Υπαρχουν παρθενες 35; Τι περιμενουν; Τι γινεται στον κοζμο ρε. Εγω μεχρι 23 ξερω.
Το αγιο πνευμα
Το τρενο.
Βασικα ουτως η αλλως ολες οι Μαριες,Γιωτες,Φανες και δεν ξερω τι Δεκαπενταυγουστο γιορταζουν ειναι δεν ειναι παρθενες,ανυπαντρες κτλ,τωρα ψιλοκαφριλα να γιορταζεις 15 φορες τον χρονο:p
Που πηγε ο λερις? ):
αν μου τον διώξατε θα πάρετε όλοι πόδι από εδώ μέσα!!! Και ο κούρου μαζί και εγώ! Όπου είναι ο λέρις θα είμαι και εγώ!!!
Ο Λέρις έφυγε γιατί δεν άντεξε τις αποκαλύψεις!!!
8)8)8)
xaxaxaxaxaax
έβαλες και το ανάλογο αβατάρ? :lol3: :lol3:
Ρε θα σας ξεμπροστιάσω ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα τώρα με το νέο αβατάρι μου!!!
:lol3::lol3::lol3:
O Bleedin προσαρμόζεται άψογα σε κάθε (νέο) ρόλο του.
Σκούρτζε, για τα καλά σου λόγια, θα κρύψω και το DVD που σε δείχνει να ταίζεις πάπιες παράνομα σε μια λιμνούλα… 8)
Ερχεται ο λερις, γελαμε, ανοιγει ωραιο θεματακι με τον βακιλλο για ψητο, γελαμε, τον λεμε κασεριο…και ξαφνικα φευγει. ):
αχαχΧΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ωΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ΧΑ@ΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ΑΧαχΑΧΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@χχαχΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@ΧΑχΑΧαχΧΑΧΑΧΧΑΧΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΧΑ@Χ
δεν υπαρχεις ρε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=101358&cid=43350&bc=43350&lsc=1
στα 4,5 λεπτά… Πείτε μου ποια είναι αυτή!!! :lol:
καλα εσενα αυτο σου μεινε μονο??? :lol::lol:
εδω δεν μπορει να μιλησει :!:
παντως θεικη μορφη :lol:
σχολή Σημίτη οσμίζομαι :lol:
Εδώ είμαι μωρά μου!!!
Εγώ νομίζω κάτι σε πιο φρέσκο και εισαγόμενο…:roll::roll: