Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

αν πήγαινε το θέμα κατά γράμμα, κ κάποιοι άλλοι δεν θα είχαν κάνει 3-4-5-6-7 καριέρες στο φόρουμ μας…:wink:

με ένα μπαν θα έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα…:wink:

κ όμως πήραν ευκαιρίες κ τις έκαψαν…:roll:

ναι κ μαζευτείτε όλοι

Σαφως δε μπορω να πιασω στο στομα μου κατι που δεν υπαρχει.
Τσιρς κι απο εμενα.:slight_smile:

Χαλαρώστε

http://thedogpaddler.com/RandomUploads/Ball/ball.htm

Θα πεσει κανας ποντος ποτε στον Τολκκι ή επειδη ειναι φιλος Μ.Α. και ΣΙΑ θα μενει ετσι οτι προσβολη κανει;:slight_smile:

και δεκα ποντους να φαω θα αλλαξει κατι?

του έριξα

η γκρίνια θα κοπεί ? την έχουμε βαρεθεί. αν δεν σου αρέσει το τόσο κακό μας moderation υπάρχουν κ άλλα fora, χωρίς μόντε, τόλκι κτλ κτλ

κ χωρίς κακούς mods - για την ακρίβεια χωρίς καθόλου mods

pm me for more info

Δεν είναι δύσκολο.

Οχι βεβαια, η κατινια δεν αλλαζει.

Μοντε δεν θελετε κριτικη; Υπαρχει και φορουμ χωρις γιουζερς, μονο μοντς.

φαση εχει ομως

Ουτε η π****νια.
Ποιντ Νο2 για τον κυριο :slight_smile:

η γκρίνια αλλάζει?

τολκι κόφτο

Το ξέρω, δε μπορώ να σταματήσω να παίζω

Το κοβω και περιμενω δευτερο ποντο :slight_smile:

Κοσμιότατο και το πάνω ποστ, δε λέω.

(σόρρυ που πετάχτηκα και γω ε)

Εχω και εγώ ένα πόντο,δεν είναι τίποτα :smiley:

σοφία βαριέμαι. ναι θέλουμε κριτική. το να απαντάμε στα ίδια κ τα ίδια απλά κάπου καταντάει κουραστικό. εμείς που δεν έχουμε ζωή, πως θα βρούμε αν καθόμαστε να ασχολούμαστε με εσάς που έχετε κ για κάποιο λόγο, διατυπώνετε μονίμως τις ίδιες απορίες ;

σε χαλάει το moderation. ωραία, δυστυχώς αυτό έχουμε, τόσο καλοί είμαστε, δεν είμαστε θεοί, ούτε δικαστές. δεν σαρέσει ? πήγαινε αλλού στην τελική, μην με βάζεις να απαντάω στα ίδια συνεχώς. καταντάει κουραστικό κ γκρίνια. κριτική είναι από κάποιον νέο χρήστη, ή κάποιον που διατυπώνει κάτι προτότυπο. εσύ θα κάνεις άλλα 20 ποστ από εδώ κ πέρα, κ το 21ο θα είναι για το πόσο κακό είναι το moderation. ε αν είναι τόσο κακό, κρίμα, να απολυθούμε εμείς δεν παίζει. αν κάποιος ξενερώσει - φευγει - το έχουν κάνει κ άλλοι στο παρελθόν. το αν θα μείνει το φόρουμ χωρίς users, άσε να είναι κάτι το οποίο θα απασχολεί εμάς…

Ellanor μου, σορρυ αλλα υπαρχουν παλαιοτερα ποστ που δικαιολογουν το ποστ μου.
Συγχωρεμενος αλλα στην παρουσα συζητηση εισαι οφφ για πολλους λογους.:slight_smile:

Αγαπητε μοντε, κανεις λες και κανω 10 ποστ την ημερα οπου γκρινιαζω για το μοντερεησιον.
Αν θες πεσμου με πιεμ που ακριβως γκρινιαζω για να γκρινιαζω.
Εκτος αν κρινομαι βαση των συμπαθειων/παρεων μου εδω μεσα οποτε με εχει παρει η μπαλα.
Φιλικα

Κοίτα ποιός μιλάει, που συνέχεια χώνει το κεφαλάκι της σε συζητήσεις που δε την αφορούν, και υποδεικνύει κιόλας στον άλλο πότε οφείλει να πει κάτι και πότε όχι…

Το ποστ του Τόλκι ήταν βαρύ, αλλά τον προκάλεσες κιόλας. That’s my point, και ελπίζω να έγινα κατανοητός.