Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Xρονια Πολλα! :slight_smile:

χρονια πολλα καλα με αγαπη κ χιππικο ερωτα!
εκανες το καλυτερο δωρο στον εαυτο σου που δεν πηγες!:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:drunk:

χρόνια πολλάαααααααααααααααααααααααααααα!

Σε μία ασυνήθιστη εξομολόγηση προχώρησε ο κιθαρίστας των Rolling Stones Κιθ Ρίτσαρντς, σε συνέντευξή του στο τελευταίο τεύχος του βρετανικού μουσικού περιοδικού NME.

Απαντώντας στην ερώτηση «ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που προσπάθησε να σνιφάρει», υπό την επήρεια ναρκωτικών, ο εκκεντρικός μουσικός δεν δίστασε να απαντήσει: «Τις στάχτες του πατέρα μου», ο οποίος πέθανε το 2002 σε ηλικία 84 ετών.

Στην ίδια συνέντευξη ο 63χρονος Ρίτσαρντς δήλωσε περήφανος για τον γεμάτο καταχρήσεις τρόπο ζωής του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για 10 χρόνια ήμουν πρώτος στη λίστα των μελλοθάνατων. Πραγματικά απογοητεύτηκα όταν βγήκα από τη λίστα. Ορισμένοι γιατροί μου έλεγαν ότι είχα έξι μήνες ζωής, αλλά τελικά εγώ πήγα στην κηδεία τους».

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Αθάνατος, τρελοκομείο!!! :lol:

#-o #-o #-o #-o #-o #-o ελεος λεμε

Aυτός,o Lemmy και ο Ozzy βασικά…

:lol: :lol: :lol:

καλος μαλακας!

Ειμαι Ερωτευμενος!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: 8)

Μπραβο! Εγω θέλω να ερωτευτω αλλα ειναι ολες για τα μπαζα #-o :lol:

πώς γινεται οι maiden να ειναι ΤΟΣΟ [SIZE=“7”]ΤΕΛΕΙΟΙ![/SIZE]

Απλα γινεται!!!:smiley: 8)

ή μαζί της ή στο δαφνί:!:

ή στο χώμα και στην φυλακή!:wink:

διαλογος μεσω nihililist και εμου το μεσημερι (το αποσπασμα μπηκε εδω με τη συγκαταθεση του)

λεγαμε για Storm, ενα γκρουπ του fenriz και λεγαμε οτι ειναι πολυ καλο και μου κανει σε μια φαση: “παραδοσιακα νορβηγικα τραγουδια σε metal. Ξερεις τωρα. Χίππικες καταστάσεις!

πάει! τον χανουμε τον καφρο!:lol:

εμπρος όλοι στο δρομο που χαραξε ο μπλουζλικ!:lol: :hippy:

Αχ!Ποτε θα δουμε Savatage ρε γαμωτο να κλαψουμε…???

MAKE LOVE NOT WAR!:hippy: :hippy:

πέταξε κορυφαία ατάκα ο angmar στο party scorpions…σε ένα ομαδικό αγκάλιασμα οπαδών μου λέει με το γνωστό θεικό ύφος “χίπικος έρωτας”:smiley: :smiley:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!