για λεγε ρε!!!
οχι ειμαι περιεργος να ακουσω!!!
για λεγε ρε!!!
οχι ειμαι περιεργος να ακουσω!!!
Aσε Βάκιλλε θα τα πω εγώ.
http://www.dap-gpa.org/phpBB2/viewtopic.php?t=522&start=0&sid=8a4cd5ff325b7f753064d808b876b2ef
Να ρε, τι έχεις να πεις τώρα?
ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΑ VICRYL RAPID
χαχΧαχΑΧαΧΧΑΧαχαΧΑΧαχαχΧΑχΑΧαχΑΧαΧΑΧαΧαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧαΧΑΧΑΧαχαΧΑΧαχαχαΧΑαχα
Την θεωρω πιο ολοκληρωμενη απαντηση απο τη δικια μου.
αλλο κοστις013 και αλλο κωστις13
καμια σχεση ομως
Ας βγει και τίποτα καλό από αυτό το σπαμοthread.
Λοιπόν, εκτός από σούπες και λοιπά, τι προτείνετε να φάει (να φάει! όχι να πιει) κάποιος που χει τις αμυγδαλές του;
Aφου ρε κωτσο εχεις μια μπλουζα απο μπροστα λεει ΜΕΤΑLLICA KILL EM ALL και απο πισω Δαπ δαπαρα γαμω τον Che Guevara…Σε μας τωρα…
Θέλω κεμπάπ ΤΩΡΑ.
Χμ…αφού λογικά πονάει ο λαιμός σου και δεν καταπίνεις εύκολα υποθέτω πως πρέπει να φας κάτι ζεστό και “μαλακό”…πχ.πουρές/ρύζι…κάτι τέτοιο!:-k
Οκ, δε χρειάστηκε και πολλή σκέψη. Πήρα Goodys
η καμια σουπα,φιδέ:)
Aπό σελίδα των μαθητών των Μουσικών Σχολείων
Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω, έγινε γνωστό στο σχολείο μου πριν από κάποιες ημέρες. Όπως θα καταλάβετε και οι ίδιοι-ες, πρέπει να δράσουμε άμεσα. Συνημμένη, είναι η σχετική επιστολή του Νομάρχη Αθηνών, προς τους γονείς μας. Αυτό που με λίγα λόγια λέει ο Νομάρχης, είναι πως βάσει μιας απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών, θα σταματήσουν να δίνονται τα χρήματα σε όσα Δημόσια Σχολεία έχουν μεταφορά των μαθητών τους (αυτό αφορά όλα τα διαδημοτικά σχολεία, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Αθλητικά και φυσικά Ειδικά). Είμαι σίγουρος πως χωρίς πολλή σκέψη μπορείτε να κατανοήσετε τι σημαίνει αυτό. Σκεφτείτε το Σχολείο σας χωρίς πούλμαν. Να σας πω για το δικό μου. Αμέσως η πλειοψηφία των μαθητών του Γυμνασίου θα πάνε στα Σχολεία της γειτονιάς τους. Είναι δυνατόν παιδιά πρώτης και δευτέρας γυμνασίου να πηγαινοέρχονται με ταξί και αστική συγκοινωνία σε καθημερινή βάση, ενώ ως τώρα η Πολιτεία φρόντιζε γι’ αυτό; Επίσης, μιας και οι μαθητές θα είναι συντριπτικά λιγότεροι, είναι αναμενόμενο πως και πολλοί καθηγητές θα χάσουν τη δουλειά τους μιας και δεν θα έχουν μαθητές για να διδάξουν. Υπολογίζω πως με την εφαρμογή αυτής της αισχρής υπουργικής απόφασης, τα σχολεία μας θα αντέξουν το ανώτατο έναν μήνα. Το δικαστήριο που θα πάρει την τελική απόφαση γι’αυτό το θέμα, θα συνεδριάσει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
http://mousika.multiply.com/journal/item/18
Σήμερα έγινε και πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και στη Βουλή.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ :!:
Αν ειναι δυνατον??! Παω στοιχημα οτι η πλειοψηφια των γονιων των παιδιων που αφορα κυριως το ζητημα, ψηφιζουν νδ-πασοκ. Τα ιδια θα λεμε? Δεν εχει και πλακα το σπαμ στην τελικη…
Μπάτσιλους θεός για πάντα Αρειανός
Δέχτσα τράβα να διαβάσεις λέμε.
???
:papas::papas::papas:
Oταν επιστρεψω σαλονικα location θα βαλω σαβουαρ γυρ!
Δηλαδή θα είμαστε μαζί! :oops::oops:
Εγω απλα ειπα οτι οταν επιστρεψω σαλονικα, location θα βαλω σαβουαρ γυρ.
Και μαλιστα το ειπα χωρις να βαλω , .
Εγώ το είπα επειδή κι εγώ είχα λοκέησον σαβουάρ γυρ Σταδιαλα ρε.