Ποια ειναι η συζητηση που δεν με αφορα ελλανορ;
Οφου, δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με σενα, πραγματικα, μου εισαι αδιαφορος, αρα μην απαντησεις καν, πλιζ.
ρε παιδια ηρεμηστε !
μην μαλωνετε για ενα φορουμ !
(σορυ που πεταγομαι )
κρίνεσαι με βάση την γκρίνια. την επαναλαμβανόμενη κ κουραστική γκρίνια. μια γκρίνια στην οποία μόνο εγώ έχω απαντήσει τόοοοοοσες φορές. κ που αν την ποινικοποιούσαμε, θα είχες φάει ban προ πολλού…
απάντησα νομιζω : it’s how we do musinees - take it or leave it
Ένας χρόνος στο φόρουμ είναι αρκετός για να ξέρω. Χαίρομαι που σου είμαι αδιάφορος, φοβάμαι τι θα γινόταν στην περίπτωση που δεν ήμουν.
ο ελ είναι κ αδιάφθορος
@Monte:Σε βρισκω αδικο, ριξε μια ματια ξανα στα ποστ μου και ισως αναθεωρησεις. Τεσπα, over and out.
είμαι άδικος, αδιάφορος κ αδιάφθορος. και όλα αυτά αρχίζουν από “α”
όταν φτάσεις στο “π”, σημείωσε ότι έχω κ “πυτιρίδα”
ελπίζω την επόμενη φορά να με (μας) εκπλήξεις με γκρίνια για κάποια άλλη πτυχή του moderation, όχι πάλι για τα ίδια, για να έχει κ κάποιο ενδιαφέρον η απάντηση
πολύ αρκά διαβάζουμε εδω μέσα…:lol:
Ο Αρκάς αποτελεί τμήμα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!
προσπαθώ να ανεβάσω το επίπεδο. ο ΘΕΟΣ βοηθάει
Ενταξει, 5χρονο μοουντ οφ τωρα?
Τα μπανς ειναι κακα, τα εδιτς ειναι κακα, το μοδερεησιον ειναι κακο, οι γκρινιες των γιουζερς ειναι κακες, οι γιουζερς που λενε τα ιδια και τα ιδια ειναι κακοι.
Η γραφικοτητα ειναι ακομα πιο κακια.
Ακυρο, μπορει να μου πει καπιος φορ γουατ ρηζον εφαγε μπαν ο βακιλλος? Απλη περιεργια.
Ακυρο#2, αυτο με την πυτιριδα το λεει ο μοντε ή ο αλλος στον καλο λυκο?
Παρτα
Ποστ φωτογραφίας κάποιου με τσουτσού έξω. Δε τις βρίσκεις δύσκολα στο νετ, αλλά γιατί να υπάρχουν και στο φόρουμ μας.
σε πιο θρεντ την ποσταρε ?
το λέει ο μοντε στον ισοβιτη:wink:
Γιατι δεν εχεις δει ποτε φουτσα στη ζωη σου?Θα δεις σε 2 ωρες μην ανησυχεις
μες στο στομα του νικοπολιδη ???
Κρατα πισινές…
λα λα λα χαριτωμενο
σβηστηκε το ποστ μου