Είναι πολύ περίεργο, στο τέλος κάθε ημέρας είμαι πάντα ή up ή down… Σήμερα είμαι πολύ μπερδεμένος, δεν ξέρω τι από τα δύο είμαι…
Τέσπα, καληνύχτα!!! Τα λέμε tomorrow όταν ξυπνήσω!
Μιάμιση μέρα έκανα να μπω και έγιναν όλα κόκκινα εδώ!!! #-o
Σκέψου εγώ που είχα να μπω 10…8O :!:
Η Νεφελη δεν μπορει να βγαλει ακρη μαζι μου, τα εχει παιξει η κοπελα…
Πας να με μπερδέψεις άτιμε αλλά δε θα τα καταφέρεις!Έχω δίκιο!!!:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tι εχεις???
Εγω εχω δικιο και το ξερεις… Απλα δεν θες να το παραδεχτεις…
8O 8O
Οι συλλογισμοί σου είναι λανθασμένοι!Παραδέξου το ότι για μια φορά δεν έχεις δίκιο!Δε θα σε κοροιδέψω πολύ!!:lol:
Παιδι της θεωριτικης δεν εισαι?? Τι να πεις… Εδω σου αποδυκνειω επιστημονικα οτι εχω δικιο και δεν εννοεις να το καταλαβεις…
Μόλις άκουσα το sweet sacrifice από το τελευταίο evanessence… είναι η ιδέα μου ή έχουν σκληρύνει πολύ οι κιθάρες??
μηπως ενδιαφερεται κανενας να κανει κατι ασκησουλες που εχω γιατι εγω βαριεμαι και δεν τη παλευω αλλο?
:?
Ποσα δινεις?
ποσα θελεις?
Τι; Κωνικές τομές ή θεωρία αριθμών; Χεχεχε!
Άλλη ώρα γιατί τώρα κάνω ασκήσεις χημείας!
Καλό μας κουράγιο!
2α Λυκειου, μαθηματικα κατευθυνσης…Τουλαχιστον 15/ωρα, τουλαχιστον…
Σιγα μην σας εβαζα να κανετε τα μαθηματικα μου… Μιλαω για φυσικη γενικης ή φυσικη κατ…
Εχω φιλους φυσικους, θα στις λυσουν τσαμπα επειδη θα τους πω οτι ειναι δικες μου και θα δωσεις σε μενα τα 18 ευρω για να τους πω. Μεσα?
Εκμεταλλευεσαι την αναγκη μου… Εισαι πολυ ακριβος, μαλλον παλι χωρις ασκησεις θα παω…
rosie σε καταλαβαίνω και εκφράζω τη συμπαράστασή μου!
Με αφορμή αυτά που είπες, μπορώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου να σας ανακοινώσω ότι η Φυσική Γενικής της Β’ Λυκείου ήταν ένα σίχαμα! Ελάχιστες φορές έκανα ασκήσεις, και πάντα με βαριά καρδιά! Της κατεύθυνσης ήταν πιο συμπαθητική… θερμοδυναμική ας πούμε. Είχα γράψει 19 στις εξετάσεις… Άσχετο, βέβαια, αν τώρα δε θυμάμαι …τίποτα! :lol: Τζάμπα κόπος…
Ναι αλλα εμενα ποιος θα μου πληρωσει τις διακοπες?
για να πω την αληθεια η φυσικη γενικης μου φαινεται πιο συμπαθητικη γιατι ειναι πολυ πιο ευκολη…
Αλλα ξερεις, καλοκαιριαζει, μεγαλωνει κι αλλο η μερα, δεν μπορω να κατσω να διαβασω, κλεισμενη μεσα στο σπιτι, αντι να κανω βολτες στην παραλια της Χαλκιδας…[-X
ουφ…