Κάτοικος Γουχάν…μάλιστα.
Τώρα ξέρουμε πως και γιατί ξεκίνησε ο ιός, ας βάλουμε ένα τέλος στα όποια σενάρια συνομωσίας και τις νυχτερίδες.
OK, μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα, μέχρι να πάει το μάτι, αλλά το εντόπισα.
Δεν χρειαζόμαστε τον ΠΟΥ πια. Το μυστήριο λύθηκε!
Ήσυχα κι ωραία…
Μήπως να τον ρωτήσουμε τον άνθρωπο τι θέλει να τελειώνουμε μπας και ξεμπλέξουμε?
Οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας. Μιλάμε ότι Χαικάλης, Φιλιππίδης, Κιμούλης είναι αθώες περιστερές μπροστά σε αυτόν τον ελεεινό τύπο (για το γνωστό σκηνοθέτη εννοώ).
Το ΣΚΑΪ 18:15 με 19:50 έχει την εκπομπή Happy traveller.
Το έκτακτο διάγγελμα του Κυριάκου έπεσε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Οπότε στο ιντερνετικό player του σταθμού, έπαιζε το από κάτω:
Εκκλησίες: Συγκλίνουσες πληροφορίες κάνουν λόγο για Λειτουργία με παρουσία έως 9 ατόμων
Γιατι δεν γραφεις ονομα? Ή δεν το εχουμε ακομα?
Ανθρωπότητα : Συγκλίνουσες πληροφορίες κάνουν λόγο για ζωή χωρίς θρησκεία
ακούγεται (έντονα όμως) Λιγνάδης
50% κούρεμα της αρχικής αξίας υπέστησαν οι τράπεζες που έδωσαν το δάνειο; Ξέρετε ποιος θα πληρώσει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αν χρειαστεί ε;
Αβάσιμη συνωμοσιολογία alert
Δεν ξέρω αν θα βγω αληθινός αλλά νομίζω ότι το fund θα θέσει ευνοικούς όρους στην αποπληρωμή του υπόλοιπου δανείου στην Καραϊσκάκης ΑΕ… Μην ξεχνάμε ότι σήμερα αθωώθηκε κι ο Ιβάν για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας…
Fixxxed
Αυτο νομιζω εγινε στις αρχες της διακυβερνησης του Μπουλη, με το περιβοητο “διαταγμα Παυλοπουλου”. Το 2009 ηταν χαμενο το παιχνιδι για τη ΝΔ, τα ειχε γαμησει τοσο που δε γινοταν να κερδισει. Με την καμμενη Πελοποννησο ο Μπουλης ειχε κερδισει τις εκλογες, αυτο εγινε το 2007.
Ανοιξε-κλεισε η χωρα ολη την ωρα, θ’ αρπαξουμε καμια χουντα.
Έλιωσα με το σχόλιο!
Δεν τον ηξερα καν… καλο αρχιδι φαινεται κι αυτος.
Στον κλιβανο ολοι.
καταργουνται οι RATM στα spotify/youtube Ελλάδα?
να τους δω πως θα διαχειριστουν την δυναμικη τετοιου βεληνικους,οπως πολλων αλλων στη μουσικη …στιχοι με στοιχεια και επιχειρηματα,επικαιροι.