστο διαλειμμα λοιπον, παω να κανω αγριο σαικσ με τα αλκυλαλογονιδια, τους ακορεστους υδρογονανθρακες, τις αλδευδες και τους εστερες.

Και κανα διανυσμα.

Σιγια!

Δεν υπάρχει πιο γαμάτο πράμα από το να τη λες σε Θεολόγο!!!

Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο…