Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Aloe,εσυ σε ποια σχολη θες να περασεις?

Κοίτα σε ποιον λες για βόλτες! Σε κάποιον που δίνει σε 27 μέρες! :stuck_out_tongue:
Αλήθεια σου λέω, εσύ μπορείς να βγεις! Χρειάζονται λίγες βάσεις από πέρσι κυρίως στη φυσική (μαθηματικά μόνο τους τύπους των κωνικών τομών…:-k ), αλλά λεπτομέρειες ούτε που θυμάμαι…!
Η σχολή είναι πονεμένη ιστορία… πάντως περισσότερο κάτι από 3ο πεδίο… δηλαδή επιστήμες υγείας… :-s
Πάω για διάβασμα! cheers!

Χμ… Αντε, καλο κουραγιο, σκεψου οτι θα γραψεις και θα τελειωσεις… Πιστευω οτι αυτο που θα ερθει μετα τις εξετασεις θα σε αποζημιωσει πληρως…

γουσταρω καλοκαιρι! ζεσταααααα! χυμα χρωματιστα χιππικα ρουχα!:hippy:

ρε κάφρε άνθρωπε,τα από πάνω post ψυχοραγούν από διάβασμα κι εσύ μιλάς για καλοκαίρια??#-o
ντροπή!!!:stuck_out_tongue:

Αφιερωμενο λοιπον σε οσους προκειται να δωσουν εξετασεις το"μη μου μιλας για καλοκαιρια,για ακρογιαλιες και αστερια"της μεγαλης αοιδου Σοφιας Αρβανιτη.:stuck_out_tongue:

βρες κι ένα song για αυτούς που ΞΑΝΑδίνουν και έχουν μπουχτίσει επί 2…:frowning:

Το"παραλυω" της Βισση σου κανει??:stuck_out_tongue:

εεεετς! :hippy:

ειμαι σε νετ καφε και σαπιζω. ουφ…

σε ποιό?

Καληνύχτα παίδες! :sleep:

Ετσι!!!
Λατρευω το καλοκαιρι και την περιοδο οπου πλησιαζει που αρχιζουν οι ζεστες σιγα-σιγα!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ !!!:yahoo:

σε ενα στα βιλατζ του παγκρατίου…

slowly we rot που λενε και οι obituary…:metal:

Σήμερα έχει την ονομαστική του γιορτή ο Davidian!

Γιώργο, σου τα είπα και από κοντά, σου τα λέω και από εδώ!

Χρόνια πολλά και καλά και ό,τι επιθυμείς! :slight_smile:

Χρόνια πολλά και σε όποιον άλλο / άλλη γιορτάζει σήμερα! :smiley:

Χρονια Πολλα Γιωργο!!! Οτι επιθυμεις να το αποκτησεις!!:smiley: :smiley:

Χρόνια πολλά George! οτι επιθυμείς να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!!:wink: :smiley:

Γιώργο, Χρόνια Πολλά και από εμένα, πολύχρονος σου εύχομαι!!! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Προς όλους τους Γιώργους αυτού του φόρουμ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και απο εμένα…Να ζήσετε :slight_smile:

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν:D

+1

Davidian, XΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!!