Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Και τα θρανια εχουν αλλαξει. |:

Βλεπεις εσυ σπαμαρισμα στα μουσικα απο τα μικρα;
Δεν εχω παραπονο ρε Καρβου, πλακα εκανα, οπως εκανες κι εσυ.:wink:

Εδιτ: Ο αδερφος μου βλεπει σεξ εντ δε σιτι. :frowning:

Εμάς τη θρησκευτικά της Β Λυκείου ήταν τα μόνα αξιόλογα θρησκευτικά που είχαμε κάνει… Είχαν παρουσίαση όλων των θρησκειών (βουδισμός, ισλάμ, κλπ) και παρουσίαζαν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όπως και να χει… Θυμάμαι που είχε βγει ο Χριστόδουλος και τα είχε καταδικάσει επειδή… “αναφέρονται και σε θρησκείες πλην του χριστιανισμού”. Αλήθεια!

(βέβαια έτσι κι αλλιώς κατέληγαν στο οτι πέρα απ’ όλα, ο χριστιανισμός και συγκεκριμένα η ορθοδοξία, είναι η καλύτερη θρησκεία, αλλά έστω!) :stuck_out_tongue:

Πότε ήταν σοβαρά τα θρησκευτικά? :stuck_out_tongue:

Ρε συ καρβου και συ. Αμεσως εντοπισες προβλημα! Για μενα λεει. Ποσο μεγαλος εχω γινει. Παντως δε πρεπει να υπαρχουν ντροπες συμφωνω. Εδω για τα πουλια μας λεμε εκει θα κολλησουμε? (:

α) “θυμόμουν” δεν είναι το σωστό? Θεέ μου! θα ξεχάσω και όσα ελληνικά ήξερα εδώ πάνω! Μου λείπει το λεξικό μου!!!

β) Σόφι, απλά τις τελευταίες μέρες μου, έχει φοβηθεί το μάτι μου με όσα έχουν γίνει και για αυτό θέλω να βεβαιωθώ πως έχουν κλείσει όλα τα θέματα. Δε θέλω να μείνει τίποτα ανοικτό… :wink:

γ) Καληνύχτα!!!

Ναι. Θυμόμουν είναι το σωστο. Καληνυχτα:)

εδιτ, καντε με μοδ να διορθωνω αποκλειστικά τα ορθογραφικα! :stuck_out_tongue:

Μυστήριο βράδυ το σημερινό… Αλλά εμείς είμαστε καλοί στα μυστήρια. :wink:

επίσης μυστήριο είναι και το μαλλί στο άβαταρ σου. Πότε σου πόζαρα και δεν το θυμάμαι? :-s:p

Αχαχαχα, σε βλέπω στα όνειρα μου, ψηλό αγόρι. :p#-o

Πες, πως να το κάνω το μαλλί αύριο?

o λεπα δεν ειχε ΠΟΤΕ τετοιο μαλλι

καταλαβαινεις βεβαιως πως το ανυπερβλητο αβαταρ σου επισκιαζει την μιζερη προσωπικοτητα σου:p

διάλεξε:

Αχααχ, πολύ γεροντέ το πρώτο. Παίρνω τα άλλα δύο. Κάποια στιγμή θα τα δείτε και αυτά. :stuck_out_tongue:

Παρομοίως, γι’αυτό κλείσε και λίγο το τηλέφωνο… όλη την ώρα μ’ενα ακουστικό στο χέρι είσαι!!!:p:p:p:p

KAΠΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΑΣΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

μιστεργουατς, δεν φτάνει που έβγαλες τη Ρούλα για να βάλεις αυτή την αηδία, λες και ασυναρτησίες…:stuck_out_tongue:

Η αληθεια ειναι πως εχω καποιο μπλοκ.

Θα επανελθω ελπιζω με κατι εξισου βαρυγδουπο με τη διδα Βροχοπουλου.

Αλλα το καπο ρε φιλε, το καπο.

ρε ειδα στον υπνο μου οτι με κηνυγουσε ο τερμινειτορ…
υπαρχει κανα 8ρεντ για ονειρα?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4624&page=16

Κανενας ονειροκριτης δεν γραφει μεσα “Αν δειτε Τερμινατορα…”

βασικα παραλιγο να με πιασει αλλα του ξεφυγα αρκετες φορες…και μετα εσκασε και ενα γκομενακι που με γουσταρε αλλα ηταν ρομποτ και ειχε ως σκοπο να με πιασει και να με παραδωσει στον τερμινειτορ…
κακο ε?

Αυτη ηταν;:-s

Δεν ειναι τιποτα, το χω παθει πολλες φορες.