μ’αυτά που βλέπω ίσως είναι καλύτερα να ξαναδώσω και του χρόνου:p
Egw fetos katafera na kanw mexri mesa Fevroyarioy gyrw stis 30 adikaiologhtes kai 40 dikaiologhmenes an kai tritolykiths . Alla den xaliemai giati sto sxoleio moy etsi ki alliws teleftaies meres logika 8a eimai o monos apo to tmhma moy poy 8a paei , opote h 8a me steiloyn pisw sto spiti h 8a me afhsoyn na diavazw ekei . Oso gia to prwino ksypnhma … ka8e mera paw kata tis 8.30 alla exw entaksei ka8hghtes tis prwtes wres opote me mpazoyne mesa xwris apoysia . To mono kako einai oti sxedon ka8e Savvato prwi grafw diagwnismata ston ma8hmatiko moy .
Το καλυτερο ειναι να τις κανεις στην αρχη οταν ολοι οι αλλοι πηζουν στο σχολειο εσυ θα αραζεις, ενω αν τις αφησεις για το τελος πανε χαραμι αφου ουτως ή αλλως τελευταιες μερες ολοι(καθηγητες/μαθητες) ξυνονται. Οποτε και στο σχολειο να εισαι κοιμασαι ανετα.
Μερικές φορές διαβάζω κάτι ποστ εδώ μέσα που απορώ πραγματικά.
Anyway, καληνύχτα.
Εδω επετρεψε μου να διαφωνησω… Αν εξερεσεις την Γ’ Λυκειου, τις υπολοιπες χρονιες, οπου ολοι ειχαν κανει τις απουσιες στην αρχη της χρονιας, εγω την ανοιξη την εκανα και πηγαινα για μπανακια, ενω οι υπολοιποι πηζαν στην ταξη και καναν μαθημα…
Επισης, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο τζατζικι τρωνε τα all-star μου, οποτε τρωω σουβλακια… Απο κοκκινα εχουν γινει ασπρα…
Hello people! Cozy is back!
Λοιπόν, πέρασα τέλεια, έκανα τις αγορές μου, πήρα θεϊκά μπλουζάκια, αρκετά cd, ο Meat Loaf που θα έβλεπα αναβλήθηκε αλλά είδα Chris Cornell.
Ένας τελείως διαφορετικός κόσμος η Νέα Υόρκη, με τα καλά και τα άσχημά του, που όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος από την Ευρώπη.
Σύντομα φωτογραφίες κτλ.
Άντε τώρα να διαβάσω κανένα post τώρα. Έλεος, 10 μέρες φεύγεις και είναι σα να έλειψες 2 χρόνια!! 8)
γμτ…φτουυυ! :lol:
που τετοια τυχη… :lol: :lol3:
Nα ειναικαλα τοιντερνετ της σχολης…
Να ναι καλά το ίδρυμα που τα σκάει…
:lol:
να ειν καλα το νετ καφε με 1.5 ευρω την ωρα και download speed 500κβ/ς οταν δεν εχει πολυ κοσμο…
Δεν πειραζει…
Τι γινεσαι?
Το θέμα είναι να διαβάσουμε, όχι να κοιμηθούμε! Και στο σχολείο εγώ δε μπορώ εύκολα να διαβάσω γιατί μιλάνε και με ενοχλούν! :lol:
Στην αρχή μια χαρά ήταν…λιώσιμο κανονικό, ειδικά στη γενική παιδεία… :sleep:
το καλυτερο θα ηταν να καλυπτει και τιποτα ο/η απουσιολογος… η δικια μας δεν καλυπτει επε και ετσι ημαστε ολη η ταξη στο οριο…:? ενω εγω το καημενο, στην κατευθυνση τουσ καλυπτω ολους…
Απουσιολόγος εεε; Χεχε! Βάσανο είναι…
Στην κατεύθυνση είναι φίλη μου και μου κρύβει όποτε μπορεί!
Αλλά στη γενική παιδεία είναι ένας βλάκας με ύφος “δε μιλάω στους συμμαθητές μου γιατί είμαι ανώτερος” και δεν κρύβει ούτε στη γυμναστική που δεν κάνουμε τίποτα, και ούτε ο “καθηγητής” έρχεται στην ουσία! :twisted:
βασικα, αναγκαστικα το πηρα εγω… Ηταν αλλοι τρεις πανω απο μενα και δεν το επαιρνε κανενας… Ειναι εκνευριστικο…
Και η δικια μας καπως ετσι ειναι (αλλα τι να περιμενεισ απο παιδι της θεωρητικης…?)
Τι λες ρε, εγω τις καλυτερες εκθεσεις Αγγλικων τις εγραφα στα Κειμενα.
Οσο για τις απουσιες, εγω δεν ειχα κανει καμια μεχρι Μαρτιο-Απριλιο και μετα δεν με εβλεπαν και πολυ. Πηγαινα μονο Εκθεση και σε μερικες ωρες οταν βαριομουν να διαβασω. Ετσι για να κραταω επαφη με το σχολειο.
Καλα, σε μας γινοταν χαμος… Δεν υπηρχε μαθημα που να το διαβαζαμε στην ωρα του… Οσο για τις απουσιες, δεν μας τις κοβαν μονο οι απουσιολογοι, αλλα και οι καθηγητες!!! 8)
[SIZE=“5”]2 ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ 4 EVER!![/SIZE]
Και εγω το ιδιο. Στην 3η Λυκειου την 1η απουσια την εκανα στα μεσα Μαρτιου, μετα πηγαινα ελαχιστες φορες, πηγαινα μονο στα Αρχαια κατευθηνσης, και στα υολειπα μαθητα κατευθηνσης για το χαβαλε και μετα πηγαινα για καφε!
Τους περισσοτερους καφεδες τους ηπια περισυ το Μαιο!!! Πηγαινα σχολειο για 1-2 ωρες το πολυ και μετα στην καφετερια!!
και οι αλλοι σπιτι για διαβασμα!
Είναι μεγάλο κρίμα που δεν κράτησα το βιβλίο των κειμένων, εκεί είχα δημιουργήσει ΤΙΣ ζωγραφιές λέμε!
Κρίμα, κρίμα, κρίμα… :roll:
Καλα, που να δεις και το βιβλιο των Θρησκευτικων… Καθομουν με εναν μλπακα φιλο μου και περναμε τις αγιογραφιες και τους αλλαζαμε τα φωτα… Εν τω μεταξυ, αυτος φοραει εναν αναποδο σταυρο με ενα φιδι πανω, παει μια μερα στη θρησκευτικου και της κανει"κυρια, σας αρεσει ο σταυρος μου?":lol: :lol: :lol: Καγκελο εμεινε η γυναικα…