Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Mπράβο ρε Βασίλη!είσαι φίλος!!:smiley:
6,30???Καλό κουράγιο!!:slight_smile:

Καλά όλοι σας ξυπνάτε τέτοιες ώρες και συνεχίζετε να γράφετε στο foroum??? Αμέσως στα κρεβάτια σας!!!:slight_smile:

Εγώ μόλις μπήκα… :stuck_out_tongue:

Κι εγώ έπρεπε να σηκωθώ 7.30, αλλά ξύπνησα 8.10… Το ίδιο έπαθα χτες, αλλά και προχτές! Τι να κάνω… αυτά τα ξυπνητήρια δεν τα ακούω!! :stuck_out_tongue: Τα κλείνω στον ύπνο μου και συνεχίζω ανενόχλητη! (κι ας είναι τοποθετημένα σε απόσταση για να αναγκάζομαι να σηκωθώ απ’το κρεβάτι για να τα κλείσω!:-s )
Φεύγωωω…

merikes fores to mono pou mporei na sou dwswi othisi gia na ksekiniseis tin kourastiki mera sou einai enas swstos caffes otan den ton petixainoun kai auton ti kaneis?
[-X

Σιγα σιγα θα τις κοψεις τις πρωινες ωρες αν δεν το εχεις κανει ηδη…:slight_smile:

Εγω παντως σηκωθηκα στις 9:30, πολυ βαρυ αυτο το πρωινο ξυπνημα…:frowning:

Κι εγω τα κλεινω και συνεχιζω…:frowning: (Εννοειται πως βαζω τουλαχιστον 2 κινητα για ξυπνητηρια).
Αφου τα εχεις μακρυα ομως πως τα ακους;:frowning:

Τι καφεδες κι αηδιες, προσωπικα το μονο που μπορει να μου φτιαξει το πρωινο μου ξυπνημα ειναι η μουσικη με το που ανοιγω το ματι.:slight_smile:

Πρώτα βάζω ας πούμε το κινητό στις 7.25. Στις 7.30 βάζω το κλασικό σπαστικό “τι-τι-τι-τιτ ξυπνητήρι” σε απόσταση δύο μέτρα απ’το κρεβάτι, και καμιά φορά βάζω και τρίτο μετά από 5 λεπτά! όταν βέβαια είναι να σηκωθώ οπωσδήποτε, βάζω άλλους να με παίρνουν τηλέφωνο και να με τρελαίνουν στις αναπάντητες!! :lol:
Πάντως, ναι, το καλύτερο είναι μουσική με ακουστικά στο φουλ… εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω! Είτε μουσική, είτε ραδιόφωνο να ακούω κάποιον να μιλάει…

freedom, έχω ήδη κάνει πολλές απουσίες μέσα στη χρονιά και δεν έχω πολλά περιθώρια… :frowning: αν και θα λείψω μερικές μέρες για διάβασμα… ελπίζω να ξυπνάω!!! :stuck_out_tongue:

Τιμή και δόξα στον εφευρέτη του καφέ!!!

Μετά από κάτι μήνες (πριν τα Χριστούγεννα για την ακρίβεια), ξύπνησα πρωί για να πάω να κάνω ΜΑΘΗΜΑ!!! Αφού ευχήθηκα καλή χρονιά σε συμφοιτητές που είχα να δω κάμποσο καιρό ενημερώθηκα για το πρόγραμμα μου για τους επόμενους μήνες.Αναπλήρωση χαμένων ωρών για 3 εβδομάδες, μέσα στις οποίες θα μας δωθούν 2 επιπλέον μεγάλες εργασίες να κάνουμε. 7-18 Μαϊου έχω εξεταστική 9ου εξαμήνου (7 μαθήματα σε 11 μέρες, δηλαδή 9 εργάσιμες), στο καπάκι πτυχιακή εξεταστική (επίσης συμπιεσμένη) και 4-8 Ιουνίου κατάθεση πτυχιακών εργασιών…:thumbdown: :evil: :x :cry:

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται… Επιτέλους δυσκόλεψε η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα.:-k Ο Νόμος Πλαίσιο μας μάρανε…

Καλό κουράγιο karvou! :slight_smile: τελειώνεις… :-k

Μόνο για αύριο, αποφασίσαμε κατάληψη!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο:lol: :lol:

Μία μέρα προλάβαμε να κάνουμε μόνο…:frowning: :frowning:

So do we… #-o

Καλά, σοβαρά;; Χαχαχα! Τελικά δεν παίζονται οι Ελληνο-φοιτητές! :lol:

Αυριο ειναι συλλαλητηριο νομιζω, γι’αυτο. Κι εμεις κλειστοι ειμαστε αυριο.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν θα γίνουν μαθήματα αύριο στη ΑΣΟΕΕ?:-k

Κακως!!![-X [-X [-X [-X Τις απουσιες τις φυλανε για το τελος, αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ!

Οσο για τις σχολες, εμεις ειμαστε ανοιχτα κανονικα…(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!):smiley:

Μα κι εγώ αυτό ήθελα να κάνω, αλλά μία με έπαιρνε ο ύπνος, μία βαριόμουν και έκανα μερικές τις τελευταίες ώρες :stuck_out_tongue: και αρρώστησα κάποιες μέρες το χειμώνα… οπότε απουσιούλα την απουσιούλα γέμισε το απουσιολόγιο! :lol: Και σκέψου ότι μου έχουν κρύψει ήδη αρκετές!!! #-o Περίπου 15 μέρες μείνανε, τις 5 δεν θα πάω! 8)

αχ…:smiley:

Ποναει ε? :stuck_out_tongue:

λιγο…:lol: