Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μα ο κίνδυνος είναι αμοιβαίος φυσικά, τόσο για τον υπνωτιζόμενο όσο και για τον υπνωτιστή! Μερικές φορές μάλιστα αλλάζουν ρόλους!

εδιτ. Άμαραθ, το λέω πάλι, είσαι χρυσή κοπέλα.

χαχαχαχα χρηζεις περισσοτερων μαθηματων ωστε να αποκτησεις μια αμυνα να μην κοιμασαι εσυ ρε!!! πως θα ξυπνησεις μετα τον αλλο???

:oops::oops:

Μα ρε συ Κωστή, και αν δεν ξυπνήσετε θα ταξιδέψετε μαζί σε αστρικά σύμπαντα… σαν ένα όνειρο… Θα ξυπνήσεις όταν χτυπήσει την πόρτα ο επόμενος αγανακτισμένος πελάτης που περιμένει στην ουρά για τη σειρά του, για να υπνωτιστεί κι αυτός. 8)

εμ ειδες? εσυ δεν πρεπει να κοιμασαι ψστε να μην αγανακτησει ο επομενος και με βγαλει απο την νιρβανα μου…

ΩΧ καταλαβα στο γραφειο θα μεινω…:-s
αλλη μερα βρε…:slight_smile:

Τη δική σου τη νιρβάνα? :stuck_out_tongue:

Έχεις δίκιο. Χρειάζομαι εξάσκηση. Μια μέρα θα οργανώσουμε φορουμομεετινγκ-υπνωτισμού, όπου και θα θέσω σε εφαρμογή τις τεχνικές μου. :stuck_out_tongue:

@ amarath, βασικά το καλύτερο ταξίδι που έχω κατορθώσει ως τώρα είναι μέχρι ένα γραφείο… Σόρρυ, δε ξέρω να πάω παραπέρα, αλλά το παλεύω… :?

ε ποιανου του γειτωνα ρε???

[QUOTE=ellanor;498842]Τη δική σου τη νιρβάνα? :stuck_out_tongue:

Έχεις δίκιο. Χρειάζομαι εξάσκηση. Μια μέρα θα οργανώσουμε φορουμομεετινγκ-υπνωτισμού, όπου και θα θέσω σε εφαρμογή τις τεχνικές μου. :stuck_out_tongue:

@ amarath, βασικά το καλύτερο ταξίδι που έχω κατορθώσει ως τώρα είναι μέχρι ένα γραφείο… Σόρρυ, δε ξέρω να πάω παραπέρα, αλλά το παλεύω…:? [QUOTE]

αναμενω τα αποτελεσματα:)

σημερα εφαγα αποβολη απο το σχολειο χωρις λογο γαμωτο!!! κ ειδη οργανωσα ολη την ταξη να μην παει κανενας αυριο για σπασιμο!

Καλα μην ορκιζεσαι οτι δεν θα παει κανενας…:stuck_out_tongue:

εκτος αν εισαι καμια διμετρη θεα, οποτε ναι δε θα παει κανεις

Χα σαν South Park που είχαν κανονίσει όλοι να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να βρίσουν τη δασκάλα και όταν ήρθε η ώρα το έκανε μόνο ο Κάρτμαν. :lol:

xaαχαχαχχαχαχαχαχχ

‘suck myyyy baaaalls…ooh goddamn you guys…’

Το Μανος παντα εχει κατι να πει για σαουθ παρκ.
Και το Μακιντος παντα εχει κατι να προσθεσει απο κατω.
Και καπου θα πεταχτει και μια Νεφελη να πει ‘‘καρτμαν θεοοοοοοοοοοοοοοος!!!:smiley: :smiley: :D’’

Oh, this forum is like a family.

η νεφελη θα πει “Kenny θεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος”
σιγουρα πραγματα:p

πηρα μπρελοκακι kyle!!!τα σπασε!!!
(μηπως ειμαι ο μονος που του αρεσει ο καιλ??)

ειναι γαμ@@ς…!
αλλα προτιμω Butters :stuck_out_tongue:

τι ειναι αυτα?

τα ανθρωπάκια του southpark ντεεεεεεε

Mooom Im the god of the sea peooopleeeeee