Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Εχω λιωσει τωρα. Θυμηθηκα το γιαουρτι (:

Καμία μέθοδος για να βγάζεις τα σχέδιά σου από το αδιέξοδο? :anyone:

όπισθεν δοκίμασες?

σορρυ για τα caps αλλα

ΠΟΙΟ @ ΜΕ ΧΕΙ ΜΟΥΤΖΩΣΕΙ?

Καλησπερα

ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ Hackers σε Ελληνικα sites

Οι τουρκαλαδες Hackers Ξαναχτυπησαν σε Ελληνικα site eAgelies.gr και αλλα.
εχουν και σταθερη σελιδα
http://devturkler.com/devturk/

44 σελιδες μεσα σε μια ημερα εχουν κανεθ Hacking
http://www.zone-h.org/component/option,com_attacks/Itemid,45/filter_defacer,DevTurkler/

Ποιος ξερει πως μπορουμε να τουσ το ανταποδωσουμε με Ελληνικη σημαια ???

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕ >>>ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΟ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ

μουτζώνουν τα παπάκια? :-s

Δεν κάνω πλάκα,το αβαταρ του αποπάνω δεν είναι αρκετά προσβλητικό?:-k

Το θεωρώ λίγο τραγικό,μιλάμε για ένα σύμβολο,ιερό.

Επαναλαμβάνω ότι δεν αστειεύομαι,κάνω και ριπόρτ,προσωπικά με ενοχλεί,πείτε απόψεις όμως

Tώρα είμαι πολύ κουρασμένος για να σκεφτώ. Πάω για ύπνο. Συζητήστε το (νομίζα πως είναι εξώφυλλο) και αύριο θα ληφθεί η όποια απόφαση. Σόρυ παίδες, αλλά Παρασκευή = κούραση όλης εβδομάδας

Απο ενα εξωφυλλο των Slayer δεν ειναι;Αμα λεω παπαρια δεν πειραζει,ποτε δεν ακουγα Slayer:p

Ξερετε το κλασσικο: “πως λενε με μια λεξη αυτο το τσικι τσικι που τυλιγουν τα καινουρια πραγματα και που σκανε τα πιτσιρικια για να παιξουν”;
Ναι,εχει ονομα!Bubble-wrap!

Εξώφυλλο,οπισθόφυλλο,κουρτίνα,παράθυρο δε μ’ενδιαφέρει,βλέπω τον Χριστό σε μια…τρομακτική και προσβλητική βερζιόν.
Δεν είναι θέμα οπισθοδρομικών απόψεων,είναι κάτι που προσωπικά με αγγίζει και με ενοχλεί,ένα σύμβολο πίστης να εξευτελίζεται,ακόμα και αν πρόκειται για εξώφυλλο,δε μου λέει κάτι αυτό:wink:

Ρούντολφ είσαι ο πρώτος που μου λέει κάτι τέτοιο.
Είναι όντως από εξώφυλλο. Όχι δίσκου, αλλά κόμικ.
Πάντως έχω πετύχει αρκετό κόσμο εδώ μέσα να κυκλοφορεί με εξίσου “περίεργα” άβαταρ. Ειδικά τα παιδιά που ακούνε stoner/doom ή black metal.
Τι να πώ? Αν οι μοντς κρίνουν ότι είναι προσβλητικό ή οτιδήποτε, ας με ειδοποιήσουν να τ’αλλάξω. Εμένα αυτό το σχέδιο μ’αρέσει…

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΩΡΕ!! ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΩ!!!:p:p:p

Κοίτα, κι εγώ είμαι χριστιανόπουλο, δε μ’αρέσει καθόλου η εικόνα και δε βρίσκω λόγο να το έχει ο Βλεεδιν άβαταρ, αλλά αφού του άρεσε και είναι επιλογή του, δε μπορούμε κάνουμε κάτι…

Δεν περιμένω απ’τους mods κι απ’τους κανόνες,αν θες να σεβαστείς αδερφέ το ότι με προσβάλει,μπορείς να το αλλάξεις:wink:
Δε μου λέει κάτι να στο επιβάλλουν οι mods.
Η ελευθερία σου σταματάει όταν αρχίζει να προσβάλλει τη δική μου πίστη/ιδανικά/σύμβολα:wink:

όπως είπα, αν τα βρείτε μεταξύ σας (π.χ. Bleedin αν μπορείς να κάνεις την παραχώρηση στο ρούντολφ, επειδή ενοχλείται καλώς) θα είναι ακόμα καλύτερο. Αν δε τα βρείτε, τότε συγχωρέστε με, αλλά απόφαση για το αν θα μείνει το αβατάρ θα πρέπει να την πάρουμε αύριο, που και εγώ θα σκέφτομαι καθαρά.

Πάντως, ένα αβατάρ είναι μωρέ! άστο να πάει στο μπαλιάμπελο, να μη το φιλοσοφούμε και εμείς οι μοντς αύριο μέχρι να καταλήξουμε κάπου:p

Και το αβατάρ του ανχόλι που ήταν η φάτσα του έλλανορ και τον προσέβαλλε (ένα άτομο),κι αυτό ένα αβατάρ είναι και προσβάλλει παραπάνω από ένα άτομο φαντάζομαι…:wink:

Δημοσιο το χουμε κανει εδω μεσα! Ακους εκει αυριο…ουστ!

Πες το έτσι ντε!

Συμφωνω με αυτο,ας λυθει απλα και ομορφα μεταξυ μας,δεν υπαρχει λογος να μπλεκονται moderators κτλ σε κατι τετοιο,κοτζαμ γαιδουρια ειμαστε:p

Ξεδίπλωσε τη σκέψη σου

Ντάξει, κάποιοι έχουν άβαταρ τραγιά, πεντάλφες ή το πρώτο down, που είναι εξίσου “κάπως” αλλά ok, αφού σε προσβάλλει και το εξήγησες όμορφα, θα το αλλάξω. Περίμενε μόνο λιγάκι να βρω καινούριο.