Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

it’s just one of these days…

Και το μπαν το ριχνω και λιγο στο γεγονος πως οντως ηταν one of those days

αν η νοοτροπία του user είναι “βαριέμαι, δεν έχω τι να κάνω, ας πάω να χαλάσω 3-4 τόπικ” δυσκολεύομαι να σκεφτώ “σαν user”… τόσοι είναι εδώ μέσα, 2-3 μας κάνουν να ασχολούμαστε μονίμως μαζί τους. είναι τυχαίο ?

τόσα τοπικ στο οφφτοπικ, ο άλλος πάει κ σπαμάρει στα σοβαρά τόπικ που αφορούν στη λειτουργία του σάητ ! βλέπω εγώ ότι υπάρχει παράπονο, ανοίγω να απαντήσω, να δω τι παίζει, κ πέφτω πάνω στην βλακεία. κ πρέπει κ να πω “αχ το κακόμοιρο το παιδί, βαριέται”

σε διαβεβαιώ ότι στα πρωτα 500 ποστ, αυτό έλεγα. ε κάπου μου τελείωσε η υπομονή

πάντως η απορία δεν είναι ειρωνική : κάθε φορά που κάνουμε κάτι σαν mod team, πετάγεσαι κ λες “γιατί δεν σε ρωτήσαμε”, απορία που μόνο mod μπορεί να έχει…

what days??

days που το τημ δεν ηθελε και πολυ.

Μπορεί να μην είναι ειρωνική -που είναι αλλά οκ, τι να κάνουμε, δε θα κλάφσω- αλλά είναι ηλίθια γιατί εγώ δεν έγραψα πουθενά “πείτε μου ΕΜΕΝΑ γιατί έγινε το τάδε”. Είπα απλά ότι σε μια ώρα μέσα, δεν καταλαβαίνεις αν ο γιούζερ ένιωσε το μέγεθος του προηγούμενου σφάλματός του. Θαρρώ θα έπρεπε να περιμένετε λίγο, αλλά καταλαβαίνω, it’s the adrenaline. (Σημείωση ότι κι εμένα μου τη σπάει το σπαμ ε).

Αυτά, πάω για φαΐ.

για τον dead αποκλείεται. Όλες οι μέρες ίδιες ήταν :lol:

χαίρομαι πάντως dexter που παραδέχτηκες έστω κι έμμεσα πως θες ΕΜΕΙΣ να κάνουμε το moderating όπως ΕΣΥ επιθυμείς. Λυπάμαι όμως που δε γίνεται. Πάμε για άλλα

πλάκα πλάκα το these days δισκάκι μαρέσε ι!

εγώ προτιμώ αυτό:

από τα πρώτα που αγόρασα μόλις ήρθα εδώ!

Εγώ βασικά θα έλεγα ότι το βροντοφώναξα με πάθος.

συγγνώμη. Την επόμενη φορά στείλτα με ένα πμ σε κάποιο μοντ, να το βροντοφωνάξει αυτός για σένα!!! :lol:

Σταμάτα, η κοιλιά μου :lol::lol::lol:

με τιμεί που θεωρώ τον κάρβου, θεούλη?

:offtopic:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=1953

:p:p

στο βαριέμαι δεν είναι οφφτοπικ ρε !!!

η φετινή ΑΕΚ δεν αντέχεται ! χθες κατάφερα να αντέξω 20 λεπτά !

Εγώ την έχω αντέξει 20 λεπτά όλη τη χρονιά…

εγω την ευχαριστω την αεκ για τα γελια που μου χαρισε με το θρασυβουλο!! :lol: :stuck_out_tongue:

@κοζυ

πες μου ότι κ το σημερινό ματς του γαύρου δεν ήταν ταμπούρι κ τα βγάζω τα μάτια μου…