Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μέσα σε 2 ώρες είχε 200 σπαμο-πόστς, τι περιμένεις…

Μετά τον Βάκιλλο και τον Ντεντ…

:lol::lol::lol::lol::lol:

εντάξει, κοίτα να δεις. Το νόημα του να μη ρίχνουμε μόνιμο μπαν, είναι πως ελπίζουμε όταν επιστρέψει ο χρήστης να μην επαναλάβει τη συμπεριφορά του παρελθόντος. Ο dead δε το έδειξε, άρα δε μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Έκανε κι αυτό το θανατηφόρο ορθογραφικό :frowning:

8O

ξαναμπαναριστηκε:!:

Ρε συ, μη με αρπάζεις απ’τη μύτη κάθε φορά που λέω κάτι. Πλακίτσα κάνω. Το φαντάστηκα οτι κάτι τέτοιο συνέβη.
Απλά το ότι μπανιαρίστηκαν και οι δυο σχεδόν ταυτόχρονα, είναι κάτι που με “προκαλούσε” να σχολιάσω κάπως έτσι. :smiley:

Και αν εδώ πεταχτεί πάλι ο άουτλω και σχολιάσει το χιούμορ μου να τον μπανάρετε κι αυτόν αμέσως!!!:lightsabre:

Καλά ρε μοντς, την παλεύετε καθόλου; Ξανάφαγε μπαν; Μέσα σε μια ώρα;

Τι να πω, οκ, θα καταλήξετε να μπανάρεστε μεταξύ σας στο τέλος

αφού κατάφερε να δώσει τόσες αφορμές μέσα σε μια ώρα…??

Μα το αν κατάφερε να δώσει αφορμές το κρίνετε ΕΣΕΙΣ και αποφασίζετε ΕΣΕΙΣ για το αν θα συνεχίσει να γράφει. Χμμμ δε μου ακούγεται πολύ δίκαιο. Ειδικά αφού η αφορμή ήταν ξέρω γω κάποια σπαμ ποστς. 20 ποστς πρόλαβε να κάνει.

Τι να πω ρε παίδες, αν δε βλέπετε τι βλακείες κάνετε i really can’t help.

:slight_smile:

Εδώ το λήγω γιατί μπορεί να αποφασίσετε ότι δίνω άπειρες αφορμές και να μπαναριστώ κι από τον σέρβερ της ζωής ξέρω γω

Tα πράγματα είναι απλά παιδια…Δεν ξεμπαναριστηκε ποτε…πήρε αδεια για το Halloween απο το αναμορφωτήριο και ξαναμπήκε τωρα…:lol::lol::lol:
Κριμα ρε παιδια παντως ο ντεντ…ουτε ανασα δεν πήρε…:frowning:

dexter δεν είμαστε εκκλησία του δήμου, το γιατί στο έχω εξηγήσει…

τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις…

20 ποστς έκανε και 22 σπαμ. όταν έφαγε το πρώτο ban λόγω σπαμ, αυτό δείχνει αλλαγή συμπεριφοράς ?

γιατί ρωτάτε οι ίδιοι τα ίδια ?

Ooooook :slight_smile:

Ρε παιδιά, άμα κάνετε search στα ποστ του dead, και βρείτε έστω ένα ποστ που να αφορούν τη μουσική οκ. Κάναμε λάθος.

Αλλά συγγνώμη, όταν με το που μπεις αρχίζεις να σπαμάρεις σε σοβαρές κατηγορίες όπως “Κουτι Παραπόνων” και “Απορίες & Προβλήματα”, τι θέλατε να γίνει? Όταν ο ίδιος ο χρήστης δε βοηθάει, γιατί να βοηθήσουμε εμείς?

Θες να γίνεις μοντ?

Ιt’s a fuckin trap.

Πες ναι.

πλάκα πλάκα αυτό σκεφτόμουν κ εγώ

δεχτερ θες?

και εγω διαφωνω…και εγω διαφωνω…

Πες ναι!!!

:p:p:p

κ εγώ διαφωνώ

κ ο κάρβου διαφωνεί

I will take it as “no”:frowning:

:stuck_out_tongue:

Δε μου αρέσει να απαντώ σε ειρωνίες καθόλου παιδιά.

Μοντ δε γίνομαι γιατί δε γουστάρω καθόλου, πόσω μάλλον όταν θα έκανα moderating δυσανάλογο με το δικό σας. Δεν μπορώ να δω αυτό το “σπάμαρες μέσα σε 5 λεπτά, κακό παιδί, εγώ η δασκάλα θα σου δείξω”.

Εσείς θα αποφασίσετε σε κάποια φάση να σκέφτεστε και σαν users λίγο;

So there