την κανω. παω saxon. τα λεμε οποτε μπω παλι στο φορουμ. κυριακη το αργοτερο απο κοντα με καμποσους απο δω.
και εγω !!!
Σου 'ρχομαι! ΚΡΥΨΟΥ!!!
ωραίος ο Λουκιανός,πολύ καλό…τέτοια άρθρα από μόνα τους ανεβάζουν κατά πολύ το site
(και τώρα πατάμε το θαυμαστικό να έρθει να κλειδώσει το topic γιατί λέμε μαλ*κίες:p )
Θελω να δω Helloween live με Kinske και με σετλιστ μονο απο τα 2 κιπερς και μετα ας πεθανω…Χεστηκα
και iced earth με barlow…
Οκ, αυτό είναι υπερβολή!!! Μεγάλη υπερβολή… ¶λλο [SIZE=“7”]kiske[/SIZE] και άλλο barlow:wink:
ειπα ΚΑΙ iced earth με barlow. αν και στις 2 συναυλιες μαλλον θα λιποθυμουσα…
“Off Topic
Ό,τι δεν έχει σχέση με τη μουσική!”
Ειστε οff-topic στο off topic.:bow2: :bounce: :lol2: :lol:
είμαστε off topic στο off topic, που σημαίνει ότι είμαστε on topic… αλλά αν είμαστε on topic, τότε δεν είμαστε off topic που θα έπρεπε να ήμασταν… δηλαδή είμαστε off topic και δεδομένου ότι το θέμα είναι off topic τότε είμαστε on topic!!!
To έπιασες???
να πάμε για καμιά μπύρα σοφέ μεγάλε πανμέγιστε να μου δώσεις λίγη από τη σοφία σου:-s
Εξηγήστε μου και μένα ρε
Εγω ανησυχω γιατι το καταλαβα αυτο που ειπε.:-s
Εχω μια ενσταση ομως. Δεν εισαστε on topic γιατι ειστε off topic ως προς το topic του off topic.
Πρέπει να δείτε πολλά επεισόδια bob σφουγγαράκι για να καταλάβετε το συλλογισμό μου…
Πως αλλαζω ωρα στο forum?#-o :?
Απο τον Πινακα Ελεγχου(User CP) στο Επεξεργασια Επιλογων(Edit Options). Νομιζω το σωστο ειναι GMT +2:00.
Μετά από πολλά χρόνια βλέπω ξανά “Τον πρίγκηπα της Ζαμούντα” και έχω μείνει άφωνος που μεγάλα τωρινά ονόματα του κινηματογράφου είχαν πολύ μικρούς ρόλους σε αυτή τη ταινία… Βασικά τόσους μικρούς που ούτε λόγια δεν είχαν…
Άντε να τελειώσει να πάω για νάνι γιατί είμαι χώμα…
MAKE LOVE NOT WAR!
FLOWER POWER!
:hippy: :hippy: :hippy:
Κουραστικη η σημερινη μερα, πολυ τρεξιμο, ευτυχως το βραδυ πηγα Saxon και ξεσκασα, αξιζε !!!
:hippy: :hippy: :hippy:
Give peace a chance!!! :lol:
:lol: :lol: :hippy: