Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

οχι ηταν πιο μικρη απο μενα…
τι εχεις δει να σε κυνηγαει ο τερμινειτορ?

Το μισο Χολιγουντ.:-s

Αν δεις στον ύπνο σου τον Τσακ Νόρρις δεν ξαναξυπνάς ποτέ.

Πω!Ποιος κανει 1 + 2 ωρες μαθημα ?!?

ρε εσύ θα είσαι καθιστός, και παραπονιέσαι? εγώ είχα 2 ώρες ασκήσεις + 2 ώρες εργαστήριο => συνολικά 4 ώρες ορθοστασίας. και έλεγα πώς δεν θα έρθουν οι φοιτητές λόγω απεργίας μετρό, αλλά μπααααα.

ωραία είναι να κάνεις μάθημα αλλά αν το παιδί δεν προσπαθεί καθόλου, δεν παλεύεται με την καμμία.

ντεθστερ τι σκουλή είσαι?

απαντάω εγώ για τον ντεθστερ, μιας και πρέπει να βγήκε οφφ. Φυσικό Πάτρας ( = death metal σχολή βασικά).

μάστα :slight_smile:

εσύ έχεις τελειώσει και κάνεις διδακτορικό? αν θυμάμαι καλά, πάνω σε τι?

msn το καναμε??

Τσα!Ι’m back.
Καπου πεταχτηκα.
Εχω μια ωρα μαθημα Αγγλικων σε ενα πιτσιρικι και μετα σχολη οδηγων.

Η σχολη μου ειναι του θανατα οπως σωστα ειπε ο Πανος.

με (Μπεϋζιανή) στατιστική έχει να κάνει. Εκτιμητική σε μείξεις κατανομών. u???

ημμυ έχω τελειώσει εγώ, τώρα κάνω ένα ηλίθιο μεταπτυχιακό στο εμπ… το διδακτορικό το απέρριψα (προς το παρόν), καλώς ή κακώς :p. είδωμεν…

ψ. γράφτηκα κ παιδαγωγικό παράλληλα, μ αρέσει το δασκαλίκι αλλά είναι κάπως τραγικά τα πράματα στον τομέα :?

α μάλιστα! να σου πω! δεν υπάρχει νόμος που απογορεύει να είσαι γραμμένος σε παραπάνω από δύο σχολές? (τουλαχιστον παλιότερα, όταν γραφόμασταν κάπου, πχ σε μεταπτυχιακό, κάναμε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαστε εγγεγραμένοι σε άλλη σχολή). :-k:-k:-k

Ο ντουντ ειναι παρανομος. Αλλα ειναι ο ντουντ.

Τι πραγμα ειναι να πεφτεις ξαφνικα στην διαφημιση του Josh Holloway …

τσούκου. δε μπορείς να είσαι ταυτόχρονα γραμμένος σε 2 προπτυχιακές ή 2 μεταπτυχιακές σχολές… σε προπτυχιακό κ μεταπτυχιακό μπορείς! επίσης, υποτίθεται πως είναι παράνομο να κάνεις μεατπτυχιακό κ διδακτορικό ταυτόχρονα αλλά στο πολυτεχνείο, δεν… :stuck_out_tongue:

Σήμερα γιορταζαν οι Μαριες ,οι παρθενες…Αν εχετε καμια να της ευχηθειτε…χρονια πολλα και χαρα στα σκελια της…:smiley:
Οι Μαριες οι ασχημες πότε γιορταζουν???

νυστάζω σαν μαστούρης, αλλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ να πέσω για ύπνο…:?

γιατρέ είμαι καλά???:-s:-s

Αυτη η γιορτη με τις παρθενες Μαριες θα καταργηθει σιγα σιγα…Μονο τα 12χρονα και κατω γιορταζουν πια.

Mην το λες αυτο…Στη δουλεια μου γιορατζαν 2 παρθενες Μαριες και μια παρθενα Γιωτα…ολες ανω των 35…
Δεν πηδαει ο κοσμος παιδια:?