Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:stereo:

ΒΑΛΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!

Κάτσε ρε ακόμα δεν ξυπνήσαμε!

Την έβαλα στο τέρμα:lol:

ααααα! σήμερα δεν άκουω μουσική… είναι Μ.Παρασκευή! θα πάω το βράδυ να ψάλλω!

αν διαβασεις την κριτικη απο το λαιβ των salvation μαλλον θα μου τα ψάλλεις!:lol:

πάω στον κολλητο μου και μετα εχει μπυριτσες. τα λεμε το βραδακι.8)

Δε πάτε εκκλησία ρε κοπρίτες?

:roll:

εσένα θα σε κάνω σουβλιστό για την κυριακή! χαχαχαχαχαχαχαχααχα

πηγα και προσκυνησα στον επιταφιο κατά τις 6μιση. πως δε πάμε;

ενιγουέι, γυρισα επειδη πεινασα. εφαγα 30 ελιες το μεσημερι και τωρα τσακισα αλλες 20. οπως έλεγε και ο κωστανταρας, τι 30, τι 40, τι 50…:lol:

πλακα πλακα το πρωτο βάζο άδειασε και παμε για το δευτερο…8)

αχχαχαχαχαχ…στο λαιμο θα σου κάτσω. δεν εχω κρεας πάνω μου. τα κοκκαλα θα φας. 65 κιλά ειμαι…ααχαχαχχαχα.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πω πω…θα σκάσεις, πρόσεχε, έφαγες πολύ σήμερα! :stuck_out_tongue:
Οι πιο θεΐκές που μετά το ποπ δεν έχει στοπ είναι οι πράσινες που τους έχουν αφαιρέσει το κουκούτσι και στη θέση του έχει την πιπερίτσα! :smiley:

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩ!!!Τι είπες τωρα ρε γμτ…ασε…εψαχνα στο σουπερ μαρκετ και δεν εβρισκα…βολευτηκα με ενα βαζο απλες πρασινες και με ενα καλαμων. συνολικα εναμιση κιλο ελιες! ε, το χει η μερα αλλωστε…:smiley:

Χαχαχα!! Είναι όντως κόλαση!
Εντελώς νηστικός σήμερα βρε παιδί μου;; :-k Εγώ καλώς ή κακώς δεν ακολουθώ τέτοιες παραδόσεις… [-X

ε, δε θα το λεγα νηστικός. οι ελιες συνοδεύονται απο μπολικο ψωμι!:stuck_out_tongue:

αν και οντως δε χορταινω ρε γμτ. αλλα το προτιμω απο ραπανακια και καλαμαρια. αν ειναι δηλαδη να μη φαω λάδι, ας το κάνω ετσι…:slight_smile:

ποναει η μεση μου γαμωτο!:frowning:

Έσκαβες σήμερα;;; :smiley:

εκανα μια αποτομη κινηση προχτες κ τραβηχτικε…:frowning:

Τελικά ο χίπικος έρωτας έχει και αρνητικά…:lol:

Καληνύχταααααααααααα!!!

σε τσουζει ακομα ε?
:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: